Suđenje na stranu, Jorgandžije će biti sami sebi jedini i isključivi krivac ako ne uzmu titulu.
A imam neki feeling da će završiti na trećem mjestu.
Naravno, ne zaboravimo Albino igranje rukom. Sićušno, ali ipak ruka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma kakvi precjedniče, mislim, svaka čast, ali ipak ne
Bez obzira što Busquets malo "kvari prosjek" ovoj dvojici
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne bi se ni ja slozio..
U najboljim danima dajem prednost Barcinom trojcu...
Inace, zaboravih da je LP...
Pogledah sazetke jutros.. Liverpool jako lose prvo poluvrijeme, drugo je bilo ok..
BvB ne toliko los koliko smo navikli
Liverpool je zaigrao kako znaju prvih 15 minuta drugog poluvremena i tada je i smanjio. Onda su opet stali i to bi bilo to.
Prvo poluvrijeme su bili katastrofa.
BTW, velika greška suca jer nije suđen faul nad Maneom, plus žuti karton, a u narednom napadu je Real postigao gol.
BVB, šta reći.
Odmah nakon izjednačenja, taman što posmislih: "Ma hajd, stignu oni primiti tricu od Citya u Dortmundu....", Foden dovede City u vodstvo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ma dobro, to je moje subjektivno navijačko mišljenje.
Ali ovo što Modrić radi u ovim godinama i pored tolike velike minutaže... strašno.
Samo da nas to ne košta ozljede pred europsko.
Ma BvB nije siguran u uzvratu da je dobio 3:0 ali barem je otvorena tekma...
Ne znam sta rec, znaju imat tekme gdje igraju odlicno 70ak minuta i onda tu zavrsnicu ko babe..
Liverpool to okrece na punom Anfieldu
CrashOverride je napisao/la: 07.04.2021., 12:19
Inace, onaj faul na Edersonu je komedija... Jadno..
E da i to
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”