Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
Zašto ne, druga je stvar što se stvorila legenda oko ekipe koja je dizala trofeje u vrijeme igre protiv vodoinstalatera i električara. Doslovce ekipa na školskom ima bolju tehniku od većine tih velikana iz prošlosti. Ekipa redovno pušila po kutiju cigareta dnevno i igrala profesionalno nogomet. Nemojte me zajebavati. Danas 2 godine ne bi izdržali u nogometu.
Zadnja izmjena: Yilla, dana/u 19.12.2022., 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Odose moji idoli u pm....Yilla je napisao/la: 19.12.2022., 19:25 Doslovce ekipa na školskom ima bolju tehniku od većine tih velikana iz prošlosti
Zizzou, DelPiero, Platini, Zola, Moller, Hagi i ekipa u rangu Stroka na male u Gajnicama...
Fino Alla Fine
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Seb
Nije sve novije napredak... Tako neki kažu za NBA, a liga je puno blaža nego je nekad bila. Pa nije ni fudbal toliko napredovao. Nekada su štoperi bili puno jači nego danas. Možda su neke taktike uznapredovale, ali to po mom mišljenju cirkuliše. Vraćaju se neke stare, pa se izmišljaju nove, pa kad se prokuže, vraćaju se opet stare, i td...
A sad malo uporediti sa F1, ti stari vozači, kao i fudbaleri, bi u današnje vrijeme napredovali sa vremenom. Sve bi im bilo dostupno što i današnjim igračima, da igraju u današnje vrijeme. Tako da poređenje i nije moguće.
A sad malo uporediti sa F1, ti stari vozači, kao i fudbaleri, bi u današnje vrijeme napredovali sa vremenom. Sve bi im bilo dostupno što i današnjim igračima, da igraju u današnje vrijeme. Tako da poređenje i nije moguće.
- Pastor
- Formula 1
Što se tiče natezanja, ako gledamo samo rezultatski, finale bi bez onog smiješnog prvog penala pripalo Francuzima 2-1. Ali bitan je tok utakmice, kakav bi bio bez tog penala. Pa mislim da ni to nebi išlo u prilog Argentincima. Da nije bilo tog penala, teško da bi im Francuska dopustila onakvu kontru za drugi gol kod rezultata 0-0...
A to važi i za ostale utakmice, gdje su gotovo uvijek otvarali penalom. I šta onda, protivnik se treba otvoriti, a oni na kontre... Kao da im je neko dao šablon, poklonit ćemo vam penal, samo trebate pasti u šesnestercu, i onda im samo ostaje da vježbaju kontre.
A to važi i za ostale utakmice, gdje su gotovo uvijek otvarali penalom. I šta onda, protivnik se treba otvoriti, a oni na kontre... Kao da im je neko dao šablon, poklonit ćemo vam penal, samo trebate pasti u šesnestercu, i onda im samo ostaje da vježbaju kontre.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Pika li se ono što su radili Hagi, Stoichkov, Romario i Bebeto '94., Ronaldo '96.-'97., Zidane i Bergkamp '98?
Pitam za prijatelja.
Ili makar ono što je radio Ronaldinho '99?
Eto, to je blizu 2000., samo godina razlike.
Pitam za prijatelja.

Ili makar ono što je radio Ronaldinho '99?

Eto, to je blizu 2000., samo godina razlike.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
Ma nemreš ni gledati tako da samo izbiješ penal pa gledaš ostatak jer i bez penala bi bio puno drukčiji tok tekme i ne bi se odvio kao jučer. Penal je po meni bio opravdan, nema veze što nije bilo namjere, noge Di Marie su zapele za Dembeleove i sapleo se, makar minimalni kontakt bio. Ako je ono naše protiv Maroka trebao biti penal onda je i ovo.
Ali i bez penala je Argentina dominirala susretom i ovi se nisu sastali s loptom. Dovoljno je pogledati podatak da unatoč tome što su primili gol Francuzi nisu doslovce zapucali (ne u okvir, već općenito zapucali) do jedno 70te minute. Zabili bi ga Argentinci na ovaj ili onaj način. Ali Francuska ko Francuska, opusti se minutu i kaznit će te.
Ali i bez penala je Argentina dominirala susretom i ovi se nisu sastali s loptom. Dovoljno je pogledati podatak da unatoč tome što su primili gol Francuzi nisu doslovce zapucali (ne u okvir, već općenito zapucali) do jedno 70te minute. Zabili bi ga Argentinci na ovaj ili onaj način. Ali Francuska ko Francuska, opusti se minutu i kaznit će te.
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Kao što @Alky reče, nema uopće smisla uspoređivati tko je najbolji nogometaš, pogotovo iz različitih era. Često se zaboravi da je nogomet momčadski sport, koliko god mi voljeli isticati pojedince. Jel bi išta promijenio drugačiji ishod penala jučer nakon što su i Mbappe i Messi zabili prvu seriju? Oni nakon toga ovise isključivo o suigračima. Messi nije nimalo bolji nogometaš samo zato što je Emiliano skinuo više penala od Llorisa, a ne obrnuto.
Što se samog finala tiče, najbolje finale koje sam gledao
Što se samog finala tiče, najbolje finale koje sam gledao
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
ma ronaldihno je najbolji igrac. jedino mu se to moze osporiti sto je trajao kratko jer je volio druge stvari vise od nogometa.
ja jos uvijek nisam vidio takav talent i takvog iluzionistu i carobnjaka koji se igrao nogometom. ali jbg, nema ono sto imaju messi i cr7, a to je spremnost na 20 godina brutaknog treninga i odricanja.
ali, one godine u barci, ono je cista magija. i malo prije toga takodjer...
sori za off ali eto kad se spominje najbolji, zelio sam podjeliti svoje misljenje.
velika je steta sto se probecario, zene, alkohol, mesina, mozda i droga.. na kraju i zatvor... nogomet mu je oduvijek bio sporedna stvar, valjda je bas zato bio takav na terenu. zaigran i rasterecen, sa onim osmijehom, koji je na kraju postao bas simpa
ja jos uvijek nisam vidio takav talent i takvog iluzionistu i carobnjaka koji se igrao nogometom. ali jbg, nema ono sto imaju messi i cr7, a to je spremnost na 20 godina brutaknog treninga i odricanja.
ali, one godine u barci, ono je cista magija. i malo prije toga takodjer...
sori za off ali eto kad se spominje najbolji, zelio sam podjeliti svoje misljenje.
velika je steta sto se probecario, zene, alkohol, mesina, mozda i droga.. na kraju i zatvor... nogomet mu je oduvijek bio sporedna stvar, valjda je bas zato bio takav na terenu. zaigran i rasterecen, sa onim osmijehom, koji je na kraju postao bas simpa

- Pastor
- Formula 1
Pisao sam ja i za tok utakmice. Nebi sigurno Francuska onako lagano primila onaj drugi iz kontre, da je bilo 0-0, a nebi ni Argentinci isto igrali da nisu dobili taj penal.Yilla je napisao/la: 19.12.2022., 20:15 Ma nemreš ni gledati tako da samo izbiješ penal pa gledaš ostatak jer i bez penala bi bio puno drukčiji tok tekme i ne bi se odvio kao jučer. Penal je po meni bio opravdan, nema veze što nije bilo namjere, noge Di Marie su zapele za Dembeleove i sapleo se, makar minimalni kontakt bio. Ako je ono naše protiv Maroka trebao biti penal onda je i ovo.