Snooker
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Uhhh. Jedva i uz sreću sa oni slučajnim snookerom u predzadnjem frameu koji ga je spasio i nesreća Wilsona da mu je nakon crne upala crvena.
Bas mi je žao Wilsona. Krvavo se izborio da ga sustigne. Ronnie je imao užasan momentum, ali eto isčupao se u zadnjem frameu koji je bio zaista čudan i pun nervoze. Cijelo ovo finale je bilo čudno, obojica nisu bila na razini.
Wilson mi je jako drag pratim ga već neko vrijeme i nema sumnje da iz ovog može izaći još jači.
za vec 3 dana gledamo Ronniea u NI open.
Bas mi je žao Wilsona. Krvavo se izborio da ga sustigne. Ronnie je imao užasan momentum, ali eto isčupao se u zadnjem frameu koji je bio zaista čudan i pun nervoze. Cijelo ovo finale je bilo čudno, obojica nisu bila na razini.
Wilson mi je jako drag pratim ga već neko vrijeme i nema sumnje da iz ovog može izaći još jači.
za vec 3 dana gledamo Ronniea u NI open.

- senna66 Verified
- Formula 1
Jako puno iznenađenja jučer u Belfastu.
U prvom krugu ispali:
Higgins, Wilson, Mark Allen i Bingham.
Ronnie je danas razvalio iranca.
[ link do slike ]
[ link do slike ]
U prvom krugu ispali:
Higgins, Wilson, Mark Allen i Bingham.
Ronnie je danas razvalio iranca.
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- senna66 Verified
- Formula 1
Dame i gospodo, najgori break Rakete ikada. I jos iz tog izvuče century...
https://youtu.be/2J1h0jgFjWM
https://youtu.be/2J1h0jgFjWM

- senna66 Verified
- Formula 1
Kakav match!!!
Kakvi promasaji obojice u zadnjem frameu....kakva sreća za obojicu.
Selby uz veliko vodstvo promašuje, ali ga spasava slučajni safety shot. Komentator već počeo čestitati Selbyu.
Ronnie je tek iz 4. pokusaja uspio pogoditi crvenu.
Nakon sto jest, crvena slučajno ulazi u rupu, nevjerojatnu sreću iskorištava Ronnie i posprema sve što je ostalo.
Ronnie je u finalu Northern Ireland Opena
Kakvi promasaji obojice u zadnjem frameu....kakva sreća za obojicu.
Selby uz veliko vodstvo promašuje, ali ga spasava slučajni safety shot. Komentator već počeo čestitati Selbyu.
Ronnie je tek iz 4. pokusaja uspio pogoditi crvenu.
Nakon sto jest, crvena slučajno ulazi u rupu, nevjerojatnu sreću iskorištava Ronnie i posprema sve što je ostalo.
Ronnie je u finalu Northern Ireland Opena

- senna66 Verified
- Formula 1
o ovom frameu će se pričati još dugo dugo
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N4tam82KWO0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N4tam82KWO0[/youtube]

- senna66 Verified
- Formula 1
976 ako se ne varam. Danas protiv Trumpa ima priliku to povećati. Prvi dio meča od 14.00, drgui dio od 19.00.LH44 je napisao/la: 18.11.2018., 03:37 Aaaaa jest dobar meč bio, zadnji frejm je bio roler-coaster
BTW. Jel sad ima 971 century break?
link za praćenje http://www.streamgaroo.com/television/u ... ive-stream

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 9 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mnogi stanu kad dobiju frejm, dok Ronnie za svoju dušu očisti sto
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=MCjvcBEUfFI[/youtube]

[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=MCjvcBEUfFI[/youtube]

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Onako, što sam upratio usput, Ronnie je 2 framea izgubio svojom krivicom.
Barem je komentator tako govorio.
Zadnje što sam vidio je bilo 5-5.
Ne znam da li je Trump imao kikseva.
Koliko su to igrali?
5 sati??
Koliko su to igrali?
5 sati??
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Nisam gledao sve, igrao se prvi dio od 14.00, pa drugi dio od 19.00, ja se priključio više puta u prijenos i odgledao nešto sitno. No pratio sam Trumpa kroz taj turnir i mogu reći da je apsolutno zaslužio ovaj trofej, odigrao ga je s jako puno samopouzdanja. Ronniea je sreća pomazila u zadnjem frameu polufinala protiv Selbya, iako je do tog zadnje framea bilo izjednačeno s obje strane, tako da kad se sve zbroji, Trump zasluženo. Ronnieu fali još malo da bude na onoj pravoj razini. Dosta griješi kad ima veliko vodstvo kao nedavno protiv Wilsona u Champion of Champions.Frantic je napisao/la: 19.11.2018., 00:01 Onako, što sam upratio usput, Ronnie je 2 framea izgubio svojom krivicom.
Koliko su to igrali?
5 sati??

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 9 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma dobro on više ni ne trenira toliko, nekad je trenirao po 10h na dan, par puta u sedmici, sada toliko u cijeloj sedmici ne bude za stolom. Klasa je vječna, kada on očisti sto za 7-8 minuta ili kad je snukiran pa je nađe od 3 martinele i ubaci u srednju, rivali zanijeme, a publika i komentatori u transu, to je ono zbog čega upališ TV i navijaš za Raketusenna66 je napisao/la: 19.11.2018., 15:26Ronnieu fali još malo da bude na onoj pravoj razini. Dosta griješi kad ima veliko vodstvo kao nedavno protiv Wilsona u Champion of Champions.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Ne fali Raketi malo, već puno. Osjeti se pad forme kada igra završnice turnira. Jednostavno izgubi strpljenje i jebiga ... Očit dokaz je žuta kugla u 6tom frame-u.
Trump je nevjerojatan. Samo on može onako promašivati i ništa ne ostaviti iza sebe. Ovo je drugi put da na ovaj način pobijedi.
Jako talentiran momak. Rekao bih na prvu da je drugi Ronnie, ali samo na prvu.
Na drugu mi više liči na puno bolju verziju Lisowskog. Dobar dok ga ide šut for nothing sve super, malo kad zapne nigdje ga nema.
Trump je nevjerojatan. Samo on može onako promašivati i ništa ne ostaviti iza sebe. Ovo je drugi put da na ovaj način pobijedi.
Jako talentiran momak. Rekao bih na prvu da je drugi Ronnie, ali samo na prvu.
Na drugu mi više liči na puno bolju verziju Lisowskog. Dobar dok ga ide šut for nothing sve super, malo kad zapne nigdje ga nema.
- senna66 Verified
- Formula 1
haha, strpljenje i Ronnie
Odmah se sjetim onog meča sa Ebdonom
Kakav je prije bio sad je još i dobar.
Osim toga, u zadnje vrijeme kad igra savršeno i onda napravi sitnu grešku koju protivnik ionako ne može iskoristiti, počne raditi grimase i vidi mu se u očima bijes. Mislim da je na ovom turniru čak i glavm u stol lupao nakon promašaja. Sjedi tamo sa strane i gleda u publiku i smije se sam sebi. Koncentracija mu vrlo lako padne. Npr ono razbijanje što sam zalijepio ovdje u temu mu je živa sramota, totalna dekoncentracija. Koncentracija mu se javi tek onda kad je pod pritiskom ili gubi. Onda će iskoristiti i najmanju grešku protivnika i sve počistiti. Čim je u vodstvu gotovo, mozak bye bye.

Odmah se sjetim onog meča sa Ebdonom

Kakav je prije bio sad je još i dobar.
Osim toga, u zadnje vrijeme kad igra savršeno i onda napravi sitnu grešku koju protivnik ionako ne može iskoristiti, počne raditi grimase i vidi mu se u očima bijes. Mislim da je na ovom turniru čak i glavm u stol lupao nakon promašaja. Sjedi tamo sa strane i gleda u publiku i smije se sam sebi. Koncentracija mu vrlo lako padne. Npr ono razbijanje što sam zalijepio ovdje u temu mu je živa sramota, totalna dekoncentracija. Koncentracija mu se javi tek onda kad je pod pritiskom ili gubi. Onda će iskoristiti i najmanju grešku protivnika i sve počistiti. Čim je u vodstvu gotovo, mozak bye bye.