MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Konačno malo akcije za vikend. Na redu je legendarni Indinanapolis. :D

Za vrijeme stanke Bradl je popunio mjesto Melandrija u Apriliji, sretno mu, ogroman pad forme ove sezone...

slika
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Napokon malo utrkivanja :jupije:

Akcija je već počela, prvi treninzi su odrađeni, u Kraljevskoj klasi Jorge Lorenzo bio je najbrži, Marquez samo 9 stotinki iza njega, slijede Dovi, Dani, Rossi, Iannone itd. Svi rezultati

Ukupni poredak uoči Indya:
1. Rossi 179
2. Lorenzo 166 (-13)
3. Iannone 118 (-61)
4. Marquez 114 (-65)

9 utrka je iza nas, 9 ispred nas, Yamahin dvojac je jako blizu, bit će tu svega do kraja, još ako se Marquez probudi, bit će jako zanimljivo... :D

S obzirom da sesije nisu u uobičajeno vrijeme, mislim da bi bilo dobro da postavim raspored :)

[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]

Za kraj, video MotoGP vs IndyCar :D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oW8B4yHAGEw[/youtube]

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Marc Marquez po drugi put zaredom starta s pole positiona! Odvozio je vrijeme 1:31.884, desetinku brže od momčadskog kolege Pedrose. Na treće mjesto kvalificirao se Jorge Lorenzo. Na vrlo dobro četvrto mjesto kvalificirao se Cal Crutchlow, a na sjajno peto mjesto nakon proboja kroz Q1 kvalificirao se Danilo Petrucci koji je tako danas bio najbolji Ducati. Slijede Smith i Iannone, a iza njih, na osmo mjesto kvalificirao se vodeći u ukupnom poretku Valentino Rossi koji je ove sezone čini mi se najviše startao iz trećeg reda. Marquez se izgleda probudio otkad se vratio na prošlogodišnju šasiju, nakon uvjerljive pobjede u Njemačkoj i u Indyu mu je vrlo izgledna jedna takva, a u prilog mu ide i činjenica da je dosad pobijedio na svim utrkama na američkom tlu u Kraljevskoj klasi.

Rezultati Q2
Rezultati Q1

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
https://twitter.com/MotoGP/status/630404004934082561 U ovom Moto3 uvijek mora biti ludo :D Start je bio po mokrom i svi osim Loija su startali na gumama za mokro, dok su McPhee, Oettl i Migno startali iz boksa na slickovima. Staza se jako brzo osušila i svi su ubrzo morali u boks, a naprijed je Loi preuzeo vodstvo i sagradio ogromnu prednost, u jednom trenutku samo su prva trojica bila u istom krugu. Kasnije su se mnogi uspjeli vratiti u krug, na kraju je prvih 16 bilo u istom krugu. Loi je do kraja sagradio nevjerojatnu prednost ispred McPheea od čak 38 sekundi te 57 ispred Oettla! Uistinu luda utrka :D

[ link do slike ]

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Kakav mindfuck :mrgreen:

Odlična utrka, čestitke Loiu, rizik se isplatio, šteta samo što Bestia i Oliveira nisu bolje iskoristili Kentove greške, ali svejedno, šeto mjesto je super ako se uzme u obzir da je bio daleko ispod 20. pozicije. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Hoćemo li i u Moto2 gledati nešto slično? :D
https://twitter.com/MotoGP/status/630412781251100672 https://twitter.com/MotoGP/status/630411365719646209

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Alex :cheer: :party: :cheer:
https://twitter.com/MotoGP/status/630425589002797056 Sjajna utrka u Moto2, nadam se da će i Kraljevska klasa biti jednako dobra kao i dvije niže klase :thumbs:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nisam stigao odgledati dvojku, ali drago mi je za Rinsa, oduvijek sam ga preferirao nad Marquezom mlađim, iako je u Moto3 bio nešto lošiji, sad dokazuje talent. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ne pretjerano napeta utrka u MotoGP-u, ali nakon suše utrkivanja i ovo je bilo sasvim solidno :) Ipak vidjeli smo dobre borbe između Marqueza i Lorenza te Rossija i Pedrose pa se ne može reći da je bilo dosadno. Čestitke Marquezu na pobjedi, odlično je odradio ovu utrku, nije dopustio Lorenzu da se odvoji i na kraju ga je napao i prošao. Rossi je uspio smanjiti štetu najviše što je mogao, treće mjesto je sasvim solidan rezultat nakon starta s osmog. Lorenzo je uspio smanjiti Rossijevu prednost u ukupnom poretku za 4 boda, a Marquez je preskočio Iannonea te je sad treći.

Ukupni poredak:
1. Rossi 195
2. Lorenzo 186 (-9)
3. Marquez 139 (-56)
4. Iannone 129 (-66)

Sljedeća utrka je već za tjedan dana u Brnu! (y)

Ronin
Karting
Karting
Navija za: Vettel
Još jedna sjajna utrka. :klanjam:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Marc malo pokazao i svoju taktičku stranu... Kakva zvijerka, bez ikakvog problema na potrošenim gumama skinuo Lorenza za pola sekunde! Nedostajao nam je ovaj Marc, i drago mi je što se vratio. Jedva čekam Brno. :D

Rossi uzeo treće, kako reče Srđan Erceg, "klizećim startom". :mrgreen: Sjajan manuvar, gurnuo je Danija u slijepu ulicu.
Obrigado Felipe

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
odlična utrka, jako dobar rezultat za moje. još da je dani bio ispred rossija. bilo kako bilo, s dvije pobjede marc pomalo stiže yamahin dvojca. :P
komentator na sport klubu je očajan. :facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Kakav kiks :mrgreen: :rofl:

slika

zekohonda je napisao/la:komentator na sport klubu je očajan. :facepalm:
Na kom Sport Klubu? Ja već dvije sezone gledam na srpskom SK-u, dvojac Erceg-Džankić, sjajni su, pogotovo Erceg, veliki poznavatelj i MotoGP-a i F1.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Nisam primjetio Stonera. :shock: :prcnjau:
Al` kiks je da valja. :facepalm:
Doktor minimalizirao štetu. :thumbs:
Za Marqueza sam pretpostavio da će uzeti Lorenza (i trku), ali je to (@Felipe) fino taktički odradio, nije silio.
Ide Brno, meni jedna od boljih staza u Moto GP kalendaru i jedna od Rossijevih omiljenih. :fakjea:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Šteta što Stoner nije stvarno bio na gridu... :P

Felipe, pretpostavljam da Zeko misli na hrvatski SK, ja sam u jednom trenutku prebacio na njihov stream i zbilja je katastrofa, dok srpski koji sam lani često gledao, kad god bih našao stream, ima odlične komentatore. Ipak, ove sezone držim se Keitha i Juliena na BT Sportu :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@ david
na hr sport klubu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Zar hrvatski prenosi MotoGP? Ha, pojma nisam imao, mislio sam da je kao i s F1, a nema MotoGP-a niti u programskoj šemi čini mi se.

Croatic, ako želiš poslat ću ti stranicu gdje imaš HD srpski SK na kojem možeš gledati, samo mi pošalji poruku ako hoćeš. ;)
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Felipe, ne treba link, barem ne dok si ne nabavim novu mašinu na kojoj ću moći gledati HD. Ionako sam već naviknuo na ekipu s BT Sporta :)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Mogla bi ovo biti još jedna jako dobra borba između Marqueza i Lorenza. :D

Inače Kent pregovara s Pramacom. To mi se zbilja ne sviđa, već je jednom krtakoj karijeri napravio preran skok i opeklo ga je, nadam se da neće opet napraviti istu grešku...
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Rossi čitav dan na 1:57 i više, dok su Marquez i Lorenzo imali i po 1:56,5....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡