Sauber
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prilično sam siguran da nijedna momčad neće namjerno podijeliti sneak peak svog pravog bolida, nego svi teasaju s onim modelom kojeg je F1 predstavila.
Tviteraš je u odgovoru uočio koliko su kreativni u Sauberu

Tviteraš je u odgovoru uočio koliko su kreativni u Sauberu

-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Poklopac motora je puno drugačiji nego kod onih mule auta,to je sve nekako puno niže,izgleda dobro spakirano sto se tice Ferrari Pu,kad sam postao tweet gledao sam par slika tih od koncepta,ovi mi izgleda puno realnije,i kad bas posvijetlis sliku,kao da su zacrnili difuzor i izlaske venturi kanala s crnim kvadratićima,mislim da je to pravi c42!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Zanimljivo, da se Alfa Romeo, postepeno odvaja od Ferrarija.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Imaju trokutaste usisnike, dosta veće nego kod svih dosadašnjih. Ali zato pozadi izgleda potpuno zatvoren. Ne vidim škrge na ovim slikama, ali izgleda da će ih morati biti sa takvim dizajnom. Imaju undercut poput Astona. Prednje krilo drugačije nego kod svih do sada prikazanih.
- Pastor
- Formula 1
Scarbs:

Zanimljivo, i naprijed i nazad pushrod. I meni se na prvu učinilo da je i pozadi pushrod.
Mislim da ovo ništa ne sugerira za Ferrari. Sauber je malo toga koristio od Ferrarija. Većinu dijelova razvijaju sami.
Još jedan bolid koji je konceptualno sličan Astonu. Navodno promašenom bolidu...
Treba ipak vidjeti šta će predstaviti oni od kojih se najviše očekuje da će biti u vrhu. Ali ni to ne mora ništa značiti. Možda oni i najviše promaše. Mislim da su veliki timovi u najvećoj panici zbog smanjenja budžeta, jer ne mogu više parama riješiti sve...
Zanimljivo, i naprijed i nazad pushrod. I meni se na prvu učinilo da je i pozadi pushrod.
Mislim da ovo ništa ne sugerira za Ferrari. Sauber je malo toga koristio od Ferrarija. Većinu dijelova razvijaju sami.
Još jedan bolid koji je konceptualno sličan Astonu. Navodno promašenom bolidu...
Treba ipak vidjeti šta će predstaviti oni od kojih se najviše očekuje da će biti u vrhu. Ali ni to ne mora ništa značiti. Možda oni i najviše promaše. Mislim da su veliki timovi u najvećoj panici zbog smanjenja budžeta, jer ne mogu više parama riješiti sve...
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Pastor
- Formula 1