Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Stavi nam da možemo objaviti stori 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Trebala je bit galerija za svaki profil, primarno za slike s utrka kad netko otiđe, ali više ugl nitko ne ide na utrke zbog covida pa je i to na čekanju. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije mi vrag dao mira pa sam sredio i nadopune; sad svatko za sebe može sortirati da su na vrhuavetma je napisao/la: 04.08.2021., 23:28 Napokon sam napravio i nešto što mi je na to-do listi zadnje dvije godine. Odsad se komentari mogu sortirati kronološki (kao dosad), ali i po najviše glasova, odnosno po najmanje glasova.
Onaj tko želi pod svaku cijenu izbjeći "junk" odnosno komentare niske kvalitete - neka sortira po najvišim ocjenama, i nikad ne skrolati preduboko.
Bit će još preinaka, kozmetički sigurno, a razmišljam da napravim i opciju "sortiraj po kontroverznim", ali o tom potom.
a) najnoviji
b) najstariji
c) s najboljim skorom
d) s najgorim skorom
e) kontroverzni
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Kad smo vec kod lajkova, meni vec nekih par dan ta opcija ne radi, a danas sam jedan komentar bas mislio nagradit jednim pulsom...
... i nije posteno da mi "alternativni navijaci" nemamo tu opciju, prorade mi teorije zavjere i pada mi svasta na pamet
... i nije posteno da mi "alternativni navijaci" nemamo tu opciju, prorade mi teorije zavjere i pada mi svasta na pamet

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ja mislio da je do mene, izgleda ne radi nikome...AMG je napisao/la: 06.08.2021., 11:30 Kad smo vec kod lajkova, meni vec nekih par dan ta opcija ne radi, a danas sam jedan komentar bas mislio nagradit jednim pulsom...
... i nije posteno da mi "alternativni navijaci" nemamo tu opciju, prorade mi teorije zavjere i pada mi svasta na pamet![]()

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Neobično, ostalima očito radi, jer u protivnom ne bi nigdje bilo plus ni minus.
@AMG: Koliko vidim, zadnji minus/plus si dao prije četiri dana oko 5 popodne. Jesi od tad nešto mijenjao, uređaj, internet vezu, šifru, bilo što što bi moglo biti relevantno?
@blown diffuser: Tvoj zadnji lajk/dislajk je doslovno prije 16 sati, tako da nisam siguran što je tu moglo poći po krivu.
Može bilo tko od vas napraviti screen record, ali ako je moguće uz otvorenu konzolu sa strane (Shift+ctrl+j)? Isto tako, vrijedi i tuđi feedback radi li ili ne.
@AMG: Koliko vidim, zadnji minus/plus si dao prije četiri dana oko 5 popodne. Jesi od tad nešto mijenjao, uređaj, internet vezu, šifru, bilo što što bi moglo biti relevantno?
@blown diffuser: Tvoj zadnji lajk/dislajk je doslovno prije 16 sati, tako da nisam siguran što je tu moglo poći po krivu.
Može bilo tko od vas napraviti screen record, ali ako je moguće uz otvorenu konzolu sa strane (Shift+ctrl+j)? Isto tako, vrijedi i tuđi feedback radi li ili ne.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Molim sad provjeru...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi donator s 5€ je Vordas. Zahvaljujem na doprinosu! 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
čestike vordasu.
još da honda opet pobijedi...
još da honda opet pobijedi...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@avetma
Ako nekome dam plus, to je to..
A ako nekome dam minus, onda jos mogu dodat XY pluseva na isti komentar
Ako nekome dam plus, to je to..
A ako nekome dam minus, onda jos mogu dodat XY pluseva na isti komentar
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Aha.. Znaci bilo je vec...
I istina..
Sad @Frantic ima minus
Sad @Frantic ima minus

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 10.08.2021., 17:19 Aha.. Znaci bilo je vec...I istina..
Sad @Frantic ima minus![]()

A mene baš zanimalo, u čemu je problem sa G-dinom Pušićem?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dragi svi,
u naredna (barem) tri tjedna će se komentari strože moderirati. Briše se spam i flejm, a kao i inače - briše se i komentiranje komentatora, trolanje i slično po nahođenju moderatora.
Malo o flejmanju:
Hvala na pažnji i ugodno surfanje
u naredna (barem) tri tjedna će se komentari strože moderirati. Briše se spam i flejm, a kao i inače - briše se i komentiranje komentatora, trolanje i slično po nahođenju moderatora.
Malo o flejmanju:
Lack of social cues, less accountability of face-to-face communications, textual mediation and deindividualization are also likely factors [to flaming]. Deliberate flaming is carried out by individuals known as flamers, which are specifically motivated to incite flaming. These users specialize in flaming and target specific aspects of a controversial conversation.
S obzirom na to da je materijala puno (pogotovo tijekom GP vikenda) - uvijek pomaže i "report" gumbić kod svakog komentara. Kad ga kliknete ne znači da će automatski komentar biti izbrisan, postoji granica koliko je potrebno puta da komentar ode u karantenu tj. na review, ali svaki klik pomaže.The pleasant commentaries within a chat room or message board can be limited by a "war of words" fight or "flaming" with the intent to seek out a negative reaction from the reader.
Hvala na pažnji i ugodno surfanje

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi stari donator je limitmaker1 s 25€. Zahvaljujem! 

-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...nema na čemu, nova staza u kalendaru pa da bude za 'pivo i ćevape' po putu... 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zekohonda novi stari donator s 5€ "za povratak na vrh"
Hvala!