Real na guzove, ali treba znati dobiti i kad ne ide. Sve u svemu zadovoljan sam. Sada čak i imam neku malu nadu za LP. Znam da je to sve bez Ronalda teško, ali vidim da onaj mentalitet nije otišao. Polažem nade u Benza i Ramosa. Upravo su njih dvojica bili ključni uz Ronalda za one uspjehe. Modrić opet ima dobru fromu u 34. godini . Nije to toliko loše sve skupa za razliku od prije par mjeseci. Krilni napadači su nepoznanica. Budemo vidjeli.
Tko bi rekao da bi bez Ronalda uzeli titulu Barceloni sa Messijem.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la: 14.07.2020., 21:45
@Mr.Spaceguy
I to im je najlosiji napad lige utrpo osmicu
A nije bas da Hullu ne trebaju bodovi, trenutno je u zoni koja vodi u nizi rang
Uvališe im 3 za 5 minuta, onako hladno, s pjesmom (rekli bi, ko iz 3.14chke)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hehe, odem se istuširati, itd...., uglavnom 15-ak minuta u kupatilu, i baš razmišljam koliko će biti kad izađem.
I pogodim da je već pukla šestica
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ovo je vec sad najlosija obrana nekog prvaka u Italiji u zadnjih 20 godina a ima jos za igrat.
Prije toga je bio period kad se igralo i tvrdje pa vjerujem da je taj period i duzi
A nije da je napad neki extra pa da se istice..
Priprema to Sarri za Lyon
Ma tako im i treba. Svi zivi rotiraju igrace , odmaraju. Jedino Liverpool najjaca postava , i s tom postavom se brukaju iz tekme u tekmu.
Pa onda jos Klopp gura Salaha svaku tekmu prvi sastav zbog zlatne kopacke , dok Mane isto tako ima odlicne sanse za najboljeg strijelca ( bar je imao tada ) i onda ga ostavlja na klupi jednu tekmu. Dok , kako sam rekao , Salaha gura neprekidno u prvu.
Plus , Salahu umre teta ja mislim , i naravno on za dan-2 u prvom sastavu. Lako za familiju , treba zlatnu kopacku uzet.
Jako mi je drago sta su uzeli naslov , ali taj neki rekord 100 bodova nisu zasluzili , po meni.