VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma nije...ovi iz Indonezije poludili za ovim.
Na YT video o Riu ima preko 400-500 tisuća pogleda (realno kog briga za njega) tako da su se napalili na F1.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 7 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
hattrick je napisao/la:
Sad malo aktualnosti... odabrane su komponente za sljedeću utrku, možemo pretpostaviti kako je Ferrarri uzeo nešto više komponenta bijelih čisto iz razloga upoznavanja krajnjeg race pacea pripadajuće taktike. Mjere predostrožnosti. No tko zna, možda Mercedesi idu na agresivniju varijantu (S i SS), dok Ferrariji na konzervativniju (M i S). Ova staza bi, ako start bude kao prošli, mogla ići na ruku Ferrarija.
Sumnjam da će Ferrari baš na ovoj stazi ići na medium i soft, jer asfalt u Bahreinu nije grub prema gumama.
dakako je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Odgovor je odavno napisan, a to je da je Haas prva potpuno nova ekipa nakon Toyote koja je osvojila bodove u svom prvom nastupu.
Brawn i Red Bull su osvojili bodove u svojim prvim nastupima, ali nisu krenuli iz temelja kao gore navedeni, tako da se ne mogu smatrati poptuno novom ekipom.
To i govorim kolega. Nekome promakne odgovor,nekome ne,u moru postova nije se cuditi :thumbs: .
:thumbs: I dobro da si se vratio na forum, nestao si ko 100 eura ;)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

dakako
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Mercedes
[quote="Explorer"
dakako je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Odgovor je odavno napisan, a to je da je Haas prva potpuno nova ekipa nakon Toyote koja je osvojila bodove u svom prvom nastupu.
Brawn i Red Bull su osvojili bodove u svojim prvim nastupima, ali nisu krenuli iz temelja kao gore navedeni, tako da se ne mogu smatrati poptuno novom ekipom.
To i govorim kolega. Nekome promakne odgovor,nekome ne,u moru postova nije se cuditi :thumbs: .
:thumbs: I dobro da si se vratio na forum, nestao si ko 100 eura ;)[/quote]

Simptomaticno,bas sam radi tih eura i nestao kolega. Zadnju godinu sam gastarbajter,pratio sam i pisao i od tamo,ali samo onoliko koliko mi je situacija dozvoljavala.
Timski igrac

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Hmm, baš to što kažeš.
Nadam se da si se ustalio sada, kako tako :) Eto, čim si tu, znači da ima nešto dobrog!
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Explorer je napisao/la:Hmm, baš to što kažeš.
Nadam se da si se ustalio sada, kako tako :) Eto, čim si tu, znači da ima nešto dobrog!
Dobrog ima,pa i vise od toga ,al nije bajno i jednostavno kako to novinski clanci cesto prikazuju,obzirom da nije ni mjesto ni tema.....
Naravno da ako netko treba neki savjet,iskustvo iz prve ruke,rado cu pomoci.

A sad o :crvenazastava: . Ne zelim ulaziti u detalje,jer u proteklim postovima ima svake srece za procitati,reci cu samo da je po meni bolje stat,nego kruzit neznam ti koliki broj krugova. Medjutim neizbjezno se postavlja pitanje hocu li imati takvo misljenje nakon sto istekne 2h, koliko je i samo ogranicenje utrke.
Timski igrac

Surfer
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando, McLaren
Što se tiče rasprave između Sainza i Verstappena, pročitao sam među komentarima članova na Motorsportu, da je Tost izjavio u interviewu da su pozvali Sainza ranije jer su mu se kočnica pregrijavala radi blokiranog duct-a. I zato je i u nastavku trke blokirao.

Nema nikakvog linka, tako da ne znam da li je ovo istina.
Hey, Vasquez, have you ever been mistaken for a man?
No, have you?

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
razlika je jako velika :)
https://youtu.be/-WEahfqGDcw

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Druge gume, svakako jači motor i unapređen bolid.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Prvi ove godine :D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mXSuAoqq07U[/youtube]
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
đes' se zaletio hahaslika[ link do slike ]

slikaslika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
jedini razlog zasto je Verstappen bio ispred na kvalama, jos je to Carlos uspio iskontrolisat majstorski i pogoditi apex iako je kocio preko trave. Jedva cekam da ga u Bahreinu nakanta :)
[ link do slike ]

slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Sainz će ga dobiti ove sezone. Mali će kao plačljivac otići u drugu ekipu gdje će ga drugi nakantati.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Onaj tko ove godine izgubi u Toro Rossu se vrlo vjerojatno može pozdraviti s F1. Zato i rastu tenzije, a kako godina bude odmicala bit će to još izraženije.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
avetma je napisao/la:Onaj tko ove godine izgubi u Toro Rossu se vrlo vjerojatno može pozdraviti s F1. Zato i rastu tenzije, a kako godina bude odmicala bit će to još izraženije.
Prije će možda biti da onaj koji dobije možda pređe u glavnu ekipu.
Ali nije ni ovo što si ti naveo isključeno.
Vidjećemo :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Sve će ovisiti o situaciji u Red Bullu. Jer ako A momčad bude funkcionirala ništa od promocije B momčadi.
Od 2009 do 2013 momčad nije imala razlog mijenjat vozače s obzirom da su ostvarivali željene rezultate.
2014. tj 2015. je primjer da bez obzira na rezultate u slabijoj momčadi letiš u momčad Red Bull, ako si im potreban (Kvyat)

Uglavnom vrlo malo vozača ima ugovor za drugu godinu. Bit će ovo turbolentna Silly sezona :kokice:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, samo što njihova škola nema puno razumijevanja za izostanak rezultata. Ako si solidan u Toro Rossu - to ne znači puno, znaju to dobro Buemi, Vergne i slični likovi.

Sad se može ići u korijen priče; ako se nekog iz Toro Rossa promovira u Red Bull, što je vrlo lako moguće - tko odlazi iz Red Bulla? Ricciardo ide nekud (za Ferrari ne vjerujem, to mi je malo nategnuto, ali gdje onda?) ili Kvyat odlazi iz F1? Čini mi se malo radikalno, ali koje su druge opcije? :?

Sve više vrlo dobrih vozača, a jako malo mjesta. Čini se i meni da će biti šokova po pitanju vozačkih postava dogodine...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bila bi stvarno velika šteta kad bi se dogodilo ovo što je spomenuo Ante, da onaj tko izgubi ove sezone u Toro Rossu leti iz F1, ali nažalost, to je lako moguće. I Max i Carlos su ogromni talenti koji već sad privlače veliku pozornost svojim rivalstvom i meni bi bilo jako žao da jedan od njih izgubi mjesto u F1 jer bih zbilja volio jednog dana gledati njih dvojicu u top bolidima i u borbi za naslov. Nažalost, ako bi se dogodilo da jedan odleti, bojim da se da bi to sigurno bio Carlos. Red Bull nikako ne bi napustio wunderkinda Maxa oko kojeg se skuplja tolika medijska pažnja i kojeg su toliko željeli čim prije ugurati u F1 kako im ga nitko ne bi ukrao. Zato navijam da Carlos pobijedi (ne samo zato, Max mi se sad opet ne sviđa zbog Australije i bahatosti :P ), onda će postava vjerojatno ostati nepromijenjena.

Situacija će se zakomplicirati ako se otvori mjesto u Red Bullu, što nije nemoguće. Za Ricciarda su prema Helmutu Marku zainteresirani i Mercedes i Ferrari, ali i Marko i kasnije Horner su izjavili kako je Ricciardo vezan ugovorom za 2017. tako da njega izgleda ne planiraju pustiti. Kvjat je prošle sezone pokazao solidne performanse, na kraju sezone je čak bio ispred Ricciarda u ukupnom poretku, ali ako ove sezone podbaci, njegovo mjesto bi se lako moglo otvoriti i zakomplicirati silly season.

Rosbergu i Raikkonenu istječu ugovori u dvije trenutno najbolje momčadi krajem godine, stoga će i tu biti svakakvih priča i mogućnosti. Silly season će definitivno biti jako silly :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ne garantuje Carlosu niko mjesto u TR (ili prelazak u RB, ukoliko bi se otvorilo mjesto) naredne godine čak i ako bi bio bolji od Maxa.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Iako je mali max vrh vrhova nekako bih mozda vise volio da sainz pobjedi. Sainz je strasno dobar i nadam se da je bolji. Kako god, obojica su vrh vozaci. Ni sam jos nisam siguran tko je bolji ali sainz mi nekako vise lezi. Iako tko god od njih ispao bolji i osvojio naslov nekad bit ce mi jako drago. A najvise bih volio da se jednog dana opet nadju skupa u ekipi. Za recimo 10 godina :)

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ne vjerujem da će itko od njih dvojice letiti iz F1 ako jedan drugog pobijedi. Po meni stvara se jedno novo rivalstvo koje će ključne figure u F1 gurati (tipa Bernie, pa ekipa RB, pa onda svi oni ostali koji se trgaju za jednog od njih dvojice). Osim što se radi o vrhunskim talentima, ovo je čisti PR. O čemu mi pričamo nakon GP Australija? Ferrari vs Mercedes i Sainz vs Verstappen.... Po meni obojicu će se gurati u paketu. Svakako bi bilo dobro za F1 da obojica prije ili kasnije voze za top momčad i da se bore za naslov. Već nekako njušim da će dobar dio ekipe koji navija za Alonsa navijati za Sainza, a ovi koji navijaju za Vettela (evenutalno Hamiltona) navijati za Verstappena.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡