A dobro, od 6. sezone je krenuo taj fan-service, plot armor i rješavanje likova zbog toga što ne znaju šta će sa njima/ne mogu ih plaćati, zbog toga ova 4. epizoda i nije izgledala toliko loše, sigurno ne kao 3. epizoda. Osim toga, problem je postalo i plaćanje svih glumaca, režije i ostale ekipe, kao i sam CGI koji je toliko skup da zbog zmajeva i mrtvaca nismo vidjeli ni 10 sekundi scene zvjerovuka. Svejedno, apsurdno je kako im je sad budžet ogroman spram onih prvih sezona, kad nije ni bilo bitki nikakvih, a sav taj svijet i priča je bila prejaka, fascinantna. Ne kažem da je ovo loše, ovo da je prva sezona, serija bi idalje bila vrh, iako je puna rupa u priči i sve je zbrda zdola...
Po meni su od 5. sezone krenuli ići nizbrdo i taman kad je Jon Snow doživio što je doživio i kad je priča opet dobila novu komplikaciju u 6. sezoni over-the-top fan-service pun rupa u priči
Jedino što sam volio vidjeti je da su zmajevi itekako ranjivi što daje balans moći, bez kojeg bi ovo bilo dosadno gledati da ova samo viče dracarys i svi padaju na koljena.