CrashOverride je napisao/la:Obzirom na neke tehnicke do sad vidjene, ovo je svakako trebala bit jos jedna za ljutog crnog covjeka, reka bi Green.
Sve cetvrite dobili Vukovi i nakon samo 5 trica u prvoj, metnuli 15ak u drugoj.. Pobjeda nije smjela izostati.. GSW bez Curryja navodno u sljedece dvije domace tekme..
Cavsi najavljuju povratak ozljedjenih u super bitnoj tekmi za njih, mislim, koja nije u PO.. Vidjet cemo kako ce izgledat.
Gordon prozvao suce nakon poraza od 46 razlike protiv OKCa OKC vjerojatno isti plan za Jokica kao i tu spomenutu tekmu, udaraj dok mu zivci ne prorade..
Sutra navecer rano Kelti i Knicksi, nadam se da nece opet bit plus 100 kao zadnji put kad je bilo u tom terminu
Samo da papci iz OKC ne prođu ko onaj papak Morris
Garland Mobley u igri, Haliburton kako je igra bolje da i nije i ocekivana pobjeda Cavsa za smanjenje vodstva. Kontrola i vodstvo od samog pocetka..
Denver ratniciki uspio u produzetku dobit OKC, relativno losa ( za njihove standarde ) tekma oba MVP kontendera.. Jokic 0-10 za 3 i 8 izgubljenih lopti i Denver pobjedio, dobri su u ovim egal tekmama, svaka im cast..
Kakav raspad OKCa u produžetku.
Gordon se pretvorio u jakog šutera za 3p.
Dodatno, pretvorio se u clutch igrača.
Inače, nekako mi je oduvijek bio atleticizmom nabijena panjina i ništa više.
SGA i Joker, ne znaš koji je bio gori.
Očekujem opet laganiju 4. tekmu za OKC, ne 40+, igra se u Denveru.
Što se tiče prve tekme, Cavsi napkon kompletni (opet, pitanje je koliko su fit bili Mobley, Garland i Hunter) i odmah deranje. Halil samo 4p, ne može tako u PO.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne znam šta mi je bezveznije
Riješena tekma u ovom, nama zgodnom terminu, već na poluvremenu ili činjenica da domaći nakon dvije sjajne gostujuće pobjede zaostaju 25+ razilke ili činjenica da Boston vodi tih 25+ razlike
Ja bi za ova namjerna fauliranja ovih loših šutera slobodnih (tipa Mitch Robinson) počeo lijepiti tehničke. Mislim, lik se kreće polako, nije napad ni postavljen, Kornet (da, onaj što skače da ometa šutera za tri, iako je neka 4m udaljen od njeg) ga lagano zagrli (bukvalno), samo da bi se svirao faul i da bi ovaj stao na liniju slobodnih.
Kažu da je najjeftinija karta večeras u MSGu bila 700 $, a najskuplje su išle i do 60k $
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
A dobro. NYK su i te dvije dobivene gubili 85/90% vremena.
Vukovi dobili Warriorse u napetoj zavrsnici.
Warriorsi bez trice u prvom poluvremenu.
Kuminga zamjenio Curryja 30 koseva. Jimmy 33. Green najlosiji na tekmi
Randle triple, Edwards 36.
Ah.. sinoć gledao Knickse.. loša večer totalno na NY... krvarili su za svaki poen a Bostonu je išao šut i odvojili su se rano..
Mislim da će 4. utakmica morat bit peglanje baš ako NY misli pobjedit..
Nije NY izgleda i nesto bolje u prijasnje dvije tekme.. Napadacki su relativno tanki protiv Bostona, obrana iznosi tezi dio tereta.. Boston je ima dosta bolju selekciju suta i onda se jos dogodi da udje tipa prvih 5,6 trica.. Nije moga ni pratit NY to a niti su mogli stisnut kao u prve3 dvije tekme, Boston je relatvino lagano dobio a dvije lopte ovamo a ne tamo i imali bi 3:0.. I ovako je sasvim realno ocekivat 4:2
Da,,uzdam se u Tatuma da će krenut divljat opet i promašivat..općenito neko mišljenje o njemu je , bolje ga ne imat u teamu nego imat...
Brown je s razlogom MVP finala bio i s razlogom Kerr Tatuma koristi točno onoliko minuta koji broj Tatum i nosi
0
K'o metiljavi i jedni i drugi.
Denver malo metiljaviji.
Združeno, trice 1-21, OKC 1-10 (svaka čast Dortu ), Denver 0-11.
Nakon 10m igre 14:7 za OKC.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Sukladno tome najmanji broj poena ikad u PO.
Jedini airball koji razumijem je ovo Jokicevo preko 3/4 terena. Ono na otvorenoj trici bacit airball. Sramota za mene u srednoj i na skolskom a kamoli ovo.
Evo kaže Roko Ukić na prijenosu da je 90-ih Portland zabio samo 5 poena u jednoj četvrtini protiv Jazza. Tako da, ajde, Nuggetsi barem nisu srušili taj rekord.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
CrashOverride je napisao/la: 11.05.2025., 22:10
Sukladno tome najmanji broj poena ikad u PO.
Jedini airball koji razumijem je ovo Jokicevo preko 3/4 terena. Ono na otvorenoj trici bacit airball. Sramota za mene u srednoj i na skolskom a kamoli ovo.
Evo Cigla ubaci tricu za Denver
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
e ovo je košarka...
sad je jasnije zašto su NBA momčadi prije manje pucale trice.. imale bi isti ovakav procenat šuta...gineš u obrani,nemaš snage dobacit s trice... zvuči glupo ali tako nekako je..
Ovo je košarka s kojom sam odrastao...extra
Osella je napisao/la: 11.05.2025., 22:03
Kakvo je ovo ciglarenje na Denver-OKC. Denver ima 2/19 šut iz igre pretkraj prve četvrtine. Uglavnom, kriminalni napadi zasad.
Ipak ništa od chokea.
A mislio sam, prije tekme, da će uzeti ovu laganije.
Odron utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme.
Moglo bi ovo do sedme.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
9% suta u prvoj cetvrtini Jaka treca dionica pa onda u zadnoj trice na 8%
Na kraju kombinirano svaka treca lopta usla, 33% iz igre. I ja sam ocekiva choke Thundera.
Indiana ubacila vise do poluvremena Cavsima nego ovi kombinirano
Indiana prvo poluvrijeme 12/18 za tri a drugo 3/17