Dodi napalm je napisao/la: 10.07.2020., 12:11
Trebali smo organizirano otići u Spilberg recimo u srijedu (ti Wehrlein, David, DMW ili kak se sad opet zoveš nejdeš nikam).
Garant su svi išli u grad, pa naletimo na ekipu sa grida u opuštenom izdanju, zapjevamo s njima "Vjutro dišeče" i te borbene, pokažemo im ko smo i s cerom na licu gledamo utrku u nedelju.
Heh... bilo jednom u Spilbergu.
A treniraju strogoću na klincima... jebate led, pa Hamilton im vozi kvalifikacije pod žutim zastavama i oni mu ne daju kaznu, a tu klinca koji još doručkuje mamino mlijeko kažnjavaju zbog žutih zastava na FP1 !!! strašno
Čak kad pogledas video vidis kako je kazna glupost obicna, usporio je skroz koliko je mogao bas je sporo iso samo eto sto je presao Gaslya i daj mu kaznu, pa za vece gluposti se kazne nisu davale
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
DaveGilmour je napisao/la: 07.07.2020., 12:38
Ne dijelim vaše mišljenje o Hamiltonovom vikendu. Po meni je Hamilton bio brži Mercedes u nedjelju i jedino su ga Mercedesovi problemi spriječili da ozbiljnije napadne Bottasa. Race pace je svakako bio tu tako da ne bih pričao o nekom off vikendu.
Znači, u nedjelju je bio najbrži na stazi i završio je četvrti? A u subotu nije imao greške nego masterstroke, a završio je iza Bottasa? Ma daj me nemoj...
Cry me a river. Bio je najbrži do sc-a unatoč svim kaznama. Na soft gumama je uijao Bottasa i tu bi bio u prednosti jer bi Bottas morao ranije po nove gume.
DaveGilmour je napisao/la: 07.07.2020., 12:38
Ne dijelim vaše mišljenje o Hamiltonovom vikendu. Po meni je Hamilton bio brži Mercedes u nedjelju i jedino su ga Mercedesovi problemi spriječili da ozbiljnije napadne Bottasa. Race pace je svakako bio tu tako da ne bih pričao o nekom off vikendu.
Znači, u nedjelju je bio najbrži na stazi i završio je četvrti? A u subotu nije imao greške nego masterstroke, a završio je iza Bottasa? Ma daj me nemoj...
Cry me a river. Bio je najbrži do sc-a unatoč svim kaznama. Na soft gumama je uijao Bottasa i tu bi bio u prednosti jer bi Bottas morao ranije po nove gume.
Završio iza u kvalama, na stazi nije mogao nijednom ni napasti, zbog svoje greške izgubio još dvije pozicije, ali eto, bio je brži.