Frantic je napisao/la: 09.03.2024., 19:16
Možda Medo i sačuva 7. mjesto, ova dvojica iza se približavaju ali ne onim tempom kakvim sam mislio da će ga stizati.
A još će se i gužvati međusobno, pa potroše taj soft
Nadam se. Ne približava se Lando brzo, a ima i Luju na repu pa mu je to glavna briga trenutno.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Bravo Medo
Još Čarli uze i FL.
Neloš vikend.
Znači da ne poster bio "loš".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bearman je najljepša stvar za Ferrari odavno i za budućnost također. Prekrasna utrka za njega i to na ovako teškoj stazi. Nevjerojatno da te Ferrari na P7 ovako razveseli.
Alonso i Hulk također mogu biti sretni.
Nemam pojma kako ono nije kazna za Landa, a i kako su Hulka pokrali.
Ovi ponavljaju treći put, mislim, da Medo ima više bodova u F1, nego u "matičnom" šampionatu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Utrka tako-tako, mada sa zanimljivim detaljima.
Živo me zanima obrazloženje sudačkih odluka, meni su posve nerazumljive.
Samo da napomenem, u nekoliko se navrata spominjalo da je Bearman prvi vozač koji debitira u Ferrariju još od 1972, ali nisam čuo da je itko rekao tko je bio taj prethodnik. Arturo Merzario, i bio je bolji od Bearmana (deveti u kvalama, šesti u utrci), tako da ako ćemo analogijom gledati što je on kasnije napravio u F1, nemojte ni od Ollieja previše očekivati...
zelot je napisao/la:sve pohvale za Bearmana. Odlican nastup! Steta da nije ostvario jos bolji rezultat, makar i na neku srecu.
Mercedesi slabi. Lose to izgleda. Alonso opet odlican!!
Rbr sa Maxom nedohvtljiv, Perez bio sasvim solidan.
Lando dobar, piastri mlak...
Utrka sve u svemu slaba.
Lando dobar završio osmi, a Piastri mlak i četvrti, kakva je to logika?
Piastri u duelu sa Hamiltonom pokazao da se ne snalaži baš najbolje kad mora preticati. Mlako i smotano protiv Hamiltona kojeg je realno trebao riješiti u 4-5 krugova.
zelot je napisao/la:sve pohvale za Bearmana. Odlican nastup! Steta da nije ostvario jos bolji rezultat, makar i na neku srecu.
Mercedesi slabi. Lose to izgleda. Alonso opet odlican!!
Rbr sa Maxom nedohvtljiv, Perez bio sasvim solidan.
Lando dobar, piastri mlak...
Utrka sve u svemu slaba.
Lando dobar završio osmi, a Piastri mlak i četvrti, kakva je to logika?
Piastri u duelu sa Hamiltonom pokazao da se ne snalaži baš najbolje kad mora preticati. Mlako i smotano protiv Hamiltona kojeg je realno trebao riješiti u 4-5 krugova.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Jbg, top speed mu je bio nikakav, a s druge strane ima covjeka koji ima iskustva da se brani do 5 ujutro ako treba.
Moram pohvaliti KMaga, sjajna utrka, pravi timski rad.
Po meni daleko prestroge obje kazne koje je dobio. A ona obrana od Tsunode u prvom zavoju je bila osvježavajuće odmjereno agresivna
Lako moguće da oba vozača Preme nagodinu voze F1, iako se svašta još može dogoditi, duga je sezona.
Nisam upratio jel Norris nije prešao bijelu liniju na startu, ili zbog nečeg drugog nije dobio kaznu. Čini mi se da je Vettel za istu stvar dobio kaznu u Japanu 2019.