Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Frantic je napisao/la: 05.05.2019., 20:39
F12000 je napisao/la: 05.05.2019., 20:37 Ne priznajem to ako nije uračunata inflacija :gandalf:
Onda ni Avatar nije prvi, već Gone with the Wind :mrgreen:
Najdraži film moje bake :aww:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kic je napisao/la: 06.05.2019., 11:00 GoT se zakuho,mogla bi se 5 epizoda iskupit sto se bitke tice za 3.!!! Napeto!!

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
Eee ovo je bila igra za prijestolje! Znao sam da će škorpije nastupat :klopa:

Inače Emilia Clarke (glumi Daenerys) je rekla za petu epizodu da nađemo najveći TV koji možemo, jer je najjača epizoda serije :D
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Mene je 8. sezona GoT-a debelo razočarala, a ova zadnja epizoda mi je možda najgora u seriji dosad :thumbsd: Baš se vidi koliko se žure s vremenom, da sve uspio strpati u ove zadnje tri epizode, tako da su neke stvari krajnje banalizirane. Za nekog tko prati seriju od prve sezone, tj. pogledao prvu pred početak druge. jako sam razočaran kako ovo sve završava i stvarno je šteta da je kvaliteta serije u pola lošija zadnje 2-3 sezone, nego prvih 5, jer ovo je moglo i moralo bolje biti.

LH44
Formula 1
Formula 1
A dobro, od 6. sezone je krenuo taj fan-service, plot armor i rješavanje likova zbog toga što ne znaju šta će sa njima/ne mogu ih plaćati, zbog toga ova 4. epizoda i nije izgledala toliko loše, sigurno ne kao 3. epizoda. Osim toga, problem je postalo i plaćanje svih glumaca, režije i ostale ekipe, kao i sam CGI koji je toliko skup da zbog zmajeva i mrtvaca nismo vidjeli ni 10 sekundi scene zvjerovuka. Svejedno, apsurdno je kako im je sad budžet ogroman spram onih prvih sezona, kad nije ni bilo bitki nikakvih, a sav taj svijet i priča je bila prejaka, fascinantna. Ne kažem da je ovo loše, ovo da je prva sezona, serija bi idalje bila vrh, iako je puna rupa u priči i sve je zbrda zdola...

Po meni su od 5. sezone krenuli ići nizbrdo i taman kad je Jon Snow doživio što je doživio i kad je priča opet dobila novu komplikaciju u 6. sezoni over-the-top fan-service pun rupa u priči :chill:

Jedino što sam volio vidjeti je da su zmajevi itekako ranjivi što daje balans moći, bez kojeg bi ovo bilo dosadno gledati da ova samo viče dracarys i svi padaju na koljena.
slikaslika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
U zadnjoj epizodi se vidi casa Starbucksa valjda su platili 40 mil za to!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

LH44
Formula 1
Formula 1
slika https://twitter.com/Starbucks/status/1125450083107872772 https://twitter.com/Starbucks/status/1125732011753209857
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
Zadnja epizoda GoT-a mi je malo rastegnuta, iako ima neke draži u gledanju glavnih junaka u opuštenijoj verziji. Nisam uspio shvatiti koji je plan s onih 10 vojnika ispred Dubrovnika? Je li stvarno misle da mogu s takvom vojskom i jednim zmajem protiv 20 katapulta osvojit "Grood" (sorry @Zeko :mrgreen:). Mora bit neka kvaka..
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 07.05.2019., 23:24Nisam uspio shvatiti koji je plan s onih 10 vojnika ispred Dubrovnika? Je li stvarno misle da mogu s takvom vojskom i jednim zmajem protiv 20 katapulta osvojit "Grood" (sorry @Zeko :mrgreen:). Mora bit neka kvaka..
Ma to je 'parley'...
Ne znam šta da kažem, bila je interesantna epizoda, mada opet ništa specijalno. Iako je tempo usporen, idalje mi je to sve zbrda zdola, samo da se što prije privede kraju :chill:
slikaslika

Anonimus4138
GP3
GP3
HBO si je sam kriv kad je objavio da je ovo zadnja sezona i da ima 6 epizoda,znaci sami su sebi iskopali jamu pa pali u nju(mozda,ovisi kako ce zavrsit) uglavnom izasla je prva epizoda Chernoblya(ak sam dobro napiso)!!

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

Anonimus4138
GP3
GP3
Pogledo prvu epizodu Cernobila znaci meni je zanimljivo jako i ako je 5 posto istina sto je prikazano u seriji onda je to strasno sto se desilo i da su vlasti pokusale toliko to zataskat na stetu svog naroda!!

F12000
Formula 1
Formula 1
Znači imamo samo još 2 epizode.
Na IMDB piše da će obje trajati 1 h 20 min. :thumbsd: Teško da će iz toga moći proizaći neki dobar i zadovoljavajući završetak. Borba protiv "Vojske smrti" je trebala biti u prošloj nepostojećoj (2018) sezoni, a borba za prijestolje i povezivanje svih labavih konaca u ovogodišnjoj.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Kic je napisao/la: 08.05.2019., 01:37 Pogledo prvu epizodu Cernobila znaci meni je zanimljivo jako i ako je 5 posto istina sto je prikazano u seriji onda je to strasno sto se desilo i da su vlasti pokusale toliko to zataskat na stetu svog naroda!!
Dobro jutro......

Laže se,..... već dugo..... svugdje........ :gandalf:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Kic je napisao/la:Pogledo prvu epizodu Cernobila znaci meni je zanimljivo jako i ako je 5 posto istina sto je prikazano u seriji onda je to strasno sto se desilo i da su vlasti pokusale toliko to zataskat na stetu svog naroda!!
Daj link od IMDB

Meni jedan od boljih dokumentaraca koji sam pogledao bez pristranosti obije strane pred kamerama jako težak za gledanje.

Vietnam War

https://m.imdb.com/title/tt1877514/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Anonimus4138
GP3
GP3

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Pogledao Černobil i nije loša ali mi je umijetna. Šteta da nije na ruskom kao T-34 koji nije loše snimljen.
#DankeSeb

LH44
Formula 1
Formula 1
:rofl: https://twitter.com/KhalidBrahh/status/1125057908432154624
slikaslika

Anonimus4138
GP3
GP3
Bome u ovoj 5. Ep,hmm sta rec...ode sve uuuu !!!!!

F12000
Formula 1
Formula 1
Da, što se dogodilo s tom najdužom bitkom u povijesti filma/televizije? Očekivao sam epizodu od 3 sata koja će biti isključivo posvećena borbi protiv vojske smrti :facepalm:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Poceo gledat gruntovcane. Remek djelo!!

Preporucujem svima. Tako nesto se ne snima svaki dan!! Definitivno jedna od najboljih hrvatskih serija ikada! Bolja od prosjaka i sinova koje obozavam inace!!

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 15.05.2019., 01:04 Da, što se dogodilo s tom najdužom bitkom u povijesti filma/televizije? Očekivao sam epizodu od 3 sata koja će biti isključivo posvećena borbi protiv vojske smrti :facepalm:
Jesi gledao 5. epizodu?
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡