Ne traže oni veto zbog sebe, već zbog ostalihzekohonda je napisao/la: 10.05.2019., 15:36 bljuv.
https://www.racefans.net/2019/05/10/fer ... the-teams/

Ne traže oni veto zbog sebe, već zbog ostalihzekohonda je napisao/la: 10.05.2019., 15:36 bljuv.
https://www.racefans.net/2019/05/10/fer ... the-teams/
Meni je sasvim ok da imaju veto s obzirom na staž u f1 i veči bonus. Za veto me ne bi interesirao ako bi ga uklonili ali za bonus bi smatrao nepravednim.Har Kl je napisao/la: 10.05.2019., 15:52Ne traže oni veto zbog sebe, već zbog ostalihzekohonda je napisao/la: 10.05.2019., 15:36 bljuv.
https://www.racefans.net/2019/05/10/fer ... the-teams/![]()
Prestrašno brate, prestrašno.Ferrari je napisao/la: 12.05.2019., 17:34 Ja ne razumijem, kako ovaj strateg još uvijek ima posao? Inaku Rueda mora otići...bez sumnje.
Pa jebote Leclercov inženjer je govorio Charlesu da su oni na istoj strategiji kao i Seb...dok je Sebov inženjer govorio Sebu da su na različitoj strategiji (što i jesu)...kako je tako loša komunikacija?! NA ISTOM SU ZIDU PAR METARA UDALJENI!
10 krugova su izgubili bez ikakvog razloga i mogli su imati barem podijum danas...bez problema. Znači strašno.
Prvenstvo je budimo realni...teško za osvojiti sada.
Neki od nas su bili realni i proslu utrku. Ne znam zašto ste se držali u zabludi. Pa nisu oni kasnili 1-3 desetinke. 2 stranice prije sam napisao ako uzmu 5 pobjeda dobro je. Sad cu reci ako uzmu 2 odlicno je. 3. Mogu slaviti kao da su titulu osvojili.
Ooooo, no sikiriki.gjoko-mkd je napisao/la: 12.05.2019., 21:41 Zadnji trzaj za ove sezone....doneli su treću šasiju na testiranju ovih dana...ako nešto srede sa trakcijom...mozda bude nešto
Ciki-F1 je napisao/la: 12.05.2019., 22:18Neki od nas su bili realni i proslu utrku. Ne znam zašto ste se držali u zabludi. Pa nisu oni kasnili 1-3 desetinke. 2 stranice prije sam napisao ako uzmu 5 pobjeda dobro je. Sad cu reci ako uzmu 2 odlicno je. 3. Mogu slaviti kao da su titulu osvojili.
Ferrari ima kompletan paket. Bolid koji ne valja, vozače koji griješe, pitwall od kurca, stratege koji vise vrijede ako su na bolovanju i ekipu u tvornici koja je u skladu s napisanim.
Mislim kako Ferrari jednostavno ima nekeko zastarijeli pristup F1. Da vide kako rade i pristupaju u RB i Mercu da bi pali na guzicu. Oni kao da nisu u stanju ni razmišljati. Nista inovativno, lukavo, malo prljavo, malo laktanja, ispod pojasa.....ništa. Oni dođu, vide i izgube.
Inovativni na nacin da ih Fia vrati na mjesto. Nesto sitno oko aero i malo vise oko PU. Ostalo nista. Di su stvari poput felgi, dumy start, koristenje ulja kao goriva....Iceman je napisao/la: 13.05.2019., 00:42
S ovime se ne bih složio ako pričamo o bolidu. Bili su itekako inovativni prošle dvije sezone i napokon su izašli iz okvira standardnog straha od neuspjeha. Također itekako su unaprijedili PU.
Previše omalovažavaš njihov napredak zadnje dvije sezone. Ono što je tebi sitno, drugome je bitno. Korištenje ulja kao goriva? O tome ne znaš apsolutno ništa kao ni ja, osim onog što ti plasiraju mediji (isto tako o korištenju više energije iz ERS-a, bila aktualna tema dobar dio prošle sezone, i onda se nameće pitanje i ako jesu zar nisu bili inovativni iliti ga plivali tamo gdje nisu smjeli?)Ciki-F1 je napisao/la: 13.05.2019., 10:07Inovativni na nacin da ih Fia vrati na mjesto. Nesto sitno oko aero i malo vise oko PU. Ostalo nista. Di su stvari poput felgi, dumy start, koristenje ulja kao goriva....Iceman je napisao/la: 13.05.2019., 00:42Ciki-F1 je napisao/la: 12.05.2019., 22:18 Nista inovativno[/b], lukavo, malo prljavo, malo laktanja, ispod pojasa.....ništa. Oni dođu, vide i izgube.
S ovime se ne bih složio ako pričamo o bolidu. Bili su itekako inovativni prošle dvije sezone i napokon su izašli iz okvira standardnog straha od neuspjeha. Također itekako su unaprijedili PU.
Merc je tu na svakoj razini par koraka ispred. Ovo sto ti spominjes su tu i tamo bili pokusaji neceg sto uglavnom nije dalo plod kakav je trebalo. Malo je to.