Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
molim puštanje komentara s dva linka:
https://f1.pulsmedia.hr/57080/szafnauer ... ent-137793
https://f1.pulsmedia.hr/57080/szafnauer ... ent-137793
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Je u pravu si ja sam gledao u F2 sekciji, tamo nema ništa s tim naslovom, ali naravno postoji članak....avetma je napisao/la: 27.03.2021., 14:46Stoji i ove godine, isti naslov kao što si naveo.. Naslovnica, sredina, na vrhu F2 sekcije.wapi je napisao/la: 27.03.2021., 14:23 Imam F2 prijedlog. Jedne godine ste imali članak "sve što trebate znati o F2". Ja mislim da je to jako dobra fora. Jedan članak ukratko o najzanimljivijim vozačima i ono što je najvažnije pravilima i bodovanju F2.... Naime ove godine se puno toga promijenilo. Taj članak pinajte negdje na vrh F2 sekcije. Možda se privuče još nešto ljudi na taj dio sajta....
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi donator je A.J. (neću objavljivati puno ime) s 5€. Hvala, i molim da se javi tu da znamo koji mu je username. 

-
Stipe_Srda1312
- Karting
- S nama već: 4 god 3 mj
Pozdrav cijeloj ekipi F1pulsmedia portala, nastavite s sjajnim radom. Imam jedan prijedlog za gospodina Vetmu, a to je da napravi svoj YouTube kanal. Mislim da bi to bilo genijalno s obzirom da mi je sjajno slušati njegova mišljenja o F1. Pozdrav 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema, sad se potiče verbalno izražavanje umjesto ocjene.

Hvala! Da ti budem najiskreniji - ne da mi se.Stipe_Srda1312 je napisao/la: 31.03.2021., 23:06 Pozdrav cijeloj ekipi F1pulsmedia portala, nastavite s sjajnim radom. Imam jedan prijedlog za gospodina Vetmu, a to je da napravi svoj YouTube kanal. Mislim da bi to bilo genijalno s obzirom da mi je sjajno slušati njegova mišljenja o F1. Pozdrav![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi donator je naš novinar Tomislav Tkalčević s 10€, zahvaljujem! 

-
Stipe_Srda1312
- Karting
- S nama već: 4 god 3 mj
Nema veze... nadam se tvom skorom povratku na TV ekrane pozzavetma je napisao/la: 01.04.2021., 08:11Nema, sad se potiče verbalno izražavanje umjesto ocjene.
Hvala! Da ti budem najiskreniji - ne da mi se.Stipe_Srda1312 je napisao/la: 31.03.2021., 23:06 Pozdrav cijeloj ekipi F1pulsmedia portala, nastavite s sjajnim radom. Imam jedan prijedlog za gospodina Vetmu, a to je da napravi svoj YouTube kanal. Mislim da bi to bilo genijalno s obzirom da mi je sjajno slušati njegova mišljenja o F1. Pozdrav![]()
to traži jako puno angažmana i pored svega što radim/o na portalu mislim da bi trenutno bilo malo previše da otvaram novi kanal. Imamo Tribinu za podcast ponekad i to je zasad to. Ali, hvala na komplimentu!
![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
LewisFan44 baniran zbog komentiranja i vrijeđanja drugih članova.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
ajde ajde Ante, priznaj da si ga banno jer je LewisFan ..avetma je napisao/la: 01.04.2021., 18:50 LewisFan44 baniran zbog komentiranja i vrijeđanja drugih članova.
koga je vrijeđao? nisam upratio njegove izjave ?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
HuMS32 je naš novi donator s 10€. Zahvaljujem! 

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Živio