Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Naravno da nema reklama za pretplatnike, zar ih vidiš? Molim te screenshot kad se pojavi!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bilo je i prošle godine, ali se nisam potrudio baš da bude pretjerano vidljivo.wapi je napisao/la: 03.03.2025., 14:43 Pretplatnik broj 9. Svaki dan provjeravam imali li tko novi....
BTW, ove godine je baza super. Ima sve sezone.

A pretplatnička jezgra su uglavnom standardni sumnjivci

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Budem. Baš me jutros iznenadilo jer imam i ad blocker tako da sam pomislio da chrome ubacuje reklame sam od sebe.avetma je napisao/la: 03.03.2025., 16:07 Naravno da nema reklama za pretplatnike, zar ih vidiš? Molim te screenshot kad se pojavi!
Uglavnom bilo je vrlo iritantno, ali kod reloada je nestalo . Ne znam objasniti što se točno dogodilo. Ako se ponovi screenshotat ću.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nemam ideje, za donatore se uopće ne učitava skripta za reklame, nema ih otkud vući. Molim svakako da mi još netko javi da vidim je li izoliran slučaj ili je neki bug...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: #93, #33
Preko telefona nema, preko računara i laptopa takođe nema.avetma je napisao/la:Nemam ideje, za donatore se uopće ne učitava skripta za reklame, nema ih otkud vući. Molim svakako da mi još netko javi da vidim je li izoliran slučaj ili je neki bug...
Budem probao preko iPada večeras pa javim.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Možda me ne broji u donatore. Vidim i "pretplati se" gumbavetma je napisao/la: 05.03.2025., 14:51 Nemam ideje, za donatore se uopće ne učitava skripta za reklame, nema ih otkud vući. Molim svakako da mi još netko javi da vidim je li izoliran slučaj ili je neki bug...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da ne kompliciram, sad sam izbrisao taj meta podatak i dodao ga opet. Molim te javi ako vidiš kakvu promjenu!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Gdje? Nemam te u evidenciji... Ako me sjećanje služi, ti si bio na Patreonu? Ukinuo sam tamo pretplatu i zatvorio account... Baci pogled na članak gdje je pojasnjeno: https://f1.pulsmedia.hr/78826/
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Usput, cijeli portal je od prije 10 minuta na novom serveru. Javite ako uočite bilo kakvo štekanje. Ne bi trebalo biti gubitka podataka, ali ako je netko napisao komentar ili post na forumu baš u tom periodu - trebat će ga napisati opet. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: sve powered by honda
je li se može platit godišnja članarina odjednom?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Trenutno ne može, ali možda mogu napraviti i taj subscription plan...
- zekohonda Verified
- Formula 1
napravi molim te, kad već ne mogu plaćat po pobjedama.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
ne mogu komentirat na portalu. kaže prijavi se, kad se prijavim pokaže mi se početna stranica foruma i tako u krug.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@wapi: pretplatnik
@zekohonda: Moj omiljeni bug sad na novom serveru oživio
Užasno je teško ispravljati jer radim na slijepo. Sad sam par preinaka napravio, pa probaj i javi...
@zekohonda: Moj omiljeni bug sad na novom serveru oživio

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sad bi zaista trebalo raditi bez greške, i jako brzo.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@zekohonda: Dodana je godišnja pretplata.