Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Imaju isti login jer sam ih tako napravio, umjetno, ali u realnosti su dva različita sistema. Zato i jest problematično.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma ne diraj ništa onda...forum je kao format puno bolji od nekakvih team gdje se sve izgubi.avetma je napisao/la: 01.03.2019., 13:55 Znam za taj problem, ali ne mogu ništa napraviti oko njega. Preokrenuo sam sve naopako deset puta i ništa ne radi. Portal i forum jednostavno ne idu zajedno pod jedan login. Radilo je ponekad, a sad otkad sam napravio update na najnovije verzije jednog i drugog - kolju se više nego ikad.
Vidjet ću što s tim, nema puno opcija... Ili jednostavno izgasiti cijeli forum i napraviti neki sistem da na portalu možete otvoriti svoje teme i pisati u njima. To je ogroman posao, ne znam ni sam...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nevjerojatno... Kad pokušavam raditi na tome i ispraviti pogrešku - otvorim 120 tabova i ostavi me logiranog u svakom od njih, tako da nikako ne mogu skužiti pravilo kad me izbacuje, a kad ne...
A kad surfam normalno bez da radim nešto i pokušavam srediti problem - odlogira me nevjerojatno često...
Skužio sam da baca van kad u nekoj temi imamo sliku koja nije https nego http, što znači da je izvor nesiguran i velike su šanse da će izbacit vani. To mi je jasno, ali ima jako puno logouta automatskih gdje ne vidim logiku ni pravilo. Je li itko skužio nekakav uzorak?
A kad surfam normalno bez da radim nešto i pokušavam srediti problem - odlogira me nevjerojatno često...
Skužio sam da baca van kad u nekoj temi imamo sliku koja nije https nego http, što znači da je izvor nesiguran i velike su šanse da će izbacit vani. To mi je jasno, ali ima jako puno logouta automatskih gdje ne vidim logiku ni pravilo. Je li itko skužio nekakav uzorak?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dodao sam sad dodatan cookie u skriptu da vidim koji logout radi probleme, odnosno koji logout radi kad ne treba raditi... Ako netko u inspektoru (desni klik -> inspect element -> application -> cookies) primijeti kolačić pod nazivom "pulslijek" neka mi pošalje njegovu vrijednost (value - kolona desno od naziva).
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Evo Ante primjetio sam ja, value: 1027.avetma je napisao/la: 01.03.2019., 15:35 Dodao sam sad dodatan cookie u skriptu da vidim koji logout radi probleme, odnosno koji logout radi kad ne treba raditi... Ako netko u inspektoru (desni klik -> inspect element -> application -> cookies) primijeti kolačić pod nazivom "pulslijek" neka mi pošalje njegovu vrijednost (value - kolona desno od naziva).
Prije tog me odlogiralo bilo, što mi se također puno puta dešavalo u zadnjih par dana.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
1027 je funkcija za čisti klik na link logout. Jesi se odlogirao u nekom momentu od 15:35 do sad? Jer ako jesi - moguće da ti je od tud taj cookie.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam, sigurno, jer ne pamtim kad sam se ja zadnji put odlogirao s portala. Znači bio sam logiran i čitao komentare na nekom članku, otvorio ponovo naslovnicu (ne znam je li u istom ili novom prozoru) i vidim da sam odlogiran i potražio cookie value koji si tražio.
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...pozdrav...
...prije neki dan primijetio sam da me 'portal' obavještava da isključim adblock...pomislio sam da sam nešto pogriješio pa sam odmah kliknuo na antivirus i u postavkama provjerio i utvrdio da je stranica 'odblokana' tj. nije uključen adblock na njoj. Otkako sam se registrirao kao korisnik gotovo odmah sam 'ukinuo' adblock na vašoj stranici i nisam mijenjao postavku do sada...no portal me i dalje upozorava na adblock i 'ne zapamti' me te se svaki put moram ponovno ulogirati...u čemu je problem?... u meni ili vama?...
...prije neki dan primijetio sam da me 'portal' obavještava da isključim adblock...pomislio sam da sam nešto pogriješio pa sam odmah kliknuo na antivirus i u postavkama provjerio i utvrdio da je stranica 'odblokana' tj. nije uključen adblock na njoj. Otkako sam se registrirao kao korisnik gotovo odmah sam 'ukinuo' adblock na vašoj stranici i nisam mijenjao postavku do sada...no portal me i dalje upozorava na adblock i 'ne zapamti' me te se svaki put moram ponovno ulogirati...u čemu je problem?... u meni ili vama?...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ako nemaš nikakav adblock - onda ti se ne bi trebale prikazivati te poruke, neobično je da vidiš i njih i reklame. Može screenshot naslovice portala?
btw. oko logiranja je stari problem, radim na tome.
btw. oko logiranja je stari problem, radim na tome.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kad ste vec ovdje, evo i meni se pojavljuje isto zadnjih par dana.. Login, reklame i poruka da koristim adblock koji je na ovoj strani iskljucen ali kontam da si reko da nestko kemijas pa reko nestat ce pa nisam ni tipko 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Premium donator pa da se reklame i/ili obavijest pojavljuju... Nedopustivo!
Sredim to skoro. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ne smeta meni, klik/dva vise ali kad se vec spominje, pa da nije covjek sam 
Ja to sve pripisem windowsima

Ja to sve pripisem windowsima

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
I to generalu sa 5 zvjezdicaavetma je napisao/la: 03.03.2019., 09:34 Premium donator pa da se reklame i/ili obavijest pojavljuju... Nedopustivo!Sredim to skoro.
![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
limitmaker1 Verified
- Karting
...ne prikazuju mi se reklame od prije par dana i pokazuje mi se obavijest o isključivanju adblocka...koji je isključen od lani...antivirus imam isti i nisam mijenjao postavke pa ne kužim u čemu je problem...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Probaj CTRL + F5 za refresh. Ako ostane isti problem, onda vrijedi pitanje od ranije:
-
limitmaker1 Verified
- Karting
CTRL f5 solved the problem, hvala!...
Ste i vi na zimskim testiranjima mijenjali aero postavke portala?...
Ste i vi na zimskim testiranjima mijenjali aero postavke portala?...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ma da, nastojim riješiti onaj problem neočekivanog logouta... @CrashOverride: probaj i ti CTRL + F5 na naslovnici. Ne bi ti se kao donatoru smjele vidjeti ni reklame ni obavijest.