I kako onda neće doći u probleme u kojima i jesu
Ja bi nekako i shvatio da je otišla skroz van okvira (što bi rekli preletila "preko" noge i jbga), ali je drug Harry velemajstorski pogodio stativu sa max. 40cm udaljenosti
Sad je miran 5 tekmi... Moze nastavit di je stao...
Neka ide sto prije...
CrashOverride je napisao/la: 14.03.2021., 21:53Neka ide sto prije...
A Haaland negdje bude sigurno... Znam gdje god ide da to nece bit klub koji podrzavam....
Neka ugase Grad DortmundCrashOverride je napisao/la: 14.03.2021., 22:00 BvB nije spreman za ono sto Haaland ganja... Bilo bi odlicno da ostane sljedecu sezonu...
BvB ako proda Bayernu, nek gase klub...
Real, PSG, City, United.... To su mi jedine opcije za odlazak iz Dortmunda...
Zašto to? Sve se bojim da bi ih Real ili neko drugi spasio od bankrota?CrashOverride je napisao/la: 14.03.2021., 22:00 BvB nije spreman za ono sto Haaland ganja... Bilo bi odlicno da ostane sljedecu sezonu...
BvB ako proda Bayernu, nek gase klub...
Real, PSG, City, United.... To su mi jedine opcije za odlazak iz Dortmunda...
Nikakve veze kolega... Nikakve...Har Kl je napisao/la: 14.03.2021., 22:20
Zašto to? Sve se bojim da bi ih Real ili neko drugi spasio od bankrota?
Jermaine Defoe talijanske ligeAlkY je napisao/la: 14.03.2021., 22:37 Ronaldo se izivljava na Crotoneu i Cagliariu , a kad treba u LP se pokazat nema ga.
Objasni mi onda tvoju logiku, zašto bi BVB trebao ugasiti klub ukoliko prodaju svog igrača Bayernu, a ne bi to trebali uraditi ako prodaju npr. Realu ili City?CrashOverride je napisao/la: 14.03.2021., 22:50Nikakve veze kolega... Nikakve...Har Kl je napisao/la: 14.03.2021., 22:20
Zašto to? Sve se bojim da bi ih Real ili neko drugi spasio od bankrota?