Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
ma bullsi su zakon hahaha vode s 2-0,,,utah nije mogla protiv clipersa ništa

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Juce su Bullsi demonstrirali timsku igru. Prva petorka je bila dvocifrena, cak i jedan dio klupe. Odbrana takodje dobra, diktirali su tok utakmice.

Boston je ocigledno pregorio ganjajuci to prvo mjesto. I prvu utakmicu su mogli zijaniti sa skoro istim rezultatom, tad je Thomas bio na visem nivou, sinoc je bio malo podbacio. Forsirao je nepotrebne suteve za 3 poena, kao i citav rooster Bostona, ocajan sut za 3 p.

Bullsi zasluzeno vode 2:0, u obje tekme su bili bolji!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Gotovo je, Boston pada, oni niti nisu prava prva ekipa istoka nego su im Cavsi uvalili krutog i sad će ih Chicago satrat, gotovo im je, metlarka.
Najneizvjesniji će biti dvoboj između Toronta i Milwaukea, Cavsi će proći uz mrvicu muke, kao i Washington. Ali, ako se Bullsi uigraju i nastave kao večeras, finale ne gine, imaju više talenta od Washingtona koji ima Walla i Beala, ali to je to. Netko mora umorit Cavse, nije fer da dolaze do finala odmoreni, dok ovi na zapadu prije toga odigraju 10 finala ako gledamo po odnosu snaga.

Mene sad zanima taj dvoboj Utah i Clippersa. Bez Goberta ne može Utah dobit, nikako, a ni s njim nisu sigurni. Clippersi moraju pronaći tempo s početka sezone i onda su opasan protivnik za svakoga. Spursi gaze Memphis, Houston isto radi, Warriorse ove godine dopao nešto teži posao, proći će, ali će biti muke.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ali kakav je majstor taj Rondo pa to je nevjerojatno kako je samo podigao brojke u playoffu u odnosu na regularni dio sezone podsjecame na onog Ronda od prije 7-8 godina jos samo da se malo vise uozbilji ali i ovako je dobar bar zasada kako je odigrao ove dvije utakmice stvarno sjajno.

A Kawhi ko Kawhi u prve dvije utakmice je dao 69 poena uz sut iz igre preko 70% stvarno je igracina svjetska nadam se da ce jos dici tempo jer milina ga je gledati s kakvom lakocom rijesava protivnike.Daleko najkompletniji igrac lige.TheKlaw.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Slažem se, po meni je Kawhi Leonard pravi MVP, on za razliku od Westbrooka i Hardena igra odličnu obranu.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Sad je svima očito da su CAVSI tankali završetak sezone. Sve je išlo prema tome da će ići na Bullse al eto izbjegli ih, nadam se da će im se to obiti o glavu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Felipe je napisao/la:
Felipe je napisao/la:Strašno mi je žao Heata, momci koji igraju i znaju košarku su ispali od raspalih Bullsa koji nemaju nikakve šanse bar za egal utakmicu kod kuće, a kamoli nešto više.
Ups :budalo:
:budalo:
Izvini, al' moram. :zubo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
:rofl: :rofl: :gandalf: :gandalf:

Moram i ja.. Malo
Fino Alla Fine

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Davide :gandalf:

Malo se zezamo, ali Bullsi su stvarno veliko iznenađenje, uvijek volim vidjeti kad se neka ekipa probudi i napravi raspašoj. Što se mene tiče, neka osvoje istok :D

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
A što da vam kažem, i ja sam ostao prepašćen. Prvo ona tragedija koja je poptuno izbacila ne samo Iasiaha nego cijelu momčad iz ritma (možete mi navoditi brojke Thomasa iz prva utakmice koliko god želite, gledao sam utakmicu i znam o čemu pričam, Thomas je bio nula naspram onoga u regluranoj sezoni), a zatim već dobro poznati choker Al Horford u playoffu pokraj kojega Robin Lopez izgleda kako elitni skakač i defanzivac. Cijelu sezonu je jako, jako loš, ali ovaj nivo nekošarke nisam očekivao od Ala. Na kraju ispada da je sve zbog čega je otišao iz Altante pogrešno. I možemo slobodno reći da je Lowry više nije najveći choker u PO, to je sada Al.

A što reći za Bullse, Jimmy se podigao i pokazuje da je zbilja opasna stvar kada je naložen, ima svega pozitivnog u sebi. Kako su oni igrali poslednjih mjesec dana ragularne sezone, oči da ti krvare od one košarke. Nesložnost kroz cijelu sezonu, prozivanja, prmaja u reketu, trejd kojima ustvari nisu ništa popravili, u playoff su ušli sa najgorim frontcourtom od svih momčadi (da Blazersi, čuli ste me), tko je mogao očekivati nešto ovako, Ok, za Dwaynea znamo da ima klasu, za Ronda sam mislio da će poviti rep čim ukorači opet u Garden, ali eno vidi ga, Rondo iz Dallasa prije dvije godine i ovaj Rondo, ludnica.
Obrigado Felipe

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
D Wade podijelio par šamara u svlačionici i sredili se :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

nigel7
Karting
Karting
washington ce biti neugodan protivnik svakome

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma kaj vam je nije Boston još gotov.
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Prati li ko Euroleague-u? Juce poceo play off. Sad za sad svi favoriti na papiru vode! Samo Real se evo malo pati sa D-fakom, al nekako mi se cini da u 4Q ce razlika biti veca za Real..
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Slavenowsky je napisao/la:Prati li ko Euroleague-u? Juce poceo play off. Sad za sad svi favoriti na papiru vode! Samo Real se evo malo pati sa D-fakom, al nekako mi se cini da u 4Q ce razlika biti veca za Real..
Pratim aktivno cijelu sezonu, možda čak i više pratim Euroligu nego NBA ove sezone, jer je novi format prava bombonica za nas gledatelje.

Od playoffa ističem dvoboje PAO-Fener i CSKA-Baskonia koji na duže staze mogu biti neizvjesni. Prvi jer su dva jako slična tima udarila jedan protiv drugog, iskreno prvu utakmicu sam se iznenadio kako je Fener kontrolirao drugo poluvrijeme, očekivao sam dvije pobjede domaćina u OAK-i.
CSKA je apsolutni powerhouse ali Baskonija je vejrojatno jedini tim koji ima igrače za matchup i koji ih može obuzdati defanzivno a napasti u napadu. CSKA gledajte kao Europski GSW, sa dva ubitačna beka koja mogu što god hoće i kad oni hoće na terenu, Kurbanovim koji je precrtana verzija Draymonda Greena i po obrani i po IQ-u, a Boga mi i po napadu. Sada u Moskvi imaju prednost, ali kada se spustimo u Vitoriju, sve se okreće naopako dole, sa Zvezdom vjerojatno najjači domaćini ove sezone.

Tapatalk
Obrigado Felipe

nigel7
Karting
Karting
euroligu nisam ali samo gledam kad je final four.............golden state i cleveland opet finale nba

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Felipe je napisao/la:Pratim aktivno cijelu sezonu, možda čak i više pratim Euroligu nego NBA ove sezone, jer je novi format prava bombonica za nas gledatelje.

Od playoffa ističem dvoboje PAO-Fener i CSKA-Baskonia koji na duže staze mogu biti neizvjesni. Prvi jer su dva jako slična tima udarila jedan protiv drugog, iskreno prvu utakmicu sam se iznenadio kako je Fener kontrolirao drugo poluvrijeme, očekivao sam dvije pobjede domaćina u OAK-i.
CSKA je apsolutni powerhouse ali Baskonija je vejrojatno jedini tim koji ima igrače za matchup i koji ih može obuzdati defanzivno a napasti u napadu. CSKA gledajte kao Europski GSW, sa dva ubitačna beka koja mogu što god hoće i kad oni hoće na terenu, Kurbanovim koji je precrtana verzija Draymonda Greena i po obrani i po IQ-u, a Boga mi i po napadu. Sada u Moskvi imaju prednost, ali kada se spustimo u Vitoriju, sve se okreće naopako dole, sa Zvezdom vjerojatno najjači domaćini ove sezone.

Tapatalk
Ja licno vise preferiram EL, volim taj skolski primjer kosarke, koji nimalo ne kaska za atraktivnim.

Neki dan Boston i Chicago su igrali zadnju cetvrtinu kao CSKA vs Baskonia prvo poluvrijeme + pauza za odmor. Smorise krtaki i dugi time out-i tamo...

Ove godine za mene su 3 pretendenta za titulu: Real, CSKA i Fener. Prva dva imaju ubitacan napad, a Fener je strasan u odbrani. CSKA ima stariju - iskusniju ekipu, na vagi oni mogu da nose ulogu favorita, al Real ima kamaru pojedinaca, tacnije imaju najjacu klupu koja moze biti prevaga na kraju, al evo ni CSKA ni Real nisu bili na nivou prvo kolo. Jedino je Olimpijakos bio na nivou.

Extra je sto i oni sad igraju svaki 2 dan, :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Opet monstruozna partija Westbrooka, 51 kos 13 asista i 10 :rofl: skokova ali opet corak.. A Beal i Wall vode Wizardse do 2:0, nije laganini al 2:0..
A GSW i Portland metla ko kuca, bez imalo sanse za Blazerse..
Fino Alla Fine

nigel7
Karting
Karting
gsw je poveo 2-0 blazersi nemaju šanse dobiti 3 zaredom,,,oklahoma ne može kontra houstiona westbrook ne može sve sam,,washington ima 2-0 i mislim da mogu u 2 krug atlanta nece moć ništa

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
CrashOverride je napisao/la:Opet monstruozna partija Westbrooka, 51 kos 13 asista i 10 :rofl: skokova ali opet corak.. A Beal i Wall vode Wizardse do 2:0, nije laganini al 2:0..
A GSW i Portland metla ko kuca, bez imalo sanse za Blazerse..
A nista cudno s obzirom koliki je broj suteva uzeo :chill:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡