Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ja ne mogu pristupiti forumu preko Tapatalka.
Probao sam se izlogirati pa ulogirati, ali ne dopušta mi da se prijavim.
Probao sam se izlogirati pa ulogirati, ali ne dopušta mi da se prijavim.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
@crash: Probaj opet, mislim da si pokušavao dok sam sad nešto radio pa te uhvatilo usred toga.
@Grah0: Pogledam...
@Grah0: Pogledam...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@Grah0: Tapatalk je riknuo kad sam napravio update foruma, sad je sređeno, zahvaljujem. 
@Crash i @LH44: Ovo za komentare je bug koji se sad pojavio, rješavam...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Riješeno, vrag ga odnio
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Zahvaljujem.avetma je napisao/la:@Grah0: Tapatalk je riknuo kad sam napravio update foruma, sad je sređeno, zahvaljujem.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Mobitel, android, chrome - moram se prijavljivati više puta u toku dana
Brisao kolačiće ovdje, te u samom browseru, ali ništa....
Također, mora se po nekoliko puta refreshovati početna stranica da se prestane "crveniti" neko obavještenje.
Čak i kad se pogledaju ta nova obavještenja, bilo komentari, bilo tekućice, zna nerijetko ostati "crveno"
Na forumu, nakon što otvorim "crvenu" temu i pogledam komentar, prilikom vraćanja na početnu stranicu foruma, ta tema je i dalje "crvena" (pomislio bi da je neko upisao novi komentar, baš dok sam ja izlazio, ali nije).
Komp, windows, mozilla - isto problemi sa prijavom, ne toliko kao na mobitelu, dodatno, na početnoj vidim da ima novi komentar na forumu, a na samom forumu se ne vidi (čak ni nakon refresha - konkretno, bilo na početnoj vidiljivo da je @zeko ostavio komentar na temi VN Australije, a na samom forumu, tema mi nije "crvena" i zadnji komentar je bio @zelotov, koji je komentarisao prije @zeke; maloprije bio zadnji komentar @zekin, a u međevremenu komentarisali @zjuro i @graho)
Izgleda da jedino u edge-u na kompu normalno radi

Također, mora se po nekoliko puta refreshovati početna stranica da se prestane "crveniti" neko obavještenje.
Čak i kad se pogledaju ta nova obavještenja, bilo komentari, bilo tekućice, zna nerijetko ostati "crveno"
Na forumu, nakon što otvorim "crvenu" temu i pogledam komentar, prilikom vraćanja na početnu stranicu foruma, ta tema je i dalje "crvena" (pomislio bi da je neko upisao novi komentar, baš dok sam ja izlazio, ali nije).
Komp, windows, mozilla - isto problemi sa prijavom, ne toliko kao na mobitelu, dodatno, na početnoj vidim da ima novi komentar na forumu, a na samom forumu se ne vidi (čak ni nakon refresha - konkretno, bilo na početnoj vidiljivo da je @zeko ostavio komentar na temi VN Australije, a na samom forumu, tema mi nije "crvena" i zadnji komentar je bio @zelotov, koji je komentarisao prije @zeke; maloprije bio zadnji komentar @zekin, a u međevremenu komentarisali @zjuro i @graho)
Izgleda da jedino u edge-u na kompu normalno radi

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Dobrodosa u dvaestprvi vijek

Kakva godzilla i ekipa.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Evo, zeza i u edgeu, barem forumCrashOverride je napisao/la: 10.03.2025., 10:41Dobrodosa u dvaestprvi vijek
Kakva godzilla i ekipa.
Nisam vidio ovaj tvoj komentar na početnoj stranici foruma (pokazivalo je da je moj bio zadnji).
Ali je bio na početnoj stranici portala, pa sam odatle "ušao" na ovu temu.
Jedino što me (zasad, od jutros) na edgeu nije odjavilo (kao na chromu ili mozilli)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Radim na prilagodbi cache sustava, tako da se danas/sutra još mogu događati takvi kiksevi. Problemi s loginom moraju biti riješeni (ako nisu, clear cache ili clear site data) doduše.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
Znam da se sa dva klika dođe do F1 kalendara, možda si mogao ubacit na naslovnu isto kao što je prije bilo raspored/satnica vikenda, nekako mi je lipo za vidjet, na mobilnoj taman između tema sa foruma i pretplatnika 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ima nešto posla oko toga, vidjet ću kad bude vremena 
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
BrozaRBR je naš novi pretplatnik. Zahvaljujem 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sad bi trebalo biti sređeno. Lako je bilo kozmetički to vratiti, ali je trebalo uštimati da automatski hvata tajming i dodaje linkove na rezultate sesija kako sezona bude odmicala. 
- Frantic
- Formula 1
Sve što se bilo zblesavilo, sad se odblesavilo i sve je ok.Frantic je napisao/la: 10.03.2025., 10:07 Mobitel, android, chrome - moram se prijavljivati više puta u toku dana
Izgleda da jedino u edge-u na kompu normalno radi![]()
![]()
Na svim uređajima, browserima, portal, forum....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
I bolje mu je
Zahvaljujem na feedbacku!