Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ante, mozes li im banovati IP adresu?
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Mogu, ali to je suvišno.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Na portalu kada neki komentar ima nekoliko replika , nije moguce bas bilo koju repliku prijaviti.
Jel to tako mora biti ili ?

Mozda nema potrebe kraj svakog komentara biti gumb "replika" , ali "prijava" bi bilo dobro da ima kod svakog komentara.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 28.07.2021., 09:49 Na portalu kada neki komentar ima nekoliko replika , nije moguce bas bilo koju repliku prijaviti.
Jel to tako mora biti ili ?

Mozda nema potrebe kraj svakog komentara biti gumb "replika" , ali "prijava" bi bilo dobro da ima kod svakog komentara.
Taj prijava gumb se programski veže uz repliku, tako da komentar koji nema jedan gumb trenutno ne može imat ni drugi. To mi je bio najbrži način za napraviti to, ali smislit ću neku alternativu kad bude...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ok :D.
Ma vidio sam tamo komentar neki "crni Senna" , zvuci mi nekako rasisticki pa mislio prijavit. Ali mozda sam samo ja to krivo protumacio :D
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
To mi se čini kompliment, samo ne znam je li autor baš mislio kao kompliment, ali to je već drugi par postola :neznam: U svakom slučaju, rasizam računam da je kad se na temelju rase diskriminira ili vrijeđa.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hvala Maurich na doprinosu 5€ :thumbs: :pivo:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 01.08.2021., 20:24 Smirite malo, i molit ću držati se komentara o F1, a ne međusobno.

Također, komentare možete prijaviti klikom na uskličnik gore desno. Nije potrebno pozivati na red.
Ante ne moze ovo ovako vise. Vidim sklonio si mi komentar. Ja nikoga ne vrijeđam, imam apsolutno pravo da iskažem svoje nezadovoljstvo na nekom ko NIKAD u životu neće cuti ili vidjeti moj komentar. Ako čuje ili vidi, neka me tuži, bice mi čast da me Hamilton tuži i da budem u čuzi zbog toga. Samo bila bi me sramota reći zbog čega sam tamo, slagao bi da sam opljačkao 5 banki.

Ovo postaje kao feminizam, samo preobradjen u Haminizam. Znači neko ce da mi prijavi komentar zbog riječi "placipicka", pa taj isti mora biti na razmatranju? U čemu je riječ?

Na ovom forumu sam od samog osnivanja, bilo nas je 20 tek kad se otvorio, učestvujem u donacijama, nikada nikog nisam lično vrijeđao niti mu davao neke epitete. I ne vidim razlog da se neko ljuti na mene sto kazem svoje mišljenje. Nikada nisam ni prijavio ničiji komentar, ako mi smeta ignor i to je to.

Nema smisla da se ovi na svaki komentar kače i tjeraju pravdu. Ako mi komentar ima više minusa, onda ga skloni i cao. Neki komentari imaju kamaru minusa, pa su i dalje tu.

Razumijem da sam počeo da vrijedjam boju kože, porodicu ili sve ono što nema veze sa Hamiltonom. U Premijer ligi najviše ljudi psuju na tribinama, da se kažnjava svačija psovka, pola navijača ne bi bilo na tribinama.

Lično te molim sada, promjeni ako možeš placipicka u "osoba koja stalno iskazuje svoje nezadovoljstvo", da se ne bi gospoda nasla prozvanom.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nema nikakve drame. Kad određen broj ljudi prijavi komentar, on automatski ide u karantenu dok ja ili netko od urednika ne pogledamo što ima u karanteni. Onda ili brišemo ili vratimo. Tvoj je sad vraćen.

Ljudi su očito počeli prijavljivati komentare koji im se ne dopadaju, umjesto da prijavljuju spam i flejm. Sad sam malo povisio granicu potrebnu (tj broj prijava) da komentar ode u karantenu tako da par navijača ne može flaggati što im padne na pamet.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jedini problem je u tome što bude jako puno komentara, eto preko sto u roku sat vremena od utrke, tako da nemam kad odmah pogledati ima li što već u karanteni. Ali, samo mirno, bude sve riješeno. (y)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ok razumijem, nije lako, jesmo - teška smo sorta, valja sve svariti. Samo me ljute oni koji kao žele da skrenu pažnju na nepravdu, a ništa ne rade po pitanju sebe.

Hamilton je teški ekscentrik, ujedno osoba koja voli da privlači pažnju, logično je da će isti biti tema, pogotovo neko ko je oborio sve moguće rekorde.

Ja pišem žargonski, kada se neko jada konstantno, a imaš sve najbolje uslove, to je za mene placipicka i ne vidim da je taj izraz zakonom zabranjen, niti da je u krugu rasističkih, sexistickih ili bilo kojih drugih fraza koje su zakonima zabranjeni. Vise je u fazonu budi muškarac a ne.... Sad bi ja trebao prijaviti komentar u kome me jedan clan stavlja u isti kos sa navijacima koji zvižde Hamiltonu kao što ga mrze? Ja nikoga ne mrzim, a da ga ne gotivim to je druga priča. I btw niko mu nije zvizdao sto je dehidrirao već prošlu utrku šta je uradio.

Ali dobro, drago mi je da te oni ne mogu premuntati sa patetikom 🍻
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Jbg Slaw....ipak si mi koji nismo ljubitelji dotičnog, zajedno sa vlasnikom portala liječimo frustracije :mrgreen:

slika

Nekako mi je čudno što uvijek komentari dolaze od ekipe sa LH u nickovima :rofl:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
A da vidiš materijala u smeću :rofl: ovi specijalci koji su banirani često ni ne skuze da su banirani, pišu i dalje komentare (koji onda automatski završe u smeću). Trebalo bi napraviti best of kompilaciju.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jbga, ja se slažem da su (smo) Ferrarijevci posebna sorta, neki bi rekli sekta, jel....
I oni koji su prvenstveno gotivili Gazdu.
Kao i sljedbenici kulta Senne.
I Kimi fanovi su posebni, jer je i sam Kimi takav.
Itd.....

Ali LH fanovi su prekucali igru.
Naročito u proteklih 14 dana. :klanjam:
Čak i određen dio onih normalnijih, razumnijih i staloženijih.
Kao i onih koji gotive prvenstveno Mercedes, koji su gotivili Sennu, Mclaren, ili su samo "kontra Ferrarija"....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Svakome se to čini za one iz drugog kampa.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Da li su komentari kolege i mene obrisani sa članka “Verstappen: Potpuno sam siguran da sam brži od Lewisa”?

Ovo pitam jer sam već imao situaciju da nakon komentarisanja danima ne vidim iste. Zatim se pojave.

Sada je npr. 24 komentara a trebalo bi biti 30 ili tako nešto.
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Izbrisan je neki od "parent" komentara pa je s njim povučeno i sve što je bilo u replikama, vjerujem.

Ima tu posla za čišćenje, svakakvih gluposti se natrkeljalo ovih dana...

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ok.

Ako je moguće volio bih da se komentari mene i kolege vrate.

Mislim da su dobar primjer zdrave komunikacije i da ima mali ali važan uticaj u nasim raspravama.
Da bude primjer kako: # ne mjenja svijet već ono sto radimo unutra svoje okoline.

Kolega je civilizivano prihvatio moju kritiku i izvinio se svima zatim i ja njemu u nastavku.

Možda se čini ne tako važnim, ali za mene ovakvi trenutci zaslužuju da su tu kao primjer.

Da budem još dosadniji: 😄 isprike po meni, trebaju ostati dokumentirane vise nego suprotno.

Hvala, Ante.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Hvala ti! :pivo:
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Napokon sam napravio i nešto što mi je na to-do listi zadnje dvije godine. Odsad se komentari mogu sortirati kronološki (kao dosad), ali i po najviše glasova, odnosno po najmanje glasova.

Onaj tko želi pod svaku cijenu izbjeći "junk" odnosno komentare niske kvalitete - neka sortira po najvišim ocjenama, i nikad ne skrolati preduboko. :)

Bit će još preinaka, kozmetički sigurno, a razmišljam da napravim i opciju "sortiraj po kontroverznim", ali o tom potom.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡