Frantic je napisao/la: 01.03.2024., 18:03
Čarli (ili Ferrari ??) odličan u drugom sektoru, Max (ili RB ??) prejak u 1. i 3.
Max imao odličan tow na ciljnoj ravnici, Čarli nigdje.
Mislim da je Q2 Čarli imao bolje vrijeme od Verstapena
Da, imao je Max 1. sektor 0,2 bolji, djelimično i zbog tog towa.
Ali Čarli je imao vrijeme nakon 2 sektora u zadnjem pokušaju.
Ako sam dobro vidio -0,009.
I onda na kraju ovaj zaostatak.
Da li je Max zajebao 2. sektor zadnjeg kruga ili Čarli 3. sektor zadnjeg kruga....
Možda i nije niko ništa zajebao, možda je jednostavno do bolida.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Evo opet problemi sa F1 TV.... ljudi sta to placate, upalite stream i nema sekiracije....
Pogotovo zato sto ce sezona bit Max P1, a iza kao zanimljivo- a to iza nikad nije toliko zanimljivo koliko bi F1 trebala bit zanimljiva, jer borbe se trebaju odvijati za P1, a ne utjesne nagrade.
Vidimo se sutra
Mercedesov motor definitivno je slabiji i od Hondinog, a posebno od Ferarijevog. Ferarija vadi sam motor. Lekler je izgubio u prvu krivinu, a do kraja kruga se blago primakao ali badava. Sve je izgubio na prvu krivinu.
Moguće je da gume nisu bile na optimalnu temperaturu na prvo kočenje
Posebno šteta što je Lekler u Q2 vozio brže nego Maks u Q3, i ovde se dobro vidi da kako se krug nastavlja Ferari je sve brži i brži. Po meni slaba je strategija za zagrejavanjem guma u prilaznim krugom
gjoko-mkd je napisao/la: 01.03.2024., 22:49
Mercedesov motor definitivno je slabiji i od Hondinog, a posebno od Ferarijevog. Ferarija vadi sam motor. Lekler je izgubio u prvu krivinu, a do kraja kruga se blago primakao ali badava. Sve je izgubio na prvu krivinu.
Posebno šteta što je Lekler u Q2 vozio brže nego Maks u Q3, i ovde se dobro vidi da kako se krug nastavlja Ferari je sve brži i brži. Po meni slaba je strategija za zagrejavanjem guma u prilaznim krugom
Mislim da u ovoj eri automobila motori imaju najmanju ulogu
Bilo je priče da se Ferari nadao u 3 pravaca na ovoj stazi baš zahvaljući snazi svog motora. Ili drugim rečima znači su da je RB brži , pa su se nadali sirovoj snazi svog motora
gjoko-mkd je napisao/la: 01.03.2024., 22:49
Mislim da u ovoj eri automobila motori imaju najmanju ulogu
Normalno je da motori imaju manju ulogu ali opet isto tako moze se ostvarit prednost pa alpine samo zbog motora gubi ja ovoj stazi tri desetinke po krugu, ferrari ima definitivno najjaci motor a rb cupa malo jos uvijek jak drs i aero efikasnost
MSC je napisao/la:Trebat ce nam neki ok link za sutra. F1TV je negdledljiv.
Inace, kvale meni ocekivano, race pace i potrosnja guma ce biti interesantno za gledati sutra.
Na mobitelu je F1TV super, ali jebeš to hoću na većem ekranu da gledam...
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Ja koristim neslužbenu aplikaciju F1TV-a jer službene za moj android TV nema (TCL) i mogi reći da nisam nikad imao problema s prijenosom. Doduše app je neslužbena i ima samo prijenos bez live timinga i onboard kamera ali to i inače ne koristim a uvijek mogu pogledat na mobitelu ako želim što.
LH44 je napisao/la: 01.03.2024., 17:47
Jel moguće da F1TV šteka kvoliko na browseru a na aplikaciji na mobitelu sve normalno
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Meni na chromeu zna često štekati dok na edgeu radi puno bolje. Ne znam zašto.
Ma ja sam probao na brave, chrome i operi i na sva tri je sjeckalo i onda poklopim laptop i na mobitelu ispratim, probat ću i na edge danas. Prošle godine nisam imao nikakvih problema, ali pretprošle se sjećam da je bilo sličnih problema kad na browseru pustim ili sjecka ili neće prikazati uživo nego kasni 2min, ako već bolje optimizuju za aplikaciju onda ne znam zašto ne naprave aplikaciju za windows i riješen problem.
Ferrari je očito napravio bolid koji manje grije i jede gume, a to je zapravo bila prednost u kvalifikacijama. Morat će u malo jači krug zagrijavanja da ne gube u prvom sektoru toliko.
Izgleda da je RB jači na pravcu, i s DRS-om pogotovo...