Aston Martin

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Znaci Merceses vise nije Safety Car?
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
_bataziv_0809 je napisao/la: 05.03.2021., 16:15 Znaci Merceses vise nije Safety Car?
Je, pola utrka utrka u jednoj F1 sezoni

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
_bataziv_0809 je napisao/la: 05.03.2021., 16:15 Znaci Merceses vise nije Safety Car?
Pola utrka AM, pola Merc ako se ne varam.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Jedan će imati 11 a drugi 12. Sad se ne mogu sjetiti ko će imati više. Bilo je objavljeno i na kojim utrkama će biti.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Ccccc,koje igre,ja bi na svakoj utrci da je drugi auto,ili od proizvodaca te drzave ili neki drugi,skoro svaka kompanija ima jedan dobar auto u rangu Mercedesa i Astona.
Engine mode 11!
Position 5!

BoJack
Karting
Karting
S nama već: 4 god 5 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Nisu to nikakve igre, nego marketing obični. Mercedes i Aston Martin platili da se njihova vozila koriste za SC.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Čini mi se da je 20% dionica u AstonMartinu kupio Mercedes, nisam siguran dali su Strolovom kupnjom kinezi izašli iz vlasništva ili nisu, no značajno brendiranje je uglavnom počelo uz veliku podršku Mercedesa i davanjem glavnog menadžera iz AMG-a kao glavnog u Aston Martinu. Kažu da je projekt tog brendiranja napraviti britanski "Ferrari" Vjerujem da su naumili se nadmetati sa njima na tržištu i performansama... tržište za elitu kao što su arafati i ostala "life-is-good" klijantela.

Zanimljiv videić o Valkyre. Neobično što ove godine neće prisustvovati u hypercar WEC natjecanju, očito imaju nekakvih problema sa njim. Ili nedorađene performanse, ili problem zbog nedavne suradnje RedBulla i AN na tom autu. Volio bih znati razlog.

..evo naučio se kako staviti youtube link. Evo me kao gušter na forumu. sve jovo-na-novo :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Lijepo je maštati.... :trep:

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Zašto da ne? Ja vjerujem da mogu već ove godine. :cool:

Pastor
Formula 1
Formula 1
Jeste li vidjeli ovu sliku? Vidi se u odrazu na autu, ona žutozelena boja umjesto roze na Strollovim ramenima. :mrgreen:
Ovdje su fotošopirali rozu, a na predstavljanju mi izgleda kao da su na brzinu prešili rozu preko originala.
Vidi se i Sebova kaciga sa novim logom. Ovo je vjerovatno slikano prije nego se vratio BWT.
slika

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
U svakom smislu šteta... Nešto mi nije legla ova roza boja.
A i ova bijela Vettelova kaciga je puno bolja od roze koju je najavio. Pošto je BWT odlučio sklopiti deal s njim navodno zbog nekog “očuvanja” okoliša i podizanja svijesti o tome...
U svakom slučaju ne sviđa mi se roza na bolidu, roza na kombinezonima i roza na Vettelovoj kacigi. :facepalm:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Ovaj dio na ramenima ovaj rozi izgleda kao komad lubenice 😁
Engine mode 11!
Position 5!

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
zekohonda je napisao/la: 05.02.2021., 10:38 ne znam dani odakle ti ovo da at koristi petronas, ali nije točno.
koriste isto gorivo kao i rb - exxon/mobil/esso.
https://drivetribe.com/p/exxonmobil-fee ... OMRRh9JKTg
Sa wikija. Očito nije točno.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Još slika AM SC-a:
slika
slika
slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Ista priča kao i sa F1 bolidom, mercedes ispod hube. 😁
#DankeSeb

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Mogao bi seb imati jaku sezonu. Nema vise onih panjeva na pit wallu niti ferrari politike niti prigusenog motora.

Sad ima bolid sa mercedesovim motorom i bolid koji je imao solidnu bazu za razvoj u vidu proslogodisnjeg rozog merca...

Minimalno par postolja ocekujem od seba..

A bilo bi lijepo i nesto vise. Cisto da ferrariju pokaze da zna i dalje pobjediti i sve to...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la:Mogao bi seb imati jaku sezonu. Nema vise onih panjeva na pit wallu niti ferrari politike niti prigusenog motora.

Sad ima bolid sa mercedesovim motorom i bolid koji je imao solidnu bazu za razvoj u vidu proslogodisnjeg rozog merca...

A bilo bi lijepo i nesto vise. Cisto da ferrariju pokaze da zna i dalje pobjediti i sve to...

Isto mislim da će Seb ponovo biti onaj stari. Ako izuzmemo Mercedes i Hama može ovo biti sjajna sezona. Očekujem Seba na postolju, možda i koja pobeda ukoliko Merc kiksne. Kako odmiče sezona mislim da će Perez dobijati Maxa. Očekujem potpunu dominaciju Leclera i Mika Schumachera a McLaren bi takodje mogao da bude prijatno iznenađenje.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Mnogi su najavljivali da će biti problem vratiti izgubljeni downforce zbog novih pravila. I da će u najboljem slučaju biti na prošlogodišnjem nivou. Za Aston Martin, ja ne sumnjam da će oni to uspjeti, čak i premašiti prošlogodišnji downforce. Prvo, zbog puno hvaljenog Mercedesovog zadnjeg ovjesa, koji je, kako kažu, upravo donosio mnogo downforcea na zadnjem kraju. Baš gdje su ga svi ove godine izgubili zbog rezanja poda i difuzora. Drugo, zbog prelaska na visoke sidepode, imat će bolji protok zraka, što će generirati više downforcea na zadnjem kraju. I onda je tu još i uži zadnji kraj...
Mislim da niko neće samim bolidom kreirati veći napredak od njih, u ovoj sezoni sa limitiranim razvojem. Ferrari će dobiti dosta zbog motora. Možda i McLaren nešto dobije zbog motora, a možda nešto i izgubi. Mercedes je taj ovjes već imao prošle godine, tako da ove godine će gubitak od rezanja podnice morati naći negdje drugo.
Vordas je napisao/la: 07.03.2021., 22:49 Ista priča kao i sa F1 bolidom, mercedes ispod hube. 😁
Mercedes, Cosworth, nebitno. Uglavnom ne prave sami svoje ni za cestovna auta...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
zelot je napisao/la: 08.03.2021., 00:47 Mogao bi seb imati jaku sezonu. Nema vise onih panjeva na pit wallu niti ferrari politike niti prigusenog motora.

Znao je i RP vući neke dubiozne odluke tijekom utrke, nisu ni blizu Ferrarija koji je griješi skoro na svakoj utrci.
Moja očekivanja za Seba, 2-3 postolja.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ibarac00 je napisao/la: 08.03.2021., 10:58
zelot je napisao/la: 08.03.2021., 00:47 Mogao bi seb imati jaku sezonu. Nema vise onih panjeva na pit wallu niti ferrari politike niti prigusenog motora.

Znao je i RP vući neke dubiozne odluke tijekom utrke, nisu ni blizu Ferrarija koji je griješi skoro na svakoj utrci.
Moja očekivanja za Seba, 2-3 postolja.
Istina, ali baš zbog toga što imaju Vettela smatram da će te loše odluke smanjiti zbog dodatnog iskustva i zbog vozača koji će više sugerirati od prošlih.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡