Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Nema Ronda, osjeti se mali pad, al to ne umanjuje dobru utakmicu Bostona, zasluzena pobjeda.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Jednostavno no Rondo no party!Slavenowsky je napisao/la:Nema Ronda, osjeti se mali pad, al to ne umanjuje dobru utakmicu Bostona, zasluzena pobjeda.

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sinoc su bili nadigrani... 15-20asista manje od Celtica koji su pogodili i dosta vise trica.. Skakacki su inferiorni ali sinoc sut zakazo dosta, opcenito igra.. Zasluzena pobjeda Celtica ..
A Westbrook sinoc ne znam da li je pokuso i jednu tricu
Dobar sut ostatka ekipe.. Gibson
Rocketsi dosta losi za tricu i Harden je imo jednu za pobjedu ..
A Westbrook sinoc ne znam da li je pokuso i jednu tricu

Rocketsi dosta losi za tricu i Harden je imo jednu za pobjedu ..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mozda nisi jedini ali sigurno da si u manjini..f1zd je napisao/la:Jesam ja ovdje jedini koji navija za Celticse?![]()
Uzimaju oni ovo.
A ako se vrate svaka im cast.. Ako Rondo ne bude igra vise, uzet ce to Celticsi..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Cavsi 4:0.. Ko nije gledo nista reko bi laganica posao za Cavse ali sve tekme su mogle imat drugo pobjednika uz malo srece.. Pacersi sve u igri al dzabe kad su sve otisle na stranu Cavsa..
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Rasuli ih ko seljak balu sjena. Mislim da isto čeka i Blazerse sutra. Sve ostalo tijesno, rekao bih neočekivano. Mislim da će Houston biti prvi koji će dalje proći, pa poslije njih Spursi, koji su malo uzdrmani s ove dvije uzastopne pobjede Memphisa
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Slavenowsky
- Formula 1
Osjeti se pad Bullsa bez Ronda, izgledaju kao u regularnoj sezoni, totalno prosjecni. Logicno da Rondo protiv Bostona ce igrati bolje, jer poznaje tu filozofiju i on je vise buknuo u play off-u, nego u regularnoj sezoni.
Ako se ne oporavi do utakmice u Chicagu, Bullsi mogu mahati drugom krugu...
Ako se ne oporavi do utakmice u Chicagu, Bullsi mogu mahati drugom krugu...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jučer pogledao zadnje dvije četvrtine. Slabo od Bullsa bolje da su ostavili vanjski šut Isaiah ih unistavao ulazima pod koš a nemaš ga što vidjeti metar i žilet.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
5x NBA Prvak
️
3x MVP Finala
️
2x MVP
️
15x All-Star
️
Sretan 41 rodjendan LEGENDO!!!
[ link do slike ]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

3x MVP Finala

2x MVP

15x All-Star

Sretan 41 rodjendan LEGENDO!!!
[ link do slike ]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jazz 

Fino Alla Fine
- Slavenowsky
- Formula 1
Griffin povrijedjen, a Jazz ima najbolju odbranu u NBA-a, tako da me ne cudi da su poveli i ovdje je gotova prica.
A sto se tice OKC-a, ovo cu reci bez imalo ustrucavanja, najbolje bi bilo da trejduju Russ-a za nekoliko igraca, pa da pocnu napokon igrati timski.
OKC u play off-u ima najgoru klupu. Jedina krava muzara je Russell, no koliko god se cinilo ovih 47 poena kao WOW, treba uzeti u obzir cak 18 pokusaja za 3! Roberson ne moze slona na 5 m pogoditi kad su u pitanju slobodnjaci, jednostavno su sataras od ekipe.
Houston nije nista dominirao, samo je imao efikasnu klupu, a to je jedan vazan uteg na vagi.
Bolje da je Denver prosao dalje, vise bi on namucio Houston, nego OKC. Ove egzibicije sa Russ-om su presle granicu, frajer jeste stroj, al brate mili ko princeza je tamo, sve se vrti oko njega, tim izgleda strasno mutavo s njim, totalno su inferiorni...
A sto se tice OKC-a, ovo cu reci bez imalo ustrucavanja, najbolje bi bilo da trejduju Russ-a za nekoliko igraca, pa da pocnu napokon igrati timski.
OKC u play off-u ima najgoru klupu. Jedina krava muzara je Russell, no koliko god se cinilo ovih 47 poena kao WOW, treba uzeti u obzir cak 18 pokusaja za 3! Roberson ne moze slona na 5 m pogoditi kad su u pitanju slobodnjaci, jednostavno su sataras od ekipe.
Houston nije nista dominirao, samo je imao efikasnu klupu, a to je jedan vazan uteg na vagi.
Bolje da je Denver prosao dalje, vise bi on namucio Houston, nego OKC. Ove egzibicije sa Russ-om su presle granicu, frajer jeste stroj, al brate mili ko princeza je tamo, sve se vrti oko njega, tim izgleda strasno mutavo s njim, totalno su inferiorni...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Russ se neće trejdati dići će on
nakon ove sezone free agent je. Ajmo reći može da bira gdje će. Rado bi volio da ode i da OKC dobije ništa, ta franšiza nije ni zaslužila bolje.
Jezzeri idu dalje, barem takav dojam dobijem kad sam pogledao sažetak tekme. SAS moguće da serija ode u 7. djeluju mi sporo Kawhi ne može sam, a Lamarcus Aldridge mi izgleda jako loše.

Jezzeri idu dalje, barem takav dojam dobijem kad sam pogledao sažetak tekme. SAS moguće da serija ode u 7. djeluju mi sporo Kawhi ne može sam, a Lamarcus Aldridge mi izgleda jako loše.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
HOU očekivano dalje iz razloga širine, boljih suigrača glavnoj zvijezdi i jače klupe, kao što rekoste. Od 5 tekmi 4 su bile prilično izjednačene.
Slažem se i za Jazzere, te eventualnu 7. između SAS i MPH, ali se uopšte neću iznenaditi ni sa 4:2 za SAS.
Od GSWa sam očekivao metlu, Clevelenad je izgleda "dobro birao".
WAS-ATL, BOS-CHI, TOR-MIL, možda sve ode u 7. Evo, Rondo bi kao mogao igrati.
Što se tiče Russella, volio bi da dođe u Lakerse, ali ne bi bilo fer prema onom koji ima Russell za prezime.....
Slažem se i za Jazzere, te eventualnu 7. između SAS i MPH, ali se uopšte neću iznenaditi ni sa 4:2 za SAS.
Od GSWa sam očekivao metlu, Clevelenad je izgleda "dobro birao".
WAS-ATL, BOS-CHI, TOR-MIL, možda sve ode u 7. Evo, Rondo bi kao mogao igrati.
Što se tiče Russella, volio bi da dođe u Lakerse, ali ne bi bilo fer prema onom koji ima Russell za prezime.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Denver se borio s Portalndom za 8. mjesto, nije bilo šanse da Nuggetsi igraju s Houstonom u prvoj rundi.Slavenowsky je napisao/la: 26.04.2017., 11:43Bolje da je Denver prosao dalje, vise bi on namucio Houston, nego OKC. Ove egzibicije sa Russ-om su presle granicu, frajer jeste stroj, al brate mili ko princeza je tamo, sve se vrti oko njega, tim izgleda strasno mutavo s njim, totalno su inferiorni...

Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
Sve znam Filipe
, to sam vise figurativno rekao 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Slavene, od 5 tekmi između Hou i Okc, 4. su bile rezultatski prilično zanimljive i riješene u zadnjoj 1/4. Tri za Hou i 1 za Okc. I sam govoriš da Hou uopšte nije bio dominantan, koliko rezultat od 4:1 govori.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
I svaku od tih utakmica Russ je bacio niz vodu u zadnjoj četvrtini sve što je sagradio kroz prve tri. On je izborio egal utakmicu, i on ju je izgubio. Dosta je očajan u clutch situacijama.Frantic je napisao/la: 26.04.2017., 19:16 Slavene, od 5 tekmi između Hou i Okc, 4. su bile rezultatski prilično zanimljive i riješene u zadnjoj 1/4. Tri za Hou i 1 za Okc. I sam govoriš da Hou uopšte nije bio dominantan, koliko rezultat od 4:1 govori.
Obrigado Felipe