Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kako sramotna igra Barce , to je strasno.
Meni to ne pase , navijacima Reala pase naravno.
Ali neutralni gledatelji suj se vjerojatno nadali necemu vise.
Zalosno
Sad je prilično bolja tekma
Još ova kiša dodatno zajebava
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Solidna tekma. Real zasluzeno uzeo 3 boda.
Ako cemo bas cjepidlaciti . moooozda je mogao biti penal za Barcu , jer znamo da je i zbog manjih stvari sviran penal.
Osobno mislim da nema govora o penalu.
Borba za naslov nije niti blizu gotova , jer mislim da ce sva 3 kluba jos nesto kiksati do kraja. Samo je pitanje tko ce manje,
Jedan od boljih clasica... Jako loš Real u drugom poluvremenu i ja ne znam šta Mariano Diaz radi u Realu? A vidim da Pique opet cirkusira nakon utakmice
Ma tekma kao tekma u cijelosti nije nikakva povijesna tekma. Bilo je jako puno el clasica koje pamtim da su bili zanimljiviji.
Prvo poluvrijeme Real kao da je igrao protiv Barce C , cak niti Barce B.
Samo zbog toga nemozemo ovu tekmu stavljati u isti kos sa puno napetijim klasicima.
Taj gol Barce je zacinio tekmu i zato je ispalo tako napeto , ali realno Real je to mogao lagano zakljuciti u prvom dijelu.