Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 18.07.2021., 19:58 Mene neopisivo interesuje koja su to dva fucking trola (tako vidjeh u jednom quotanom postu) koja vode kolo na forumu? :chill: :kokice: :trep:
Jedan nece vise biti trol , banan. Ako je on jedan od :D :rofl:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Frantic je napisao/la: 18.07.2021., 19:58 Mene neopisivo interesuje koja su to dva fucking trola (tako vidjeh u jednom quotanom postu) koja vode kolo na forumu? :chill: :kokice: :trep:
I ja sam mnogo znatizeljan :chill:

Komentari ubijaju na svim clancima i na forumu.. Sumrak..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
CrashOverride je napisao/la: 18.07.2021., 23:13 Komentari ubijaju na svim clancima i na forumu.. Sumrak..
Nikad gore, čitao malo i ne vjerujem :facepalm:

Možda zvuči ružno, ali hrpa sirovina i nekoliko trollera, općenito se lupa po enteru kako kome odgovara - neobjektivno/nerealno...

Uglavnom :thumbsd:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@Sarma

The highest low...
Izbjegavat replike i uvlacenje u diskusije bez kraja...
Bolje ne mozes..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sarma je napisao/la: 18.07.2021., 23:22
CrashOverride je napisao/la: 18.07.2021., 23:13 Komentari ubijaju na svim clancima i na forumu.. Sumrak..
Nikad gore, čitao malo i ne vjerujem :facepalm:

Možda zvuči ružno, ali hrpa sirovina i nekoliko trollera, općenito se lupa po enteru kako kome odgovara - neobjektivno/nerealno...

Uglavnom :thumbsd:
Vrlo zanimljivo nedjeljno poslijepodne/predveče čitajući komentare.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
jedan kratki komentat na utrku od mene i to je to.
i zaboravio sam pohvaliti lec-a na odličnoj utrci.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Jedanaesta godina otkad radim na nekom portalu i još uvijek me fascinira kad netko u komentarima napiše za drugog komentatora da je "degenerik". Sad očekujem za dan-dva da će se registrirati pod novim nadimkom i kukati kako je baniran, zašto, ja baniram jer navija za Lewisa, nepravda, kme kme :rofl:

Inače, Darkracer baniran.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ovakvi komentari nakon utrke su rijektost. I netreba imati milosti prema onima koji ocigledno pretjeruju , ne u jednom nego u nekoliko komentara.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kenzo je naš novi donator, hvala na doprinosu 8€! On je prvi koji je to odradio preko Revoluta :pivo:

Zahvaljujem! Kroz par minuta će ti biti postavljen bedž i uklonjene reklame.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Zivjeli donatori.

Da , neki dan sam skuzio revolut kraj donacija. I nikako da pohvalim :D :thumbs:
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
I posjetnik za sve - ako se u nekom komentaru prijeđe granica ukusa oko vrijeđanja vozača - prijavite komentar. Ako netko komentira druge članove - prijavite komentar. Ako je netko flejm ili spam - prijavite komentar. Tu je previše ljudi da svakom odgovaram ponaosob na privatne poruke, a za to nema ni potrebe, procedure su jasne. Zahvaljujem!

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Ne treba vise nista komentirat jer kvaliteta je pala,naravno ima dosta novih članova,forum je jos pristojno mjesto kako kad,ali clanci na stranici to je banana,od kad sam na stranici i forumu znam da postoje dobri i realni likovi poput Wapia Crasha,Harki, Zeko,AMG ,Ante ,Avalon,,Alky ,Slaven,Ibrac, i dosta jos dobrih kojih se trenutno ne mogu sjetiti,na zalost od tih pojedinaca nisam vidio na zadnjoj utrci komentar,jer je tesko komentirat,i sputit se na nivo na kojem nisi,bez uvrede na ostale članove,ovaj vikend je bio jedan od najgorih od kad sam ja na portalu
Engine mode 11!
Position 5!

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Kico je napisao/la: 20.07.2021., 18:20 ali clanci na stranici to je banana,od kad sam na stranici i forumu znam da postoje dobri i realni likovi poput Wapia Crasha,Harki, Zeko,AMG ,Ante ,Avalon,,Alky ,Slaven,Ibrac..
Kako mozes spominjat realne likove, a ne spomenuti Realistu :rofl:

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Oprosti Realista 😁😁😁😁
Engine mode 11!
Position 5!

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Samo pitanje. Tek sad vidim da ovaj portal ima svoju rubriku o košarci NBA? Kaj nije ovo specijalizirani portal za F1? Nije li to trebao biti? Ajd još F2 ima neke logike i poveznice, ali NBA?? :? :bonk:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
LH simply the best je baniran, i kao podsjetnik kad se pojavi pod drugim imenom, baniran je jer je napisao da "80% članova ima mentalne deformacije".

Bože sačuvaj, tko sve ima pristup internetu... :facepalm:

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
avetma je napisao/la: 19.07.2021., 12:06 Jedanaesta godina otkad radim na nekom portalu i još uvijek me fascinira kad netko u komentarima napiše za drugog komentatora da je "degenerik". Sad očekujem za dan-dva da će se registrirati pod novim nadimkom i kukati kako je baniran, zašto, ja baniram jer navija za Lewisa, nepravda, kme kme :rofl:

Inače, Darkracer baniran.
Meni uopce ne smeta sto me je nazvao degenerikom u tom komentaru ispod mojeg. To samo znaci da je potpuno nemocan pricati argumentirano o F1, i ne samo on.
Takvi komentatori su mi izvor smijeha kroz svoje pisanje.
Ti znas svoje Vetma i imas pravila.
Posteno.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Zasto ne napravis podforum jedna tema NO RULES i ko hoce neg se ide tamo vrijeđati.To bi bilo najpoštenije ne zjb. se.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma nismo djeca , i nema potrebe da se igdje vrijedamo.
Ajde da netko ima nekakve prevelike veze sa F1 ( obiteljske veze i sl.) pa da mu nesto smeta na osobnoj razini.
Ali nitko nema nikakve veze osim navijacke , i koja je svrha bilo kakvog vrijedanja i dizanja prevelikih tenzija.
Razgovarati se uvijek moze argumentirano , pristojno , i ako vidis da si "poražen" to prihvatis a ne se okrenuti kojekakvim vrijedanjima.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.07.2021., 10:20 Zasto ne napravis podforum jedna tema NO RULES i ko hoce neg se ide tamo vrijeđati.To bi bilo najpoštenije ne zjb. se.
Ma s porastom broja članova logicno je da će pasti kvaliteta komentara, ali rješenje za to nije ulazak u diskusije s njima ili odustajanje od pisanja, nego upravo suprotno od toga.

Granica je uvijek ista, briše i banira se kad se prijeđe granica apropo ponašanja prema kolegama ili je riječ o spam/flame porukama. Nije fer nekog banirati ili brisati jer ne kuzi stvari ili vidi drukčije od većine. Nakon utrke su strasti visoke i to nije neko iznenađenje.

Ovo što ti kažeš ne dolazi u obzir, što da otvaram takav dio portala kad se zna di idu oni koji se tu ne mogu uklopiti oko elementarne pristojnosti. :mrgreen: A jesam i ja nekad trol...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡