Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la:sretno u uzvratu!
kad je krenulo drugo poluvrijeme, prvo sam mislio da je nekakva bakljada u pitanju, onako naglo se spustila. treba tamo pametno odigrat i puno bolje nego u zenici. ono sinoć nije bilo dobro.
Loše brate do jaja. :thumbsd:
Očaj, katastrofa, užas, ne znam kako više da se izrazim. :bang:
Pa ono nije igra.
Bez obzira što su Irci dali 2 veoma glupa gola (ima dosta sudija koji ne bi svirali penal, jer je ruka bila u prirodnom položaju i bilo je evidentno napucana lopta; kod drugog izbija se lopta nakon centaršuta direktno na volej Ircu.....), to ne eleminiše činjenicu da nam je igra bila jad i čemer. :facepalm:
I to kad se dobro potrudiš, možeš je nazvati jadom i čemerom. :mrgreen:
Uglavnom, u ove dvije utakmice Irci su se pokazali kao relativan krsh od reprezentacije (ne može im se osporiti borbenost i fizička sprema), a BH kao totalni krsh (krsh krsheva). :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ljudi za 10 minuta je El Classico da vas cujem za koga navijate!?
Naravno ja sam zakleti Realovac i vjerujem u nasu pobijedu vcrs :D
Rezultat 3-0 u korist Reala!
Sastavi:
Real: Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić - Bale, James, Ronaldo - Benzema.
Barca:Bravo ,Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Roberto, Rakitic, Neymar, Suarez
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Pff, Barcelona :cheer:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Barcelona vodi 2-0

Trenutno su po meni bolji od Realovaca.... Nekakvi su mi Realovci mlaki veceras. :? :prcnjau: :kokice: :jupije:

Dobit ce ovo Barca!!! :party:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

alonso5
Formula 1
Formula 1
No comment :thumbsd: :facepalm: :facepalm:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Ovo je silovanje, lako je moglo biti 0-3. Real ima trubu od igre kako od pojedinaca tako i sa cijelom igrom

Još i Liverpool vodi u gostima 3-0 nad Man city-iem :trep: Di ces bolje :jupije:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Jaoo Inieste! Cijelo prvo poluvrijeme je odigrao bolje nego citavu sezonu!!!
I sad na pocetku drugog zabio ovakav gol.... Ma golcinu!

Melje ih Barca!!!! Ajmo :party: :cice: :cice:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Sramota :) a onaj potez Isca je razlog zašto ne volim sadašnji Real. Pa nemožeš imat toliko nepoštavanja prema protivniku. Još mi je Isco bio jedan od dražih i korektnijih. Barca je lako mogla zabit još, pa onaj Munir je fulao dva zicera od kojih je jedna 100% šansa. Messi isto nije još na razini a Barcelona svakako u drugom poluvremenu nije bila na visokom nivou
Bravo (golman) junak, svaka mu čast

Škrtel 4-1 :jupije:
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Neznam sto bi reko sve ste sami vidjeli ocaj tuga stvarno ponizenje tesko usred Madrida :facepalm:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Onog Beniteza potjerati iz Reala. Totalni raspad sistema, dekoncentracija, nemočnost.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Jesi siguran da je sve u Benitezu? Pogledaj malo neodgovornost, nekoncetriranost, bezžrtvovnost igrača koji su bez ikakve volje išli igrat
Jedan od razloga današnjeg lošeg izdanja je loša individualnost skoro svakog igrača Real Madrida!
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:Ljudi za 10 minuta je El Classico da vas cujem za koga navijate!?
Naravno ja sam zakleti Realovac i vjerujem u nasu pobijedu vcrs :D
Rezultat 3-0 u korist Reala!
Sastavi:
Real: Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić - Bale, James, Ronaldo - Benzema.
Barca:Bravo ,Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Roberto, Rakitic, Neymar, Suarez
Šta reče?
Biće 3-0 za Real. :mrgreen:
PS. Nisam navijač Barce, uopšte.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Ovo je silovanje, lako je moglo biti 0-3. Real ima trubu od igre kako od pojedinaca tako i sa cijelom igrom

Još i Liverpool vodi u gostima 3-0 nad Man city-iem :trep: Di ces bolje :jupije:
Eno, Liecester City prvi u Premiershipu. :shock:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Jesi siguran da je sve u Benitezu? Pogledaj malo neodgovornost, nekoncetriranost, bezžrtvovnost igrača koji su bez ikakve volje išli igrat
Jedan od razloga današnjeg lošeg izdanja je loša individualnost skoro svakog igrača Real Madrida!
Prijatelju neradi se tu o individualnosti u ovim utakmicama nije potrebna individualnost vec timska igra a Real toga nije imao sta mislis jeli Suarez srusio Real sam il uz pomoc suigraca a naravno tome je pridonijela losa igra kod svih Realovih igraca za koju je kriv Benitez pa kad samo vidis kakve je izmjene napravio pa ono nebi ni lud coek napravio.Razumio bi da je jedan do dva igraca kaskala odnosno da nije njihova noc ali sve do jedan timski su bili unisteni a sto se tice individualnosti opet je Ronaldo jedini prijetio Barci uz malu pomoc Jamesa.

@Frantic a navijac sam Reala sta sam trebo napisat da ce Barca dobit a tko je ocekivao ovakvu predstavu ocajnih Realovaca!?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Nego u kome je? Ancelloti je s istom ekipom bio dominatniji od Barce. Gledao sam skoro sve tekme reala pa znam što pricam.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Znači trener je po vama kriv za današnju igru (lošu) pojedinca. Jel Benitez kriv što je Ramos danas loše ciljao offside liniju? Tko je kriv što Modrić danas nije mogao pratit Iniestu. Doduše ovu utakmicu je Iniesta odigrao jednu od boljih
Danilo sigurno nije kriv što ga je danas Neymar provozio a varane što istoga nije mogao pratit
Usporenost Beniteza i Bale? Do kud ćemo?! Potpuno neorijentiranost Rodrigueza?
Loša predaja lopte suigraču?
Dokle ćemo?!

Evo par situacija? Prvo poluvrijeme, Marcelo izvađa aut a nitko od suigrača mu ne dolazi... Kasnije Barcelona vodi napad, bale umjesto da pokrije igrača on ga sa dva metra pogledava? Kakve veze to ima sa trenerom i njegovom postavom
Totalna neozbiljnost igrača, kao da štrajkaju

Pa nije za sve kriv trener, nije on odredio za svaku akciju kako će se igrač ponašat na terenu, ipak je na kraju igraču da procjeni situaciju na terenu

Mislim slažem se da je Ancelotti bolje vodio ovu momčad i nije trebao otići ali
Frantic je napisao/la: Eno, Liecester City prvi u Premiershipu. :shock:
Ali bez zajebancije, igraju jako dobro. Ne pratim ih ali kolko vidim imaju jako uigranu momčad, pogotovo između njihova dva igrača. Nije ovo rezultat sreće već dobre igre
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ti ne shvacas da real cijelu sezonu lose igra. Pricalo se o kao nekoj dobroj obrani. A da ste gledali realove utakmice mogli ste vidjeti da su u svakoj trebali minimalno dva komada primiti. Navas je vaduo ne moguce, branio penale. Vezni red ne postoji. Postoji samo preskakivanje iz obrane u napada. Cija je to krivica? Trenerova ili od igraca. Danilo nemoze Carvajalu kopacke cistiti. Ne zamislivo mi je staviti proslogodisnjeg startera i jednog od najboljih igraca reala na klupu cijelu sezonu. Carvajala je tesko proci jedan na jedan a Danila su dns vozili kako su htjeli. Stavis dva brazilca na bekove i vidis sto se desi. Da su bili carvajal i coentrao(kojega nema vise) nebi ovako prosli. Brazilci ne znaju igrati obranu. Druga stvar je Bale. Ja ne znam koja je njegova uloga u realu
Benitez je njega zamislio kao nekakvog roamera, nekakvu poluspicu no ustvari on je igrac manje cijelu sezonu. Real nema sanse osvojiti i jedan trofej ove sezone a bojim se i u narednih par koliko ce ovaj ostati. Kakav Benitez. Realu treba "face", covjek s karakterom i autoritetom. Ne kaze se bezveze da je najteze trenirati Real Madrid.

reso20
GP3
GP3
Real je u banani i vidi se da i Penaldo nije baš na zelenoj grani s Benitezom. Naravno Penaldo je bio zaokupljen svojim filmom :trep:
Moram također citirati Ferrari-a gore "Tko je kriv što Modrić danas nije mogao pratit Iniestu." Pa to je valjda očito > MAMINJO ;)
Ali ovakvu bijedu odigrati nisam očekivao od Reala. Svaka im čast na pljesku Iniesti, ali zviždati Penaldu, bez obzira što ga ne volim
nije zaslužio. Nakon Ikera još jednom pokazuju svoju veličinu...Sramota

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Milina za gledati. Ipak ima nade za ove moje Redse.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lt5B0j8zW1o[/youtube]

A Benitez od Reala radi ono što je napravio i od Houllierovog Liverpoola. Uništava ga.
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Spaceguy apsolutno se slazem s tobom.Najveca krivica lezi u Benitezu pa pogledaj samo proslogodisnji Classico na Bernabeu kad je Real dobio 3-1 usporedi tu igru i ovu danasnju pa to je razlika nebo i zemlja.
Druga stvar taj Danilo je stvarno komican po desnoj su ga strani izvozali kao budalu nigdje ga nije bilo naravno Carvajal je dosta bolji igrac od njega kako u obrani tako i u napadu slazem se i za Coentraoa kojeg je tesko proc 1 na 1 kao Carvajala.Mislim kad vidis kakve je Benitez izmjene napravio odmah mozes vidjeti o kakvom je treneru rijec.Vadi Marcela koji je bio jedan od boljih i ubaciva Carvajala koji je desni bek a u igri ostavlja Danila koji je najlosiji a pritom je i on desni bek a stavlja ga na poziciju lijevog beka.Ista stvar i kod druge zamjene kad je Isco usao on vadi Jamesa a u igri ostavlja Benzemu,Bale,Kroosa i Modrica koji su najlosiji bili i ku*cem nisu mrdnili a Varanea necu ni spominjat on je sinoc izgubljen bio.Kako je Real igrao sada i prosle godine u ovo doba pa to je abnormalna razlika.Ronaldo ce jedini cak nesto i pokusavao ali nemoze sam.Ako ste gledali Realova gostovanja kod Atletica i Seville u prvih pola sata ih je Real nadigrao i dao po gol ali onda se povlace i odigraju nerjeseno odnosno gube utakmicu a za sve je kriv Benitez.Jednostavno nema te Harmonije u ekipi kod Reala.Kod Reala najvece zvijezde igraju za sebe i za svoju statistiku a ne za klub pogledajte Neymara Suareza i Messia njih trojica sklapaju akcije jedan s drugim nije im bitno tko ce dat gol neigraju za sebe vec za klub i zato je Barca trenutno bolja i zato su prosle godine sve osvojili a kako su krenuli i ove ce godine.Meni kao velikom navijacu Reala navijam za njih odkad znam za sebe nikad ni za koji klub nisam navijao osim Reala bilo mi je tesko gledati sinoc onu komediju mislim ti igraci primaju tolike milijune a nisu ni svjesni da sramote toliki klub toliku instituciju nijedna sportska ekipa u svijetu nevrijedi kao Real Madrid nema osobe na svijetu koja nije cula za Real Madrid.Pojedini igraci su se postavili iznad kluba i dok god bude tako mislim da moj klub nece na zelenu granu tek kad nebudu igralibza svoju statistiku tad ce moci nesto osvojiti.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡