VN Italije 2020. (4.-6. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Rekao je Crofty dobro, da je svjetlo na ulazu u box, već bi bilo kasno kad ga vidiš da izađeš.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Zaista ne razumijem taj hejt.
Evo izašao je članak gdje piše da mu nikako nije bilo jasno zašto je dobio kaznu. Otišao i uvjerio se da je trebao dobiti kaznu.

Za mene je to šampionski. Čovjek se zauzima za sebe. Puno mi je bolje od nekih reakcija, kad su vozači psovali sudije preko team radija.
A te su se reakcije glorificirale na ovom portalu :bonk:
Na kraju je priznao grešku, čak je svu krivicu za kaznu preuzeo na sebe, iako veći dio odgovornosti leži na pitwall-u koji ga je pozvao u box.
Završena priča, idemo na slijedeću utrku, slijedeću pobjedu slijedeće prvenstvo i po sve ostalo što ovaj čovjek zaslužuje :party:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 21:53
Dani je napisao/la: 06.09.2020., 21:45 Mogli su ga komotno tamo ostaviti jer nije nikome smetao.
Apsolutno ne..
Slazem da nije bilo potrebe za SC..
Ako su mogli marshalli sjedit tamo iza ograde, moga se o bolid ugurat u prolaz kroz ogradu..
Da se ispravim, nije bilo potrebe zatvarat pit..
Safet je tako bio na stazi zbog Leclerca..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 06.09.2020., 21:59 Rekao je Crofty dobro, da je svjetlo na ulazu u box, već bi bilo kasno kad ga vidiš da izađeš.
Rijetko razuman komentar..
Doduse, Lewisu to ne smeta, on moze izac gdje i kako hoce...
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 06.09.2020., 22:00 Zaista ne razumijem taj hejt.
Evo izašao je članak gdje piše da mu nikako nije bilo jasno zašto je dobio kaznu. Otišao i uvjerio se da je trebao dobiti kaznu.
Ne dobije on odluku o kazni od sudaca na TR nego ju dobije Mercedes koji prosljedi dalje..
Tako je trebalo bit i ovdje, Mercedes je treba trazit dodatno obrazlozenje ako im nije bilo jasno..
Dobili su kaznu i razlog zasto su ju dobili tako da je svakako znao zasto ju je dobio..

Sto se tice psovanja sudaca, ne odobravam takav nacin kominikacije ali je taj dan psovac bio svakako u pravu a danas Lewis nije..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Da ali on je smatrao da nije bilo svijetla ni druge signalizacije na stazi.
Valjda ima pravo, da ako misli da su pogriješili otići i reći da su pogriješili.
Sudije su mu pokazale da je signalizacija postojala i tu se priča završila.

Edit: to za psovanje ... O tome i pričam :bonk:
Kad su u pitanju princeze iz Ferrarija onda se sve odobrava i glorificira :facepalm:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Procamo mi o istom samo se ne slazemo kako se situacija odigrala..
Ja smatram da nema sta Hamilton ici kod sudaca..
To moze i treba jedino Mercedes i opet ne fizicki negdje ici nego sluzbenom komunikacijom ako je potrebno a opet smatram da nije bilo potrebno jer ako smo mi doma vidjeli crvene lampe, vidio ih je i Merceder jer je Lewis gledo nesto drugo..

Opet sad ne znam di odobravam psovanje..
Vettel je tad bio u pravu u smislu da je s pravom ljut na suce koji si pogrijesili i zakomplicirali sve, ne da je bio u pravu da covjeku koji mu je moga bit ćale psuje..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 06.09.2020., 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne znam za vas, ali meni je taj Hamiltonov potez baš odavao neku ''badass'' vibru. Odveze se mrtav hladan usred utrke na onom svom romobilčiću do sudaca da malo s njima popriča i vrati se ležerno nazad. Možda nije najprofesionalnija stvar koju je mogao napraviti, ali mi je nekako to bilo fora vidjeti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 06.09.2020., 22:21 Možda nije najprofesionalnija stvar koju je mogao napraviti, ali mi je nekako to bilo fora vidjeti.
Sa ovime se slazem..
Off script
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
DaveGilmour je napisao/la: 06.09.2020., 22:21 Ne znam za vas, ali meni je taj Hamiltonov potez baš odavao neku ''badass'' vibru. Odveze se mrtav hladan usred utrke na onom svom romobilčiću do sudaca da malo s njima popriča i vrati se ležerno nazad. Možda nije najprofesionalnija stvar koju je mogao napraviti, ali mi je nekako to bilo fora vidjeti.
Super za twitter, instagram, Netflix, Liberty i privlačenje širih narodnih masa
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Har Kl je napisao/la: 06.09.2020., 22:00 Zaista ne razumijem taj hejt.

Za mene je to šampionski. Čovjek se zauzima za sebe. Puno mi je bolje od nekih reakcija, kad su vozači psovali sudije preko team radija.
A te su se reakcije glorificirale na ovom portalu :bonk:
Na kraju je priznao grešku, čak je svu krivicu za kaznu preuzeo na sebe, iako veći dio odgovornosti leži na pitwall-u koji ga je pozvao u box.
Završena priča, idemo na slijedeću utrku, slijedeću pobjedu slijedeće prvenstvo i po sve ostalo što ovaj čovjek zaslužuje :party:
Ponadali se ljudi da nece dobit kaznu, nakon sto je nije dobio istovremeno kao i Giovinazzi, pa da imaju krunski dokaz zavjere, pa sad kad se to nije desilo, daj sta das... :chill:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@_bataziv_0809
Kolega, istom retorikom si vec proba, nije se nitko upeca..
Ne moras ponavljat :chill:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Pa i Hamilton je dio Mercedesa?
Mercedes također kaže da ih nije vidio, jer su gledali negdje drugo. Tako sam ih ja razumio. Desila se serija grešaka i na kraju je došlo do zaslužene kazne koju niko ne spori.
Osvrćem se na činjenicu da on nije vidio ta svjetla. Da li zbog daltonizma ili zato što je gledao "publiku" nije ni bitno. Njegov problem i kažnjen je za to.

Nisam rekao da ti odobravaš psovanje. Rekao sam nekih reakcija i glorifikacije.
U ponovljenom postu sam to ponovio jer sam zaključio da se radi o glorifikaciji lika koji se ne zna kontrolisati kad mu ljudi prodaju foru.

BTW. nije bio u pravu, jer malo prije te utrke sudije su postrožile pravilo o branjenu pozicije. Kazna je izrerečena u skladu sa pravilnikom. Bez obzira što i ja smatram da je pravilo bilo glupo i nepotrebno.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Har Kl

Najbolje bi bilo da nije dio Mercedesa ali eto je :zubo:
Kao sto rekoh, smatram da nema vozac sta ic trazit pojasnjenje kod sudaca u sobu osim ako nije pozvan na saslusanje a to nije bio slucan..

Ja sam prvenstveno mislio na ono sa Maxom, tad je zakuho sa svojim tankim zivcima..
Suci su tu trebali odmah reagirat jer se kuhala situacija, sve kasnije je bilo jadno za gledat..
Od Maxa u sobi, spremnog za postolje na koje nije izaso, pa onda Vettela koji je bio na postolju ali ga nije upiso.. Bas lose odradjeno..
Fino Alla Fine

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 22:45 @_bataziv_0809
Kolega, istom retorikom si vec proba, nije se nitko upeca..
Ne moras ponavljat :chill:
Ne treba se niko pecat, iznosim svoje misljenje. Ovo ti je vec drugi put da mi imputiras trolanje pa bih te ljubazno molio da ujedno bude i posljednji.

Ako ti se ne svidja sta pisem, lagano me preskocis. To i ja radim sa mnogima.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ja se slažem da je Max bio uzrok svemu tome, ali nekoliko utrka prije te.
I onda ide zakon velikih brojeva, uvedu pravilo da to spriječe i ko bude prvi ko nasjedne ... Nikad ne bude onaj koji je to zakuhao :zubo:

Hajmo mi gledati Buckse kako bježe od metle :chill:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni gledanje F1 utrka s curom fakat postaje pravilo za uzbudljivu utrku, gledala sa mnom prošle godinu Njemačku, pa Italiju i opet danas Italiju. Ali se bojim ako pođe češće gledati, da će se ta neka magija izgubiti :zubo:

BTW Danas je grafika užasna bila i najgore što ja počnem njoj vjerovati, a prije tog sam svojim očima vidio drugačije. Npr. Gasly i Sainz su bili obojica na M gumama nakon ponovljenog starta, a grafika usporedbe vremena je pokazivala da je jedan na H gumama drugi na S. A kao da sam negdje još vidio informaciju da je Gasly-i na S gumama, a Sainz na M, pa mi se sve pomijašalo bilo, dok ponovo svojim očima nisam vidio da su kod obojice M gume.

I da, šta se s Perezom danas dogodilo? Nisam upratio ništa što se njega tiče...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Har Kl
Nema izbjegavanja metle :zubo: Ima to Miami :pivo:

Sve ok @_bataziv_0809 Iznosim i ja svoje :pivo:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.09.2020., 23:10 Meni gledanje F1 utrka s curom fakat postaje pravilo za uzbudljivu utrku,
...
I da, šta se s Perezom danas dogodilo? Nisam upratio ništa što se njega tiče...
Vidi kao ispadne kad ostavim samo početak i kraj.
Perez se nije snašao najbolje.
Šta da ti pričam, Latifi zamalo do boda.
Ja mislim da se to desilo, da bi se Russell penzionisao :zubo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 06.09.2020., 23:17 Šta da ti pričam, Latifi zamalo do boda.
Ja mislim da se to desilo, da bi se Russell penzionisao :zubo:
Ovo bi se lako moglo i dogodit..
Mislim bod Latifija, ne penzija kolege..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡