Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Shvatili ljudi ako iole igraju malo prema naprijed da se otvore budu šuplji ko švicarski sir.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Hrvatska sad nek zali sto nije igrala agresivnije protiv Portugala. Napad je uvijek bio najbolja odbrana. Bolje izgubit 2-3:0 pokusavajuci, nego 1:0, a da nista nisi napravio. Isti vrag izgubio sa 10 razlike ili 1, poraz te svakako vodi kuci.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Slavenowsky je napisao/la:Hrvatska sad nek zali sto nije igrala agresivnije protiv Portugala. Napad je uvijek bio najbolja odbrana. Bolje izgubit 2-3:0 pokusavajuci, nego 1:0, a da nista nisi napravio. Isti vrag izgubio sa 10 razlike ili 1, poraz te svakako vodi kuci.
Nemamo se sta zaliti prošli su dalje spretno i sretno. Strinicu poslati u PM i vise ga nikad ne zvati pa ni da skuplja lopte i bit ce bolje na SP u Rusiji.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
razlog zašto englezi ništa ne osvajaju (osim što za sebe misle da su najbolji): jer ne poštuju slabije od sebe

"Ja, Eric Cantona, potencijalni budući izbornik Engleske, obećajem da nikad neću izgubiti od malog zamrznutog otoka gdje je golman filmski redatelj, a pomoćni trener zubar! Ja, Eric Cantona, ću se moliti bogovima nogometa da prekinu kletvu engleskog golmana! Ja, izbornik Engleske, ću reći velikom Harryju Kaneu da više ne izvodi ključne slobodne udarce i kornere nego da ih čeka i zabije glavom! Pogotovo ako će pucati te je*ene slobodnjake na Mjesec - rekao je Cantona i nasmijao nogometni svijet."

seljačine
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Izgleda da je važno ne izgubiti kako bi se napravio dobar rezultat.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dobra bila večerašnja tekma.
Bogme, Wales odličan. Svaka čast. :klanjam:
Opet imam utisak da će onaj frljavi Portugal u finale. :facepalm: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
frantiče, sve potpisujem! osim omalovažavanja portugala.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma ne omalovažavam ih uopšte. Ali brate, nisu prikazali igre dostojne polufinala/finala Eura, što jest jest.
A već sam pisao da je npr. Italija znala "ovako" doći do finala.
Dobro, treba znati doći do polufinala Eura bez ijedne pobjede u 90 minuta. Doduše, nisu imali ni poraza. :mrgreen:
Najsmješnija je stvar što ću, ako prođu u finale navijati za njih (tj. više kontra Njemačke, Italije ili Francuske). Jedino za njih ne bi navijao u slučaju da igraju finale protiv Islanda.
Isto važi i za Wales, bez obzira śto su se plasirali na Euro "umjesto BiH" (to je već drugi par opanaka i za to smo si sami krivi).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la:Ma ne omalovažavam ih uopšte. Ali brate, nisu prikazali igre dostojne polufinala/finala Eura, što jest jest.
A već sam pisao da je npr. Italija znala "ovako" doći do finala.
Dobro, treba znati doći do polufinala Eura bez ijedne pobjede u 90 minuta. Doduše, nisu imali ni poraza. :mrgreen:
Najsmješnija je stvar što ću, ako prođu u finale navijati za njih (tj. više kontra Njemačke, Italije ili Francuske). Jedino za njih ne bi navijao u slučaju da igraju finale protiv Islanda.
Isto važi i za Wales, bez obzira śto su se plasirali na Euro "umjesto BiH" (to je već drugi par opanaka i za to smo si sami krivi).
i ja potpisujem sve, uključujući i ono za Portugal

Frantic
Formula 1
Formula 1
Svaka čast Islanđanima. Bez obzira na poraz, ljudi nisu bili u podređenom položaju, koliko rezultat govori. A navijanje (ono na kraju, pogotovo) je fenomenalno. Francuzi jaki, i pokazali su ono što su trebali Englezi.
Biće jebena tekma Fra - Njem. Pobjednik tog meča je vjerovatno i prvak, iako ću ja iz sve snage drukati za one druge, pa makar to bio i Portugal. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Ja samo navijam protiv Portugala. Ne želim da itko nadmaši Grčku iz 2004 :mrgreen:

Simpa su ovi islanđani. Šteta možda nisu trebali popit ovoliko golova ali individualna kvaliteta kod francuza se vidjela kao i borbenost Islanđana. Njemačka - Francuska bi mogla biti prava poslastica dok bi onako ludo volio da Wales osvoji
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

raca
GP3
GP3
Frantic je napisao/la:Svaka čast Islanđanima. Bez obzira na poraz, ljudi nisu bili u podređenom položaju, koliko rezultat govori. A navijanje (ono na kraju, pogotovo) je fenomenalno. Francuzi jaki, i pokazali su ono što su trebali Englezi.
Biće jebena tekma Fra - Njem. Pobjednik tog meča je vjerovatno i prvak, iako ću ja iz sve snage drukati za one druge, pa makar to bio i Portugal. :mrgreen:
Ako Portugal uđe u finale, ja ću navijati za nogomet, a to znači da nikako ne mogu biti na strani Portugalaca

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Portugalci su pokazali kako je najbitnije ne izgubiti utakmicu da napraviš rezultat. Zanimljivo je kako je daleko dogurale repke koje imaju vrhunsku zadnju liniju. Izgleda da je to preduvjet za uspjeh. Meni se najviše dopala Italija više nego Island jer mislim da su igrali kompletniji i kvalitetniji nogomet nego Island.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Frantic
Formula 1
Formula 1
Evo Portugal izgleda ode u finale. Ovu odrađuju čestito, što jest jest.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kao što sam i prognozirao evo Portugala u finalu, vjerujem protiv Njemačke.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Tužna slika nogometa. Trećeplasirani u finalu. Iz centra nabace krumpir koji završi u korneru nakon kojeg zabiju gol i umrtve igru...
Walesu je falio Ramsey na veliko

Sad se nadam Njemačkoj u finalu da ih pošteno nakantaju kao i na prvenstvu i pokažu da nisu dosljedni jednom finalu.

Greece who? Zanimljivije eliminacijske kvalifikacije nego ovaj Portugal
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
nemam riječi :facepalm:
slika

raca
GP3
GP3
senna66 je napisao/la:nemam riječi :facepalm:
a ko ima :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Portugal nije izgubio utakmicu od kako je Fernando Santos zasjeo na klupu!!
Od Walesa su bili bolji i zasluženo su prošli u finale. Tamo će najvjerovatnije izgubiti (više bi volio da prođu Francuzi nego Njemačka), a opet, ko zna, lopta je okrugla.
Argentina 1990 - do finala sa trećeg mjesta (kontra u 80 i nekoj minuti protiv Brazila, penali protiv ex Yu + Šabanadžović dobio crveni nakon pola sata igre, pa opet penali u polufinalu protiv Italije), slično i Italija 1994....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Au Revoir Njemačka :zubo:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡