Išao da se svađa sa njima, jer se nije slagao sa njihovom odlukom.
Ne vidim u tome nikakav problem, iako je odluka sudaca bila ispravna.
Pretpostavljam da su mu pokazali slike semafora i da se na tome i završilo.
MSC je napisao/la: 06.09.2020., 20:53
I by the way, nije ga bilo na onoj end racism ceremoniji prije trke.
Za pretpostavit je da pokret vise nije vazan..
Odlazak kod sudaca, ako je tamo isa, je lame.. Cak i za Lewisa..
Vidio sam sad da je Mercedes komentirao na FB da su malo kasnili sa stvarima prije starta. Ako je tako, onda je okej. Na gridu su prvenstveno radi utrkivanja.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Znači, lik zapucao sam do sudaca, da on "popriča" sa njima i da im "kaže koju".....
Blessed
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dobro je i rekao. Semafor nema kaj raditi u šumi već na ulazu u boks. Samo me čudi da ga je mercedes pozvao unutra i imao spremne gume a da nisu znali da je pit zatvoren. Uostalom taj sc je bio potpuni nepotreban jer bolid nije ni trebalo gurati u pit. Mogli su ga komotno tamo ostaviti jer nije nikome smetao.
Ako su sve ekipe , tj barem svi ostali vozaci su shvatili/vidjeli kako god da je pit zatvoren. Kako to da Mercedes odnosno Hamilton nije vidio.
Neka ode lijecnicki pregled obaviti ponovo ako samo on nevidi dobro , i Gio
Kako li su samo mafijaši smislili da ne uvlače K-Magov bolid u onaj prostor između dva zida, već da ga guraju prema boxu, a pri tome sakrili semafore u šumicu.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.