MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Ferrari Maniac je napisao/la:Istina, a Marquez promjeni motora.
Da, ali je Marquez ipak vodio cijelu utrku, dok je Rossi pao u poretku. Zahvaljujuć sudaru Iannonea i Doviziosa, Rossi i Pedrosa su profitirali.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Lady je napisao/la:
Da, ali je Marquez ipak vodio cijelu utrku, dok je Rossi pao u poretku. Zahvaljujuć sudaru Iannonea i Doviziosa, Rossi i Pedrosa su profitirali.
Mislim da bi ga Rossi uzeo da su osali na "prvim" motorima. Već ga je bio par puta testirao i "preticao" pa gubio putanju, nakon čega je Marquez vraćao poziciju. Tipično Rossijevo "traženje mjesta" gdje će nekoga skinuti. Zahvaljujući promjeni motora Marquez je odmaglio Rossiju, a ovaj pao iza Ducatija. Meni nije jasno šta je bilo sa onom drugom Yamahom (kao da je bila privatna mašina, sa nekih 10-15 ks manje :mrgreen: )
Ali jbga, to je sve ŠBB KBB priča
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Lady je napisao/la:
Marquez nije vodio cijelu utrku i ne bi sigurno vodio ostatak utrke da nije bilo te promjene motora. Rossi je pao u poretku zato jer mu nije odgovarao setup na 2. motociklu i jer mu više odgovara voziti na starijim gumama (njegove riječi), dok je Marquez nakon utrke rekao upravo suprotno - da mu je setup na novom motoru bio taman pogođen i da mu je odgovaralo voziti na novim gumama. Tako da bi rasplet bio sigurno drugačiji da nije bilo promjene motora i Vinales i Ducatiji sigurno ne bi primirisali Rossiju.
Sisu (fin.)

Lady
GP3
GP3
Marquez nije vodio samo prva 2 kruga.....

Inače, i sam Marquez je rekao da ni njemu nije odgovarao prvi motor. Znači, dođemo na isto. Rossiju nije odgovarao drugi, Marquezu prvi.... pa se ipak Marquez puno bolje držao na početku utrke nego Rossi kasnije....
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
??? U kojoj se to utrci Marquez držao bolje na 1. motoru!? Prije ulaska na promjenu Rossi mu je skidao po više od pola sekunde po krugu kada je ovaj istrošio gume i samo što ga nije prestigao prije ulaska, a da nisu ušli sigurno bi ga prešao jer je puno bolji bio na starijim gumama. Otprilike isto kao i Marquez u prvih 5 krugova na novim gumama.
Sisu (fin.)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Marques je cijeli vikend dominirao, bio je nevjerojatno brz na utrci i na treningu. Koliko god bio fan Rossi-ja, tesko da je juce mogao bilo sta da uradi. No najvise sam ljut na vozace Ducati-ja, ovo mora prestat. Ako ovako nastave, jedan se moze pozdravit sa Ducati-jem, jer Lorenzo ozbiljno razmislja o crvenim, a navodno Audi je spreman mu dati finu platu!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma Rossi bi uzeo trku da su ostali na prvim motorima. :gandalf:
Dajem mali nožni prst u to ime. I 2 zuba pride, ako treba.
Nije beg cicija. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Frantic je napisao/la:Ma Rossi bi uzeo trku da su ostali na prvim motorima. :gandalf:
Dajem mali nožni prst u to ime. I 2 zuba pride, ako treba.
Nije beg cicija. :mrgreen:
može bubreg....lijevi? :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Lady
GP3
GP3
Ferrari Maniac je napisao/la:??? U kojoj se to utrci Marquez držao bolje na 1. motoru!? Prije ulaska na promjenu Rossi mu je skidao po više od pola sekunde po krugu kada je ovaj istrošio gume i samo što ga nije prestigao prije ulaska, a da nisu ušli sigurno bi ga prešao jer je puno bolji bio na starijim gumama. Otprilike isto kao i Marquez u prvih 5 krugova na novim gumama.
Pročitaj bolje šta sam napisala - Marquez i sam priznao da mu PRVI MOTOR nije najbolje odgovarao. Znači obrnuto od Rossija, ali s razlikom da se Marc dobro držao prvu polovicu utrke.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Pa dobro sam pročitao prva polovica utrke je prvi motocikl (s obzirom da su na polovici mijenjali motocikle), a na njemu se dobro održavao samo dok su gume bile svježe, onda mu je Rossi počeo masno skidati vrijeme (na prvom motociklu!) i mislim da je stvarno bilo jasno tko bi na kraju završio kao prvi.
Isto tako nisam siguran koliko se pouzdano može biti siguran da bi Marquez pobjedio na osnovi toga što je bio prvi cijeli vikend - pa kad je Rossi bio kompetitivan na slobodnim treninzima i kvalama? U 95% slučajeva nije. Njegove vještine dolaze do izražaja u utrci kada treba odvesti 20-ak konstantnih brzih krugova i tempirati preticanja, a ne u jednom brzom krugu tijekom kvala ili FP-a.
Sisu (fin.)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Rossi "loži" Lorenza da ide u Ducati, a sve su šanse da cemo gledat Lorenza tamo! Lorenzo je dobar vozac i mislim da bi se dobro snasao sa "razjarenim bikom" , Ducati je strasan na ravnicama, dok u krivinama treba dobro manevrisanje, a Lorenzo je dobar vozac u ovom trenutku jedan od najboljih za Ducati. Licno volio bih ga vidjet tamo!

http://motogpfanatic.com/motogp-riders/ ... -for-2017/
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
I ja bi to volio. A malog Vinalesa zajedno sa Rossijem uparit u Yamahi.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
:O :shock: https://www.youtube.com/watch?v=taN4CYJLTQE
Nvodno je frajer OK, a Rossi i Marquez predlažu nižu top brzinu u pit lane-u za vrijeme flag to flag utrka.
http://www.motorsport.com/motogp/news/m ... nt-685568/
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
u pm. tek sad vidim ovo... :shock:
dobro je prošo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne znam koliko je ovo ozbiljno, da je stvarno jorge potpiso za ducati. :?
http://news.superscommesse.it/motori/mo ... ti-175721/

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Istina je. Odlično za sva nas, otvara se još jedno mjesto u tvorničkoj momčadi, pošto je Honda sebična (da ne upotrijebim žargonski i nekulturan izraz) pa drži Danija samo da Marc može da hara bez jače konkurencije u momčadi. A zamislite kakav će fajt samo biti u Ducatiju do kraja sezone da se zasluži opstanak. Već je 2-0 za Dovija, mogu reći slobodno i 4-0 poslije prve dvije utrke, Maniac se baš usrao.

A sada, Lin daj nam Maverica pa da se sprda s 'velikim momcima'. :mrgreen:
Obrigado Felipe

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@felipe
honda u moto gp-u, ko ferrari u f1. ne podržavam takvu politiku.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Upravo tako, a pošto sam i Massin fan, ta politika mi se do kraja zgadila. :D
Obrigado Felipe

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ima li kakvog bitnijeg razloga za odlazak u Ducati?
Zbog prošle sezone ili Yamaha nije željela novi ugovor?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Milijuni koje Audi nudi Lorenzu i boss ekipe s kojim je Lorenzo surađivao u nižim kategorijama
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡