Paddock

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Iceman je napisao/la:https://www.motorsport.com/f1/news/espn ... bc-961233/

Dakle ESPN će prenositi sve treninge, kvalifikacije i utrke sljedeće sezone. Ako ne bi bilo previše reklama za vrijeme utrke ESPN bi postao moj odabir za sezonu 2018. Bilo bi dobro da Will Buxton pređe na ESPN, čini se kao ok lik (bio je to i Ted Kravitz, ali otišao je u k.... )
Ukoliko ne blokiraju prijenos...a i tko zna što ovi naši puštaju...
Nekidan sam na Twitteru vidio (Buxton objavio, dakle službeno) da će kvale bit na CNBCu, ja okrenuo, ono neke debilne emisije...

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Slavenowsky je napisao/la: 03.10.2017., 17:16
Ferrari jeste zrtva i to odredjenih ljudi, no ja ne spominjem Ferrari u tom kontekstu, vec Ferrari pored svojih problema ima i sa "nekim" od vozaca. Max je definitivno voda u usima Ferrari-ja, svaki start sa njim je doslovno koban, tu adrenalin ide na "overdose", a slucaj sa Alonsom nema veze sa nekakvim adrenalinom, tu postoji pravilo oko preticanja za jedan krug i tacka.

Ono u nedjelju je bila cista provokacija, vozac njegovog kalibra da "nije vidio" Vettela, a kamo li crveni Ferrari iza njega, je stvarno smijesna izjava. Vettel je bio 0.7 s iza Ricciarda, sa Marsa bi se vidio u tom momentu, no hajde to je (sarkasticni) Alonso. A ovo si dobro rekao: "Ako Alosno misli da je u redu onda je valjda u redu", u duelu sa Magnussenom, istog je nazvao idiotom, a da ne govorim kakve je cak epitete davao svojoj ekipi (Hondi) itd. Valjda Alonso zna sve najbolje ;)

Vettel koliko god da je iritantan sa "blue flag", to je njegovo pravo, a i pravilo svakog vozaca koji zaostaje za 1 krug mora da se skloni ili makne sa putanje drugih vozaca, pogotovo onih koji se bore za postolje!

A nekada "napaljeni navijaci" bolje vide od vozaca, npr. Stroll po svojoj logici nije kriv, kao sto i Alonso nije kriv, pa isto i Vettel kada se zabio u Hamiltona u Bakuu nije kriv, niko od njih nije kriv! No mi navijaci smo samo napaljeni i coravi!

Posto je ovo tema Scuderia Ferrari, debata je vezana za sve te pehove koje se desavaju, pogotovo ova zadnja utrka, riknu ti dva turba, od toga jedan vozac ne starta, drugi sa zacelja, onda kada imas barem neku satisfakciju kroz utrku, pojavi se jedan Alonso koji ce da podmece nogu, te kasnije jedan Stroll koji ti odvali pola blida, to je po tebi sve ok, sve 5, bez neke dramaturgije. :bonk:

Mislim da palamudimo bezveze...
Ferrari nije njiakvo žrtveno janje od srane bilo kojeg vozača. Nisu vozači glupi da žele napakostiti namjerno baš jednom timu u ovom slučaju Ferrari. Ako je prekršio pravila, žakaj onda nija Alosno kažnjen? Ne kažem da je ntko sveta krava. Nitko nije, ali da vozači namjerno napadju Ferrari ili neki drugi tim na ove način kaj pričaš su gluposti.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la: 04.10.2017., 19:15 Nisu vozači glupi da žele napakostiti namjerno baš jednom timu u ovom slučaju Ferrari.
Zašto bi bili "glupi" ako žele napakostiti jednom timu? Možda misle da ih je taj tim oštetio u prošlosti pa se na ovaj način osvećuju. Po mom mišljenju je to najbolje riješio Kimi - maknite ova smetala s puta :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FKNIdKjUpTs[/youtube]

Majki2111
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la: 04.10.2017., 19:23
Majki2111 je napisao/la: 04.10.2017., 19:15 Nisu vozači glupi da žele napakostiti namjerno baš jednom timu u ovom slučaju Ferrari.
Zašto bi bili "glupi" ako žele napakostiti jednom timu? Možda misle da ih je taj tim oštetio u prošlosti pa se na ovaj način osvećuju. Po mom mišljenju je to najbolje riješio Kimi - maknite ova smetala s puta :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FKNIdKjUpTs[/youtube]
Ma kakvi ne vjerujem u to. To je totalno djetinjasti potez, a oni nisu djeca.
Lomi te, al se nedaš

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la: 04.10.2017., 19:31 To je totalno djetinjasti potez...
Oko toga se slažemo :thumbs:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... apanese-gp

Dobro je imati bivše vozače i prvake u F1 emisijama, samo totalno krivi Sky je odabrao.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Iceman je napisao/la: 04.10.2017., 20:12 http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... apanese-gp

Dobro je imati bivše vozače i prvake u F1 emisijama, samo totalno krivi Sky je odabrao.
A bar on nece ljubiti dupe Luji to je sigurno hahahahha
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Nad ovim ljudima nema boljih, Karun i Lee su sjajni reporteri, Eddie se ponaked pojavi, a ostalih 4. su redovno odlično vode sve emisije. Bacite pogled na Channel 4 ako već niste, neuporedivo su kvalitetniji od Skya. Nažalost Japan ne prenose uživo, ali iz Austina će biti svi prenosi, što meni daje priliku da poslušam Nicu na Skyu. :D

[ link do slike ]
Obrigado Felipe

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Majki2111 je napisao/la: 04.10.2017., 19:15
Slavenowsky je napisao/la: 03.10.2017., 17:16
Ferrari jeste zrtva i to odredjenih ljudi, no ja ne spominjem Ferrari u tom kontekstu, vec Ferrari pored svojih problema ima i sa "nekim" od vozaca. Max je definitivno voda u usima Ferrari-ja, svaki start sa njim je doslovno koban, tu adrenalin ide na "overdose", a slucaj sa Alonsom nema veze sa nekakvim adrenalinom, tu postoji pravilo oko preticanja za jedan krug i tacka.

Ono u nedjelju je bila cista provokacija, vozac njegovog kalibra da "nije vidio" Vettela, a kamo li crveni Ferrari iza njega, je stvarno smijesna izjava. Vettel je bio 0.7 s iza Ricciarda, sa Marsa bi se vidio u tom momentu, no hajde to je (sarkasticni) Alonso. A ovo si dobro rekao: "Ako Alosno misli da je u redu onda je valjda u redu", u duelu sa Magnussenom, istog je nazvao idiotom, a da ne govorim kakve je cak epitete davao svojoj ekipi (Hondi) itd. Valjda Alonso zna sve najbolje ;)

Vettel koliko god da je iritantan sa "blue flag", to je njegovo pravo, a i pravilo svakog vozaca koji zaostaje za 1 krug mora da se skloni ili makne sa putanje drugih vozaca, pogotovo onih koji se bore za postolje!

A nekada "napaljeni navijaci" bolje vide od vozaca, npr. Stroll po svojoj logici nije kriv, kao sto i Alonso nije kriv, pa isto i Vettel kada se zabio u Hamiltona u Bakuu nije kriv, niko od njih nije kriv! No mi navijaci smo samo napaljeni i coravi!

Posto je ovo tema Scuderia Ferrari, debata je vezana za sve te pehove koje se desavaju, pogotovo ova zadnja utrka, riknu ti dva turba, od toga jedan vozac ne starta, drugi sa zacelja, onda kada imas barem neku satisfakciju kroz utrku, pojavi se jedan Alonso koji ce da podmece nogu, te kasnije jedan Stroll koji ti odvali pola blida, to je po tebi sve ok, sve 5, bez neke dramaturgije. :bonk:

Mislim da palamudimo bezveze...
Ferrari nije njiakvo žrtveno janje od srane bilo kojeg vozača. Nisu vozači glupi da žele napakostiti namjerno baš jednom timu u ovom slučaju Ferrari. Ako je prekršio pravila, žakaj onda nija Alosno kažnjen? Ne kažem da je ntko sveta krava. Nitko nije, ali da vozači namjerno napadju Ferrari ili neki drugi tim na ove način kaj pričaš su gluposti.
Nemam vise zivaca s tobom polemisati...
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Iceman je napisao/la: 04.10.2017., 16:39 https://www.motorsport.com/f1/news/espn ... bc-961233/

Dakle ESPN će prenositi sve treninge, kvalifikacije i utrke sljedeće sezone. Ako ne bi bilo previše reklama za vrijeme utrke ESPN bi postao moj odabir za sezonu 2018. Bilo bi dobro da Will Buxton pređe na ESPN, čini se kao ok lik (bio je to i Ted Kravitz, ali otišao je u k.... ). Nadam se da će ESPN povući i ostatak ekipe sa NBC-a jer se čuje i osjeti da znaju nešto o sportu.
Navodno će biti "međunarodni" prijenos tj. Sky F1 UK...znači ista stvar samo sa hrpom reklama.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ne znam jel iko primjetio al u hzadnje vrijeem se prikazuje dost ljudi na tribinama i kao kamerman ima kaže mašite. Gadi mi se to, preumjetno, a i forsiranje nekih stvari bespotrebno na intervijuima kao vozač dana, rekord ovaj onaj. Kud to sve idee? Ovo s navijačima isto gadljivo, nisu to navijači.

Ste primjetili barem ikaj od ovog?
Um jesto da poprave prijenos kroz intertvjue uživo sa pitwalla ini nešto oni ifu snima tribine i tzv. navijače... FUJ!!
Lomi te, al se nedaš

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Zna li netko mozda zasto ce na vn amerike razmak izmedju 3 treninga i kvala biti 3 sata a ne uobicajena 2 sata?

Mozda zato jer racunaju da ce ferrariju vjerovatno opet nesto puknuti pa da im daju vremena da poprave :zubo:
Nemam potpis.

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kad pogledam razmak je 4 sata, ne 3..
Ne kužim zašto su stavili kvalifikacije u 11 sati.. :facepalm:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zbog koncerta Justina Timberlakea. :trep:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Baš fora kvale u 23:00 :mrgreen: :pivo:

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
Ne znam samo zašto u sportskom pravilniku piše da se na svakom događaju FP1, FP2, FP3, Q i utrka moraju događati uvijek u isto vrijeme kada se svako malo krši to pravilo. :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Sarma je napisao/la: 15.10.2017., 15:12 Baš fora kvale u 23:00 :mrgreen: :pivo:
slažem se!
jedna runda kvala, jedna runda za šankom! :pivo:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Charles Leclerc danas slavi 20. rođendan. :party:
AkBgda, da 21. proslavi u nekoj od F1 ekipa.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Honda_RA014H
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Fernando Alonso
Znam da sam dosadio Bogu i ljudima s mojim FIA LED smajlićima ali updateovao sam smajlić za kišu - slika
Tokom kišnih sesija uoči VN Japana prikazali su par puta izbliza LED panel što mi je dalo prvi pravi pogled na izgled te animacije.

LINK za moju aplikaciju V1.5
F1Puls | FA14 | NH23 | Ella Rumpf

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Danas Bernard Charles Ecclestone slavi 87. rođendan. :party:
Neka mu je sa srećom.
Jedna iz "trkačkih" dana.
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!