Ok, nije bio puno bolji, ali za mene je bio bolji. Hamilton se čini mi se čak dvaput danas prekočio i time izgubio dosta vremena na stazi tijekom utrke, dok je Bottas vozio bez greške i odlično vozio tijekom cijelog stinta na supersoftu, povećavao je čak prednost nad Vettelom ako se ne varam.
Što se tiče Hamiltonove forme općenito, izgleda smo se već navikli da mora biti P1 ili ništa pa sve ostalo izgleda dosta trulo No može Hamilton bolje od ovoga definitivno, vjerujem da će ga ova pobjeda, kakva god da je, motivirati i da ćemo gledati itekako uzbudljivu borbu njega i Vettela za naslov.
Hamilton je danas forsirao pa se u par navrata malo preforsirao
Istina, većina nas ima velika očekivanja od Hamste pa čim nije uvjerljivo ispred Bottasa odma se krene šuškati o padu forme. Što se tiče borbe za naslov, polako počinjem drukati za Bottasa pa se nadam da neće sve ostati ''samo'' na epskom dvoboju Hamilton vs. Vettel
I ja bih volio da se netko treći uključi s obzirom da ne volim nijednog od tog "epskog" dvojca, ali realnost je malo drugačija od mojih želja pa čisto sumnjam da će ih itko ugroziti
Čestitke Hartleyu na prvim bodovima (tačnije bodu).
Zanimljivo, jedina dva vozača bez bodova imaju nadimke (po naški) GROZNI i SIROTI.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 29.04.2018., 21:01
I ja bih volio da se netko treći uključi s obzirom da ne volim nijednog od tog "epskog" dvojca, ali realnost je malo drugačija od mojih želja pa čisto sumnjam da će ih itko ugroziti
Pos Driver Team Points
1 Lewis Hamilton Mercedes 70
2 Sebastian Vettel Ferrari 66
3 Kimi Raikkonen Ferrari 48
4 Valtteri Bottas Mercedes 40
5 Daniel Ricciardo Red Bull 37
Svasta je moguce, kako je kenulo prvih 5 ima sansu za naslov, bez obzira sto je trenutno na vrhu (opet) epski dvojac.
zelot je napisao/la: 30.04.2018., 16:34
U kojem je krugu bottas isao u box? Jel uopce bio u boxu? Mislim, sta nije nakon zadnjeg sc on morao jos u box ici po drugu komponentu?
Pod safety carom je prešao sa supersofta na ultrasoft.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.