Vlahovic
Trener uveo sve levate s klupe.. Ovo sa 5 izmjena mi je malo 2 much..
Zato i jesu blize ispadanju nego Europi..
2 jeftina i brza gola Intera..
CrashOverride je napisao/la: 26.09.2020., 22:42
Evo i Real... Dan za zaborav
Dortmund izgubio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
A na koji nacin je Chelseiu priznat zadnji gol ako je bila ruka ?
VAR se pregledavao. U nebrojenim situacijama se pregledavao VAR zbog zaleda i iako nije bilo zalede gol je ponisten jer je toj akciji prethodio prekrsaj ili neka druga situacija.
Ako sam dobro vidio , jucer je golu prethodila ruka. Ruka koja je bila dodavanje ili 2 prije gola. Ili sam ja krivo vidio ili apsolutno ne razumijem zasto nije gol ponisten.
CrashOverride je napisao/la: 26.09.2020., 22:42
Evo i Real... Dan za zaborav
Dortmund izgubio
Neki izgubili.. Neki pobjedili.. Los dan za mene..
A Dortmund je zelen.. Kad ih krene igrat ce dobro, do Bayerna.. Nemaju iskustva.. Obrana je komedija, golman za Wolfsburg..
Jucer od 3 vezna dvojica imaju po 17 i jedan 31 i onda taj od 31 podbaci Nisam fan Favrea
@AlkY
VAR je pregledava ruku.. Zasto je pusten gol, ne znam.. Meni se takodjer cinilo igranje rukom, nisam bas dobro vidio.. Vjerojatno ima kakav video dokaz iz boljeg kuta..
Sarma je napisao/la: 27.09.2020., 19:12
City
Bez obzira što je prvenstvo tek počelo, bude Liverpool opet prvak, teško da City može s takvom obranom išta...
Treći penal Leicester kriminal obrana...
Trojica od četvorice iz zadnje linije Shittya napravili po penal
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.