Kvizovi
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
i ja bi reko zhou, jer su se svi navedeni kvalificirali na deveto mjesto. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Pretjeruješ

A ja kad sam jedne prilke pravio ovdje kviz, prozivali me za pretjerivanje.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Moglo se danas opet ponovit ovo sa Gaslyem da su Perezu odnah ponistili krug.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
A propos toga, mislim da nikada nismo odgovorili na ono tvoje pitanje o utrci na kojoj su samo trojica startala s pozicije na koju su se kvalificirali...Frantic je napisao/la: 08.07.2022., 16:24
Pretjeruješ![]()
A ja kad sam jedne prilke pravio ovdje kviz, prozivali me za pretjerivanje.![]()
Neki hint?
- Frantic
- Formula 1
Uhh, sad sam i ja zaboravio.dmj je napisao/la: 09.07.2022., 18:01A propos toga, mislim da nikada nismo odgovorili na ono tvoje pitanje o utrci na kojoj su samo trojica startala s pozicije na koju su se kvalificirali...Frantic je napisao/la: 08.07.2022., 16:24
Pretjeruješ![]()
A ja kad sam jedne prilke pravio ovdje kviz, prozivali me za pretjerivanje.![]()
Neki hint?
Milsim da je neka VN Japana, prije 9-10-11 godina.
Malo manje je bilo pretumbavanja u smislu kao što je bilo na onoj pomenutoj VN Italije, ali je, čini mi se više vozača (u totalu) mijenjalo startnu poziciju, ali ne na onaj "glupi" način u smislu da se jedan pomjerio, pasvi ostali proklizali.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Peter Revsondmj je napisao/la: 11.07.2022., 12:30 Tko je jedini vozač u F1 povijesti koji je uspio ubilježiti pobjedu nakon što se vratio u natjecanje iza prekida duljeg od tri godine? U konkretnom slučaju čak i duljeg od sedam godina...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Katayama?
Znam da se u vezi sa njim pominjalo planinarenje.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Bio sam uvjeren da je ipak došao do vrha, nakon tog neuspješnog prvog pokušaja, pa nisam ni provjeravao. Ne mogu pronaći potvrdu da jest, tako da se ispričavam.
Evo onda jednog povezanog: koji je današnji F1 vozač izjavio kako mu je želja jednog dana popeti se na Mount Everest?
Evo onda jednog povezanog: koji je današnji F1 vozač izjavio kako mu je želja jednog dana popeti se na Mount Everest?
- Frantic
- Formula 1
Hamiltondmj je napisao/la: 13.07.2022., 21:07 Bio sam uvjeren da je ipak došao do vrha, nakon tog neuspješnog prvog pokušaja, pa nisam ni provjeravao. Ne mogu pronaći potvrdu da jest, tako da se ispričavam.
K'o kuća, to mi liči na njega

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”