Jedan nece vise biti trol , banan. Ako je on jedan odFrantic je napisao/la: 18.07.2021., 19:58 Mene neopisivo interesuje koja su to dva fucking trola (tako vidjeh u jednom quotanom postu) koja vode kolo na forumu?![]()
![]()
![]()

Jedan nece vise biti trol , banan. Ako je on jedan odFrantic je napisao/la: 18.07.2021., 19:58 Mene neopisivo interesuje koja su to dva fucking trola (tako vidjeh u jednom quotanom postu) koja vode kolo na forumu?![]()
![]()
![]()
I ja sam mnogo znatizeljanFrantic je napisao/la: 18.07.2021., 19:58 Mene neopisivo interesuje koja su to dva fucking trola (tako vidjeh u jednom quotanom postu) koja vode kolo na forumu?![]()
![]()
![]()
Nikad gore, čitao malo i ne vjerujemCrashOverride je napisao/la: 18.07.2021., 23:13 Komentari ubijaju na svim clancima i na forumu.. Sumrak..
Vrlo zanimljivo nedjeljno poslijepodne/predveče čitajući komentare.Sarma je napisao/la: 18.07.2021., 23:22Nikad gore, čitao malo i ne vjerujemCrashOverride je napisao/la: 18.07.2021., 23:13 Komentari ubijaju na svim clancima i na forumu.. Sumrak..![]()
Možda zvuči ružno, ali hrpa sirovina i nekoliko trollera, općenito se lupa po enteru kako kome odgovara - neobjektivno/nerealno...
Uglavnom![]()
Kako mozes spominjat realne likove, a ne spomenuti RealistuKico je napisao/la: 20.07.2021., 18:20 ali clanci na stranici to je banana,od kad sam na stranici i forumu znam da postoje dobri i realni likovi poput Wapia Crasha,Harki, Zeko,AMG ,Ante ,Avalon,,Alky ,Slaven,Ibrac..
Meni uopce ne smeta sto me je nazvao degenerikom u tom komentaru ispod mojeg. To samo znaci da je potpuno nemocan pricati argumentirano o F1, i ne samo on.avetma je napisao/la: 19.07.2021., 12:06 Jedanaesta godina otkad radim na nekom portalu i još uvijek me fascinira kad netko u komentarima napiše za drugog komentatora da je "degenerik". Sad očekujem za dan-dva da će se registrirati pod novim nadimkom i kukati kako je baniran, zašto, ja baniram jer navija za Lewisa, nepravda, kme kme![]()
Inače, Darkracer baniran.
Ma s porastom broja članova logicno je da će pasti kvaliteta komentara, ali rješenje za to nije ulazak u diskusije s njima ili odustajanje od pisanja, nego upravo suprotno od toga.Cale od Lewisa je napisao/la: 21.07.2021., 10:20 Zasto ne napravis podforum jedna tema NO RULES i ko hoce neg se ide tamo vrijeđati.To bi bilo najpoštenije ne zjb. se.