Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Zekohonda donira 10€ "za pobjedu, naslov i odlične at-e"
hvala!

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvala Vordas na 5€ (po tko zna koji put)! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
vlado donira 32,82 eur uz poruku "Tebi svaki dan kao 58-mi sa nama. Hvala na svemu ove godine i ranije."
Hvala vlado, iako moram priznati da ne znam simboliku tako specifičnog iznosa (ako postoji), a i ovaj prvi dio poruke mi nije sasvim jasan
Možda je rano, promislit ću opet kasnije.
U svakom slučaju, hvala tebi!
edit: 58. krug?
Hvala vlado, iako moram priznati da ne znam simboliku tako specifičnog iznosa (ako postoji), a i ovaj prvi dio poruke mi nije sasvim jasan

U svakom slučaju, hvala tebi!

edit: 58. krug?

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Da, krug 58. To je bilo previše za moj sistem
Dva minusa ne čine plus... komentari ispod te tvoje kolumne su ogroman uspjeh svih nas tu. Na stranu cisti broj komentara, meni je impresivna količina rijeci ispisana. Jako mi je drago zbog toga. I zbog generalnog mira koji je vladao ovih dana.
Hvala svima!
No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Za količinu mira je zaslužan rasplet prvenstva
Da je bilo obrnuto - bojim se da bi trebalo zaključavati i komentare i portal i rutere 

-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Wapi, ja sam neki dan dobio nagradu za objektivan komentar ne da sam se umislio nego moje komentiranje napokon ima smisla i ljudi to prepoznaju. Usipio sam u zivotu.
Ante
Malo nas je al nas ima i ima nas više od 3 možda čak i 15
a necijih navijača ima oko 100, a doživljaj je kao da ih ima 300 ne možes doci do glasa. Kvaliteta prije kvantiteta 
Ante
Malo nas je al nas ima i ima nas više od 3 možda čak i 15

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Vidiš! Može se. Ali treba učiti. učiti i samo učiti, govorio je drug Lenjin.AMG je napisao/la: 15.12.2021., 19:24 Wapi, ja sam neki dan dobio nagradu za objektivan komentar ne da sam se umislio nego moje komentiranje napokon ima smisla i ljudi to prepoznaju. Usipio sam u zivotu.
Oprez tanki led!AMG je napisao/la: 15.12.2021., 19:24 Ante
Malo nas je al nas ima i ima nas više od 3 možda čak i 15a necijih navijača ima oko 100, a doživljaj je kao da ih ima 300 ne možes doci do glasa. Kvaliteta prije kvantiteta
![]()
Taman si se izvukao, nemaj sad opet....
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Pardon nisam stavio 42 smajlića.AMG je napisao/la: 16.12.2021., 12:45 Wapi, shvatit ce čitatelji da je ovo moje zadnje šala, nije to toliko tesko shvatiti kao npr. shvatiti da to sto se službnici FIA voze u Mercedesima ne mora nužno značiti da su plaćenici.
Ako se voze u Mercedesima sa Stuttgart tablicam onda to znači da nisu niti njihovi niti unajmljeni nego tvornički Mercedesovi, dakle “posuđeni”.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Ma jasno je meni da se salis, no problemowapi je napisao/la: 16.12.2021., 22:50Pardon nisam stavio 42 smajlića.AMG je napisao/la: 16.12.2021., 12:45 Wapi, shvatit ce čitatelji da je ovo moje zadnje šala, nije to toliko tesko shvatiti kao npr. shvatiti da to sto se službnici FIA voze u Mercedesima ne mora nužno značiti da su plaćenici.
Ako se voze u Mercedesima sa Stuttgart tablicam onda to znači da nisu niti njihovi niti unajmljeni nego tvornički Mercedesovi, dakle “posuđeni”.
Tko zna, možda imaju familiju u Stuttgartu, iselili nekad "trbuhom za kruhom"

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
R2D2 donira 500 kn "članarine za f1puls"
zahvaljujem!