kikijv97 je napisao/la: 16.05.2017., 21:15
Jel mi moze netko rec ukratko po nasem vremenu kad pocinje trka, quale i to i jel ce to bit na kojoj areni ?
Stavio sam ti par postova iznad cjelokupni raspored po američkom vremenu, da dobiješ naše samo dodaj 6 sati
Uglavnom, kvale se voze ovog vikenda i u subotu i u nedjelju (kako ide sistem ni sam ne znam ), a utrka je iduće nedjelje u 17 sati po hrvatskom vremenu, prijenos bi trebao biti na Arenasport 2.
ma joj kolega, kad sam kliknuo onaj link zasulo me 15 termina pa se sav pogubio....
vidis da ne pitam bez veze, zeko kaze da je u 18:30 a ti u 17?
Budemo do trke nasli vremena, uglavnom znam da je prijenos na areni. Bit ce dobar vikend, prvo monaco pa indy
Nisam ni vidio Zekin post, izgleda je maknuta ona obavijest ako netko objavi post dok ti pišeš svoj.
Uglavnom, moralo bi biti u 17 po našem vremenu jer na rasporedu stoji 11:00 ET.
U pravu si. Ono što ste pročitali tamo za start u 11:00h lokalno je početak sveoubhvatnog prenosa s jednočasovnim analizama i uvodom. Trka počinje u 12:19 lokalno.
Zadovoljan sam progresom Alonsa na drugom treningu, danas se oprobao u "saobraćaju" te je jednom prilikom prošao dvojicu onako između njih a dosta je bilo tesno. Juče ga je zadesio kvar na zadnjem vešanju taman pre Sretnog Sata i momenta kada su svi na stazi gde se vežba vožnja u "saobraćaju" što je najbitnija stvar na ovalima i gde se jure najbrže brzine. Odvezao je jako puno krugova i nadoknađuje jučerašnje gubitke.
Danas se na stazu nije pojavljivao samo Barry Lazier, ne znam koji je kvar ali ceo dan rade na bolidu. James Hinchclife je izašao na pistu jako kasno zbog kvara elektronike. Još malo pa će Sretni Sat.
Izgleda je ovo što sam ja screenshotao TV raspored, a ne raspored samih događaja, mea culpa, ali dosad nikad u životu nisam pratio Indy tako da mi se može oprostiti
Znači, u 18:05 vozači moraju biti u bolidima, u 18:14 se pale motori, a u 18:21 počinje utrka. Sreća pa imamo vremena za skužiti raspored
Alen13ASC je napisao/la: 16.05.2017., 22:31Zadovoljan sam progresom Alonsa na drugom treningu, danas se oprobao u "saobraćaju" te je jednom prilikom prošao dvojicu onako između njih a dosta je bilo tesno. Juče ga je zadesio kvar na zadnjem vešanju taman pre Sretnog Sata i momenta kada su svi na stazi gde se vežba vožnja u "saobraćaju" što je najbitnija stvar na ovalima i gde se jure najbrže brzine. Odvezao je jako puno krugova i nadoknađuje jučerašnje gubitke.
Danas se na stazu nije pojavljivao samo Barry Lazier, ne znam koji je kvar ali ceo dan rade na bolidu. James Hinchclife je izašao na pistu jako kasno zbog kvara elektronike. Još malo pa će Sretni Sat.
Evo nam lektire "Raspored stoprvog Indy 500". Mora da se nauči do 28 Svibnja kad je ispit al dodati 6 sati unapred Onaj ko ne nauči propušta slatkiš za oči na Tvu/strimu
Danas je prilično vetrovito i puše čak do 45 km/h. Momčadi se moraju suočiti s jakim vetrom i nadolazećom lakšom kišom u kasnijem delu sesije. Mogao bi ovo biti potpuno drugačiji dan u poređenju s jučerašnjim. Iskoristiti vreme pre kišice i nabrzaka završiti zadate planove za danas.