Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Zaslužio je tretman kao onaj smećar Morris kojem je Jokić objasnio neke stvari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kakvo razocaranje Clippersi. Ni napada ni obrane, trud ka na AllStar tekmi. U napadu staticno a u obrani naivno.
Neka su ispali, Denver pokazao kako se trudi i igra u sedmoj tekmi. Svaka cast
Svi starteri dvocifreni
Neka su ispali, Denver pokazao kako se trudi i igra u sedmoj tekmi. Svaka cast
Svi starteri dvocifreni
Fino Alla Fine
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
to je već priča dugi niz godina..Kawhaija moraš molit da igra.. ne da mu se igrat 90% utakmica što je stvarno prava šteta..
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Clippersi, umjesto da pometu Denver ili da ih odrade sa 4:1 (a realno, bilo je materijala za tako nešto), dođu do toga da imaju blow out u 7. tekmi
Sad, vadit se na one nedosuđene korake, nema smisla

Sad, vadit se na one nedosuđene korake, nema smisla
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BatteryVolttas
- Karting
Bogdan je podbacio žestoko u ovoj seriji..ja sam mislio on će bit ubojica ovaj play off a od njega ništa...
Jedino je noćas na -30 stavio jednu tricu i to je to od njega za ovu godinu ..
Da se bar vrati u Partizan ili tako nešto pa da ganja Euroligu
Jedino je noćas na -30 stavio jednu tricu i to je to od njega za ovu godinu ..
Da se bar vrati u Partizan ili tako nešto pa da ganja Euroligu
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma koma.
Ti napadi Clippersa gdje se njemu da lopta, svi stoje, on sam sebe izolira kretnjama ili staticnoscu a sutevi ocajnicki. Jos je i postotak pristojan u koje se situacije dovodi
Bas mi upadne u oko kad ide takav napad.
Dva tri dodavanja dok ne dodje do njega i onda 15 sekundi nicega dok ne cujes shot clock. Blam
Ti napadi Clippersa gdje se njemu da lopta, svi stoje, on sam sebe izolira kretnjama ili staticnoscu a sutevi ocajnicki. Jos je i postotak pristojan u koje se situacije dovodi

Bas mi upadne u oko kad ide takav napad.
Dva tri dodavanja dok ne dodje do njega i onda 15 sekundi nicega dok ne cujes shot clock. Blam
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Houston se par puta priblizio ali nekako ostanu bez pare, Warriorsi iskontrolirali tekmu
Hield 9/11 za 3
Indiana dobila prvu u Clevelandu, 16 izgubljenih lopti anulirali sa 19 trica, ocekivan solidan broj poena

Indiana dobila prvu u Clevelandu, 16 izgubljenih lopti anulirali sa 19 trica, ocekivan solidan broj poena
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Kod GSWa penzioneri i iskusnjare (37, 36, 35 i 33 godine) povukli, uz samo 3 poena s klupe.
I oni su sebi nepotrebno napravili 7 tekmi.
Uspjeli su izbjeći da drugi put izgube seriju u kojoj su vodili 3:1 (finale 2016.).
Ukoliko ne bude nekih vrhunskih predstava Currya i/ili Butlera, ili ne iskoči neko kao Hield sinoć, mislim da nemaju šanse protiv Vukova.
Pobjeda Pacersa me nije iznenadila. Oni su se i prošle godine samoubili protiv Kelta (koji su bili apsolutni favoriti). Lagano su odradili Buckse, zreliji su, mogli bi biti faktor, pogotovo u kontekstu da ih niko živ ne pominje da bi mogli izaći sa istoka.
I oni su sebi nepotrebno napravili 7 tekmi.
Uspjeli su izbjeći da drugi put izgube seriju u kojoj su vodili 3:1 (finale 2016.).
Ukoliko ne bude nekih vrhunskih predstava Currya i/ili Butlera, ili ne iskoči neko kao Hield sinoć, mislim da nemaju šanse protiv Vukova.
Pobjeda Pacersa me nije iznenadila. Oni su se i prošle godine samoubili protiv Kelta (koji su bili apsolutni favoriti). Lagano su odradili Buckse, zreliji su, mogli bi biti faktor, pogotovo u kontekstu da ih niko živ ne pominje da bi mogli izaći sa istoka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lijepo je Thunder prosuo pobjedu. Bzvz im odluke na kraju, sto obrane, sto faula..
Denver to fino okreno na kraju premda su imali duplo vise izgubljenih lopti. 19/8
Knicksi takodjer startali pobjedom u gostima, u produzetku.
Zadnje tri i pol minute su imali jedan ubacaj iz igre, trica Anunobya.
Tatum i Brown jedva presli 30% suta.
Denver to fino okreno na kraju premda su imali duplo vise izgubljenih lopti. 19/8
Knicksi takodjer startali pobjedom u gostima, u produzetku.
Zadnje tri i pol minute su imali jedan ubacaj iz igre, trica Anunobya.
Tatum i Brown jedva presli 30% suta.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Kelti opucali 60 trica i profulali 45
Prosuli 20 razlike.
Mada, falio im je Prizgonja čitavo drugo poluvrijeme.
OKC diletanti. Čovjek bi rekao da ne problem što su odmarali 9 dana.
I dalje naginjem prolazu OKCa i Kelta.

Prosuli 20 razlike.
Mada, falio im je Prizgonja čitavo drugo poluvrijeme.
OKC diletanti. Čovjek bi rekao da ne problem što su odmarali 9 dana.
I dalje naginjem prolazu OKCa i Kelta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BatteryVolttas
- Karting
Upravo pogledao petu utakmicu Monaco-Barcelona...
MOnaco s 1 razlike prošao dalje na F4..
Punter ima 8 sekundi zadnji napad i glupan odluči pucat tricu sa 10 metara umjesto da je išao na neki prodor ili bilo šta drugo..Monaco u bonusu itd..mogao je dobit faul u prodoru,ali glupan puca sa 10 metara..a imao je vremena... loše loše..
MOnaco s 1 razlike prošao dalje na F4..
Punter ima 8 sekundi zadnji napad i glupan odluči pucat tricu sa 10 metara umjesto da je išao na neki prodor ili bilo šta drugo..Monaco u bonusu itd..mogao je dobit faul u prodoru,ali glupan puca sa 10 metara..a imao je vremena... loše loše..
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jos jedna pobjeda Indiane iz bunara..
Zadnja cetvrtina plus 15 za Pacerse.
Haliburton 13 sekundi prije kraka dva bacanja, jedno metne drugo fali, uhvati loptu i metne tricu za 120:119
Mitchell 48, trice 1/7
Zadnja cetvrtina plus 15 za Pacerse.
Haliburton 13 sekundi prije kraka dva bacanja, jedno metne drugo fali, uhvati loptu i metne tricu za 120:119
Mitchell 48, trice 1/7
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Cavse baš spopadoše povrede kad ne treba
Ajd, u prvoj je falio samo Garland (i Mitchell na terenu, trice 1-11), ali sinoć pored Garlanda i Mobley, te Hunter
I Vukovi su odmarali, pa ih opet penzioneri iz GSWa dobiše i to nakon iscrpljujuće serije od 7 tekmi.
Još i Curry imao povredu i igrao samo 12 minuta. GSW vodili i preko 20 razlike.
Ajd, u prvoj je falio samo Garland (i Mitchell na terenu, trice 1-11), ali sinoć pored Garlanda i Mobley, te Hunter
I Vukovi su odmarali, pa ih opet penzioneri iz GSWa dobiše i to nakon iscrpljujuće serije od 7 tekmi.
Još i Curry imao povredu i igrao samo 12 minuta. GSW vodili i preko 20 razlike.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Sve 4 ekipe sa prednosti domaćeg terena su izgubile prve tekme kod kuće, Cavsi čak prve dvije (sinoć su se baš potrudili u zadnjoj minuti da prospu pobjedu).
Još su sve 4 te ekipe odmarale više nego njihovi gosti (neke i prilično više, OKC npr.).
Računajući i prvu rundu, u ovogodišnjem PO su viđena čak 4 povratka i pobjede nakon zaostatka od 20+poena.
Još su sve 4 te ekipe odmarale više nego njihovi gosti (neke i prilično više, OKC npr.).
Računajući i prvu rundu, u ovogodišnjem PO su viđena čak 4 povratka i pobjede nakon zaostatka od 20+poena.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Kelti prošlu prospu 20 poena prednosti.
Sad opet prospu 20 poena prednosti.
5 tekma ovaj PO sa tim scenariom.
Bravo Knicksi.
Denver odmarao kod OKCa.
+31 na poluvremenu (87 poena OKCa), +48 na kraju trećeg perioda.
Sad opet prospu 20 poena prednosti.
5 tekma ovaj PO sa tim scenariom.
Bravo Knicksi.

Denver odmarao kod OKCa.
+31 na poluvremenu (87 poena OKCa), +48 na kraju trećeg perioda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BatteryVolttas
- Karting
Brunson opet CLUTCH
- Frantic
- Formula 1
A jel realno brate, kakva budaletina i kakav idiot.
Ja da sam bio na mjestu suca, meni ne bi ostao u igri, nakon što je poslije svega krenuo da broji, zvoca i gestikulira.

Ja da sam bio na mjestu suca, meni ne bi ostao u igri, nakon što je poslije svega krenuo da broji, zvoca i gestikulira.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Obzirom na neke tehnicke do sad vidjene, ovo je svakako trebala bit jos jedna za ljutog crnog covjeka, reka bi Green.
Sve cetvrite dobili Vukovi i nakon samo 5 trica u prvoj, metnuli 15ak u drugoj.. Pobjeda nije smjela izostati.. GSW bez Curryja navodno u sljedece dvije domace tekme..
Cavsi najavljuju povratak ozljedjenih u super bitnoj tekmi za njih, mislim, koja nije u PO.. Vidjet cemo kako ce izgledat.
Gordon prozvao suce nakon poraza od 46 razlike protiv OKCa
OKC vjerojatno isti plan za Jokica kao i tu spomenutu tekmu, udaraj dok mu zivci ne prorade..
Sutra navecer rano Kelti i Knicksi, nadam se da nece opet bit plus 100 kao zadnji put kad je bilo u tom terminu
Sve cetvrite dobili Vukovi i nakon samo 5 trica u prvoj, metnuli 15ak u drugoj.. Pobjeda nije smjela izostati.. GSW bez Curryja navodno u sljedece dvije domace tekme..
Cavsi najavljuju povratak ozljedjenih u super bitnoj tekmi za njih, mislim, koja nije u PO.. Vidjet cemo kako ce izgledat.
Gordon prozvao suce nakon poraza od 46 razlike protiv OKCa

Sutra navecer rano Kelti i Knicksi, nadam se da nece opet bit plus 100 kao zadnji put kad je bilo u tom terminu

Fino Alla Fine