Prijava poruka i komentara

Obavezno pročitati prije pisanja!

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Imaju isti login jer sam ih tako napravio, umjetno, ali u realnosti su dva različita sistema. Zato i jest problematično.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 01.03.2019., 13:55 Znam za taj problem, ali ne mogu ništa napraviti oko njega. Preokrenuo sam sve naopako deset puta i ništa ne radi. Portal i forum jednostavno ne idu zajedno pod jedan login. Radilo je ponekad, a sad otkad sam napravio update na najnovije verzije jednog i drugog - kolju se više nego ikad. :bang:

Vidjet ću što s tim, nema puno opcija... Ili jednostavno izgasiti cijeli forum i napraviti neki sistem da na portalu možete otvoriti svoje teme i pisati u njima. To je ogroman posao, ne znam ni sam...
Ma ne diraj ništa onda...forum je kao format puno bolji od nekakvih team gdje se sve izgubi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nevjerojatno... Kad pokušavam raditi na tome i ispraviti pogrešku - otvorim 120 tabova i ostavi me logiranog u svakom od njih, tako da nikako ne mogu skužiti pravilo kad me izbacuje, a kad ne...
A kad surfam normalno bez da radim nešto i pokušavam srediti problem - odlogira me nevjerojatno često...

Skužio sam da baca van kad u nekoj temi imamo sliku koja nije https nego http, što znači da je izvor nesiguran i velike su šanse da će izbacit vani. To mi je jasno, ali ima jako puno logouta automatskih gdje ne vidim logiku ni pravilo. Je li itko skužio nekakav uzorak?

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam za probu deinstalirao mobilnu aplikaciju da mu ne dolazim s dvije različite ip adrese.... Vidjet ćemo.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dodao sam sad dodatan cookie u skriptu da vidim koji logout radi probleme, odnosno koji logout radi kad ne treba raditi... Ako netko u inspektoru (desni klik -> inspect element -> application -> cookies) primijeti kolačić pod nazivom "pulslijek" neka mi pošalje njegovu vrijednost (value - kolona desno od naziva).

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Kod mene se dešava kad prvi put otvorim forum. I onda radi normala. A evo sad mi se opet desilo. Nisam gasio browser, ali nisam odavno ulazio na forum. Možda u zadnjih par sati.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
avetma je napisao/la: 01.03.2019., 15:35 Dodao sam sad dodatan cookie u skriptu da vidim koji logout radi probleme, odnosno koji logout radi kad ne treba raditi... Ako netko u inspektoru (desni klik -> inspect element -> application -> cookies) primijeti kolačić pod nazivom "pulslijek" neka mi pošalje njegovu vrijednost (value - kolona desno od naziva).
Evo Ante primjetio sam ja, value: 1027.

Prije tog me odlogiralo bilo, što mi se također puno puta dešavalo u zadnjih par dana.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
1027 je funkcija za čisti klik na link logout. Jesi se odlogirao u nekom momentu od 15:35 do sad? Jer ako jesi - moguće da ti je od tud taj cookie.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam, sigurno, jer ne pamtim kad sam se ja zadnji put odlogirao s portala. Znači bio sam logiran i čitao komentare na nekom članku, otvorio ponovo naslovnicu (ne znam je li u istom ili novom prozoru) i vidim da sam odlogiran i potražio cookie value koji si tražio.

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...pozdrav...
...prije neki dan primijetio sam da me 'portal' obavještava da isključim adblock...pomislio sam da sam nešto pogriješio pa sam odmah kliknuo na antivirus i u postavkama provjerio i utvrdio da je stranica 'odblokana' tj. nije uključen adblock na njoj. Otkako sam se registrirao kao korisnik gotovo odmah sam 'ukinuo' adblock na vašoj stranici i nisam mijenjao postavku do sada...no portal me i dalje upozorava na adblock i 'ne zapamti' me te se svaki put moram ponovno ulogirati...u čemu je problem?... u meni ili vama?... :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ako nemaš nikakav adblock - onda ti se ne bi trebale prikazivati te poruke, neobično je da vidiš i njih i reklame. Može screenshot naslovice portala?
btw. oko logiranja je stari problem, radim na tome.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Ja nikad ne koristim više tabova. Nikad namjerno ne idem na logout i imam cookie 1027

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Kad ste vec ovdje, evo i meni se pojavljuje isto zadnjih par dana.. Login, reklame i poruka da koristim adblock koji je na ovoj strani iskljucen ali kontam da si reko da nestko kemijas pa reko nestat ce pa nisam ni tipko :)
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Premium donator pa da se reklame i/ili obavijest pojavljuju... Nedopustivo! :) Sredim to skoro. :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ne smeta meni, klik/dva vise ali kad se vec spominje, pa da nije covjek sam :cool:
Ja to sve pripisem windowsima :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 03.03.2019., 09:34 Premium donator pa da se reklame i/ili obavijest pojavljuju... Nedopustivo! :) Sredim to skoro. :thumbs:
I to generalu sa 5 zvjezdica :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
...ne prikazuju mi se reklame od prije par dana i pokazuje mi se obavijest o isključivanju adblocka...koji je isključen od lani...antivirus imam isti i nisam mijenjao postavke pa ne kužim u čemu je problem...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Probaj CTRL + F5 za refresh. Ako ostane isti problem, onda vrijedi pitanje od ranije:
avetma je napisao/la: 02.03.2019., 22:32 Može screenshot naslovice portala?

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
CTRL f5 solved the problem, hvala!...
Ste i vi na zimskim testiranjima mijenjali aero postavke portala?... :cool:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ma da, nastojim riješiti onaj problem neočekivanog logouta... @CrashOverride: probaj i ti CTRL + F5 na naslovnici. Ne bi ti se kao donatoru smjele vidjeti ni reklame ni obavijest.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡