"ofenzivni trener" Guardiola pljuno jos 115 miliona na 2 stopera...
Chelsea uzeo Mendyja da izgura Kepu..
Osimhen za 70 u Napoliju..
Arsenal uzeo Parteya..
f1zd je napisao/la: 08.10.2020., 23:29E moja Bosno...
Ne spominji
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Napoli čini Atalanti ono što oni obično čine drugima
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kepe je kod onog drugog gola zasluzio kaznu 2,3 mjesecne place, kakva pickica.. Jedini koji ima pravo ic rukama na loptu, starta dva puta ka neki baletan...
Cadiz
Inter
Zlatan
Bas mi je zao sto je Napoli napravio onu glupost i nije doso u Torino na tekmu, mislim da bi i Juventusu utrpali 3 komada, hladno...
Frantic je napisao/la: 17.10.2020., 21:03
United odlično startao tekmu
Odlično je i završiše (ovo bez zayebancije)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”