Lady je napisao/la:Hattrick, od kud ti podatak da je Merc išao sa mekanim, mislim na obojicu?
Od likova koji su pratili takve stvari na testiranju.. točnije iz twittera.. no vjerovatno se može i još negdje nać, imaju ljudi onu aplikaciju, pa se sve lako vidi. Možda i spominju na live timingu od Sky-a u trenutku kad imaju long-runove.
Izgleda da sam za Bottasa fulao, on je kao i Vettel bio na tvrđoj
Samo, ako uspoređujemo Rosberga i Raikkonena (na istoj komponenti), onda treba napomenut da je Kimi odvozio čak dobrih 9 krugova duže od Nice, a Vettel i Bottas (iste komponente), također je Vettel odvozio 5 krugova više i imao konzistentnija vremena i na kraju i brža vremena.
Sad na prvi pogled, Ferrari jako dobro izgleda....
Pao dogovor između VDG-a i Saubera, pametno i povoljno za obe strane...
E - Kakva katastrofa za RB
Andrew Benson:
"Serious tensions are already emerging in the relationship between Red Bull and engine partner Renault. Red Bull had been looking for Renault to up its game over the winter after being left behind by Mercedes last season, both in terms of ultimate power and the efficiency of the hybrid system.
"Red Bull chiefs Christian Horner and Helmut Marko had been told they would get at least a 30bhp gain over the winter but are now saying that the engine has stood still - which would make the deficit to Mercedes at least 100bhp - and has worse driveability. Marko said: 'Renault say the 30bhp is there, but it's not available this weekend.'
"To heighten their concerns, Daniel Ricciardo's engine failed after just a handful of laps and it looks like the Australian has already lost one of his four allocated engines for the season. On track on Friday, the Red Bull looked off the pace - not even able to keep up with Ferrari and Williams, let alone Mercedes."
Ferrari jedan krug,ali na zutim gumama ili im manje odgovaraju zute za utrku ili postoji mogucnost da racunaju na vremenske uvjete.Moram se ogradit da nisam 100% siguran sa kojim je vozio Kimi.
Pretpostavljam da računaju da će trka biti na dva boksa. Tri seta mekanih guma za kvalifikacije i trku, dakle jedan, ili ako potrebno dva seta mekanih u Q1 i Q2, novi set u Q3, prvi stint u trci izvuku na softu, i sledeća dva na sačuvanim medium gumama...
Kako sam slusao na Rtl rekose da je uzeo kompletno nove,a sad on sam govori da nije bas bio najbolji u zadnjem pokusaju,ali da ne iskljucuje podij sutra.
I meni se tako ucinilo kolega Medicinar da bi i Bottas bio ispred da nije one greske u zadnjem zavoju