VN Bahreina 29.02.2024.-02.03.2024
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
McLaren prvi pratilac?LH44 je napisao/la: 01.03.2024., 17:36 Hajde barem je McLaren prvi pratilac ako ništa drugo biće podijuma i nadat se da nešto strefi Maxa da se uzme koja pobjeda.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Ferrari?
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Idemo Alonso vs Hamilton part 2 u Bahreinu. Ferrari izgleda nedostizno za Aston, Mercedes i Mclaren u kvalifikacijama.
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Znači nisam jedini kojem se to događa. Iako je laptop već za mirovinu pa sam mislio da je do toga.LH44 je napisao/la: 01.03.2024., 17:47 Jel moguće da F1TV šteka kvoliko na browseru a na aplikaciji na mobitelu sve normalno
Don't forget to enjoy.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Max imao odličan tow na ciljnoj ravnici, Čarli nigdje.Frantic je napisao/la: 01.03.2024., 18:03 Čarli (ili Ferrari ??) odličan u drugom sektoru, Max (ili RB ??) prejak u 1. i 3.
Mislim da je Q2 Čarli imao bolje vrijeme od Verstapena
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 01.03.2024., 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dobro je izgledalo sa zaostacima prije zadnjeg Maxovog kruga. Idalje blizu, pola sekunde top 9, nije loše očekivao sam bar pola sekunde Maxa ispred prvog pratioca.
Hamsta tanak skroz, sabotaža

Hamsta tanak skroz, sabotaža

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Russell fantastican u trecem sektoru danas, izvukao P3 iz pete. Sainzu ne znam koliko je pomogao onaj Hulkenbergov slipstream, ali njega Alonsa i Pereza dijeli centimetar ipo vjrojatno na liniji. Bit ce napeto sutra, svi osim Hulkenberga i Red Bullova ekstremno blizu i po simulaciji utrke i u jednom krugu.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Živio ServusTV, znači i poslije 6-7 godina još nisu popravili F1TV.LH44 je napisao/la:Jel moguće da F1TV šteka kvoliko na browseru a na aplikaciji na mobitelu sve normalno
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma na mobitelu fercera i sa lošim internetom, ali zato na browseru svakih par utrka sjecka negledljivo bude skroz, evo sad nije sastavio 5 sekundi prijenosa da nije sjecko, aa do interneta nije 100%