AlkY je napisao/la: 07.07.2020., 12:43
I dalje ne razumijem da se nitko ne zali , prvenstveno McLaren , na brzu voznju pod zutim zastavama u utrci. Znaci bez ikakvog problema , i totalno opravdano mozes imati P3 i P4 u utrci i oni sute o tome. Sumnjam da oni to nisu uocili , jer svaka ekipa analizira sve zivo moguce nakon utrke.
Tu je partnerstvo s Mercedesom 2021
To znam , i napisao sam to u nekom od prethodnih komentara da vjerojatno zbog toga nece. Ali mislim da totalno krivo postupaju , ako je to razlog.
Kao prvo . Mercedes i ako bi se nesto naljutio na to , do kraja sezone ce ionako bez problema uzeti sve naslove i zaboravili bi to McLarenu bez problema.
Drugo , imas sansu za pocetak sezone koji nisi mogao sanjati P3 , P4 , pa boli te briga za Mercedes sta ce misliti.
Je li postoji neka promjena u odnosu na prošlu utrku.
Vidim da je odabir guma isti. Nešto se spominjalo ukidanje jednog DRS pravca, ili sam to pogrešno čuo.
Ibarac00 je napisao/la: 08.07.2020., 13:33
Je li postoji neka promjena u odnosu na prošlu utrku.
Vidim da je odabir guma isti. Nešto se spominjalo ukidanje jednog DRS pravca, ili sam to pogrešno čuo.
Trebali smo organizirano otići u Spilberg recimo u srijedu (ti Wehrlein, David, DMW ili kak se sad opet zoveš nejdeš nikam).
Garant su svi išli u grad, pa naletimo na ekipu sa grida u opuštenom izdanju, zapjevamo s njima "Vjutro dišeče" i te borbene, pokažemo im ko smo i s cerom na licu gledamo utrku u nedelju.
Heh... bilo jednom u Spilbergu.
Ponavljam 70000ti put , vremena u FP1 su bitna kao semafori u GTA ( znam stara fora ).
To i ptice na grani znaju. FP3 nam daje donekle realnu sliku. Iako bi trebalo biti slicno kao i prosli vik. Merc , RB , pa RP i McLaren su tu negdje.