VN Toskane 2020. (11.-13. rujna)
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Crvena, ma daj. Prekinite ovu lakrdiju od utrke.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
miki the pirate
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
PriÄam gluposti... to je nemoguÄe
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Na popravnom je. Odgovara za dvojku :-)
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
dobro je,nije mu niŔta.. i nije njegova pogreŔka, naravnoLH44 je napisao/la: 13.09.2020., 16:49Get a roomWehrlein94 je napisao/la:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! Lance pa Ŕto se dogodilo,ljubavi ?
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Pa Ferrarijeva 1000 utrka je. Mora bit crveno.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
- BNL_McLaren
- Karting
- S nama veÄ: 5 god 9 mj
- Navija za: McLaren
SC prvo usporio Bottasa pa ga pustio? Koja sluÄajnost, taman dovoljno ga usporio da Lewis stigne u box i nazad na stazu ispred Bottasa 

-
miki the pirate
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
E ako se Kimi ne sjeti prodati priÄu tipa "zbunili se u boxu" joÅ” Äe i kaznu skupiti.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Maestralna vožnja. Top notch racecraft kako bi rekli englezi.Wehrlein94 je napisao/la: 13.09.2020., 16:48 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! Lance pa Ŕto se dogodilo,ljubavi ?
-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nije lijepo zanimljivosti u utrci dobivat na nacin da je takav kaos, ali realno to jedino utrku drzi na zivotu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Zar nije ona dizalica bila 25 metara od Strolla.. Koji k..... Moze da dic preko barijera...
Fino Alla Fine