Sprdbox

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
..mislim da tu nema velike razlike kod talijana.. kojima je takav način slobodnog govora i poštapalica također blizak. Koliko sam skužio kako u crvenom boksu ima kočijaša više nego igdje drugdje po pitlejnu. Pretpostavljam kako se Seb na taj način vrlo brzo socijalizirao sa tim timom, dok je to Kimiju prirodno leglo.

Osobno sam više za RB predustroj radne etike i radnog odnosa gdje su takvi 'slobodni' načini komunikacije samo ometanje.. i nepotrebno unošenje negativne energije u tim.

Ima više studija koja proučava 'bad language'.. i svi su došli do istog zaklučka, on oslobađa i djeluje blagonaklono na ciljani učunak, no također postoji rizik negativnih nuspojava u obliku vrijeđanja drugih.

The Good Side of Bad Words

..malo sam u offu, fackin' sory!
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
raca je napisao/la:
Frantic je napisao/la:
Fucking awesome :mrgreen:
@viper
Ne smijem ni pomisliti kakve psovke, i šta bi sve uopšte Vettelu izašlo na usta da je Bosanac :gandalf: :wtf:
Ja mogu zamisliti. Dugo se vremena družim sa Bosancima, a najboli prijatelj mi je iz Livna
Ma mogu i ja zamisliti (jedan sam od navedenih), u tome i jest poenta ovoga što sam napisao. :mrgreen:

BTW, "Who the f***?’ asked the German. ‘I'm out. Crashed. Somebody hit me in the f****** rear at turn two, and then somebody hit me in the f****** rear again in turn three. For f*** sake. Honestly, what the f*** are we doing here?"

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6m2q8SLd2hU[/youtube]

Inače, kažu da će Vettel nakon VN Rusije pohađati brzi tečaj finog ponašanja i kulturnog izražavanja.
Prije VN Španije će morati proći testove (slično kao i Alonso prije VN Bahreina), koji će se sastojati iz psiho-motoričkih vježbi smirivanja temperamenta i smanjivanja nervoze na podražaje konstatnog je.avanja u zdrav mozak! :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Glasniju F1
Sebfucktian Vettel... Nema to veze sa talijama, takav je....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CE8oMRQAeak[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D8EpSKPng9I[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aatd-1vj8EQ[/youtube]

And so on, and on... Materijala ko u priči. Svaki angry mu je Fuck
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..jedini točan prijevod:
https://twitter.com/MrAlexF1/status/726828193114669056 ..cijela situacija je za 'Sprdbox'. :D

..kad se sjetim koliko su mu zamjerali ono kad je rekao onom liku 'krastavac' (i dobio alvu negodovanja).. ovo mi se čini premještenim.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
hm.....ja tu već vidim profit. Bernie bi trebao uvesti kasicu prasicu.Svaki vozač koji opsuje mora dati 100€. Vettel bi nakon Sochija mogao ostati dužan čak 500€, barem prema onom što smo vidjeli na team radio-u, tko zna koliko je još puta opsovao iza kamera. Dam se kladit da su Arrivabene i ekipa također skidali svece Kvyatu. Ako bi gledali 2012. godinu, mislim da bi Seb i Kimi bili dužni kao Grčka. (VN Abu Dhabija posebno). U svakom slučaju skupilo bi se novaca da Sauber ode na sve utrke ove sezone i još bi Kimiju ostalo za Snjeguljicu. :klopa:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Koliko je F1 postala sterilna.. pogledajte samo usporedbu grid djevojaka današnje F1 i ostalih serija ..danas bi Berni trebao davati svakom vozaču po 100€ za psovku i nedolično ponašanje. Jer sa ovakvim načinom polako i sigurno gube ciljanu publiku i prelaze na 'obiteljski sport'... kojeg baš i ne zanima ništa više od nogometa. Mislim da to jednostavno ne priliči sportu koji bi trebao biti nabrijan adrenalinom i sexipilnošću. Uvjek su uz miris benzina (kojeg danas ima sve manje) i brze aute išli i brzi komadi.. razno razni poroci i sl. Što je od toga ostalo danas. Danas bolidi više mirišu na bakelit nego na benzin, sporiji su nego što su nekad bili sa puno slabijom tehnologijom.. a o komadima ne trebam ni govorit.. vrhunac toga bili su one gay spike u meki F1 (Monaku), a ženama ne daj bože da im se nešto 'neprilično' raspoznaje preko odjeće. Sprdex na kvadrat.

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:hm.....ja tu već vidim profit. Bernie bi trebao uvesti kasicu prasicu.Svaki vozač koji opsuje mora dati 100€. Vettel bi nakon Sochija mogao ostati dužan čak 500€, barem prema onom što smo vidjeli na team radio-u, tko zna koliko je još puta opsovao iza kamera. Dam se kladit da su Arrivabene i ekipa također skidali svece Kvyatu. Ako bi gledali 2012. godinu, mislim da bi Seb i Kimi bili dužni kao Grčka. (VN Abu Dhabija posebno). U svakom slučaju skupilo bi se novaca da Sauber ode na sve utrke ove sezone i još bi Kimiju ostalo za Snjeguljicu. :klopa:
ahahahahahahaha :rofl:
Na kvadrat

Jao, ovog ludog malog rusa, šta nam napravi
[ link do slike ]

Moram zapalit` jednu
[ link do slike ]

Šefe, jesi vidio šta mi levat uradi, j..o mater, cccc
[ link do slike ]

Ne može mali onako, kako ga nije sramota, fino mu čovjek nakon prošle trke kaže da se ne zalijeće. Garant su ga oni iz Benza potplatili. Odo sad do njihovog boxa, da im složim sve po spisku
[ link do slike ]

Priznaj da si ga potplatio đubre jedno, 2 trke nas haba ko sanske koze, sad ćeš ti vidjet kad mi počnemo zadavat udarce ispod pojasa
[ link do slike ]

Šefe, da nazovem Monishu, daćemo joj novaca, a ona njena dva pulena će napravit "probleme" Mercedesima kad ih budu zaobilazili za čitav krug. Ili za dva.
[ link do slike ]

Momci ne sikirajte se, sve sam sredio
[ link do slike ]

Bernarde, sve je sređeno, sad ćeš imati malo zanimljivije prvenstvo
[ link do slike ]

Samo da se zahvalim fanovima na strpljenju. "Biće bolje" (Uh..., vidi mi tetovke, jes dobra)
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
:rofl:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
bravo! :D
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
hahahahahhahahah care :rofl:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ajmo dečki nastavite Vettelovo pismo....
[ link do slike ]
slika

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
senna66 je napisao/la:ajmo dečki nastavite Vettelovo pismo....
[ link do slike ]
Najjača sprdnja od Alonsa što udara poster Honde na vratima. Možda nebi bilo loša varijanta i Dear Helmut.

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Sebastian Vettel
senna66 je napisao/la:ajmo dečki nastavite Vettelovo pismo....
[ link do slike ]
I fucking don't know what to say... You have to understand that I have fucking nothing to do with it. Good luck in fuckin Toro Rosso.
Sincerely yours, Seb.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Vidite kakvi ste. Sprdate se sa Sebom, a on želi samo privući široke mase novih fanova
govoreći njihovim jezikom, jedinim koji razumiju.
Ja bi oteo Kimiju svu vodku i poklonio je Sebu za nagradu, a i za utjehu.

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
Ovo nije sprdačina, ali prije 4 dana šestokotačni tyrrelov bolid je proslavio 40 godina. Nisam siguran dali je bilo članka vezano za temu, ako je unaprijed se ispričavam.

[ link do slike ]

http://www.gazzetta.it/Formula-1/26-04- ... 3109.shtml

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
s obzirom da nije zajebancija, onda takve stvari objaviš u podforumu 'povijest f1'. ;)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
hattrick je napisao/la:Koliko je F1 postala sterilna.. pogledajte samo usporedbu grid djevojaka današnje F1 i ostalih serija ..danas bi Berni trebao davati svakom vozaču po 100€ za psovku i nedolično ponašanje. Jer sa ovakvim načinom polako i sigurno gube ciljanu publiku i prelaze na 'obiteljski sport'... kojeg baš i ne zanima ništa više od nogometa. Mislim da to jednostavno ne priliči sportu koji bi trebao biti nabrijan adrenalinom i sexipilnošću. Uvjek su uz miris benzina (kojeg danas ima sve manje) i brze aute išli i brzi komadi.. razno razni poroci i sl. Što je od toga ostalo danas. Danas bolidi više mirišu na bakelit nego na benzin, sporiji su nego što su nekad bili sa puno slabijom tehnologijom.. a o komadima ne trebam ni govorit.. vrhunac toga bili su one gay spike u meki F1 (Monaku), a ženama ne daj bože da im se nešto 'neprilično' raspoznaje preko odjeće. Sprdex na kvadrat.
F1 je kao umjetno cvijeće, lijepa za oko, ali niti smrdi niti miriše.

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
zekohonda je napisao/la:s obzirom da nije zajebancija, onda takve stvari objaviš u podforumu 'povijest f1'. ;)
Žao mi je i ispričavam se, slab sam sa forumima, ali budimo realni, sprdačina je. hahaha.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
pro5i vilin konjic je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:s obzirom da nije zajebancija, onda takve stvari objaviš u podforumu 'povijest f1'. ;)
Žao mi je i ispričavam se, slab sam sa forumima, ali budimo realni, sprdačina je. hahaha.
xe, xe.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ima toga još, al u kontru.
Mada smo o ovome negdje već pisali
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]

A vidi ovog
[ link do slike ]