Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
@alonso
Njegovu izjavu nisam.
Vidio sam nešto po medijima da je navodno rekao nešto u smislu da je i njemu bezveze šta je (do)suđeno
Pa se pominje kako mu je malo stao na stopalo pa ovaj izgubio balans, sa svojih 220 i kusur, bla, bla....
Ne znam da li je i to pominjao...., nije ni bitno.
Svi mediji su napisali da je floppao, na najjače.
Uostalom, imam(o) oči, jel.
Zar je bitno šta je rekao poslije?
Uostalom, zašto nisi @Crashu postavio pitanje??
Njemu je Wemby ispao đubro, meni je samo smiješan i jadan.
Ali fulao si fudbal, ne cijeli, ali poprilično.
Nije toliko bitan ni Wemby, već SUCI.
Srećom, dobro je da su pojeli svoje govno, vratili Drummonda i čak sudili bacanja za Philu.
Nisam išao gledati zbog čega je Embiid (poslije) izbačen.
Njegovu izjavu nisam.
Vidio sam nešto po medijima da je navodno rekao nešto u smislu da je i njemu bezveze šta je (do)suđeno
Pa se pominje kako mu je malo stao na stopalo pa ovaj izgubio balans, sa svojih 220 i kusur, bla, bla....
Ne znam da li je i to pominjao...., nije ni bitno.
Svi mediji su napisali da je floppao, na najjače.
Uostalom, imam(o) oči, jel.
Zar je bitno šta je rekao poslije?
Uostalom, zašto nisi @Crashu postavio pitanje??
Njemu je Wemby ispao đubro, meni je samo smiješan i jadan.
Ali fulao si fudbal, ne cijeli, ali poprilično.
Nije toliko bitan ni Wemby, već SUCI.
Srećom, dobro je da su pojeli svoje govno, vratili Drummonda i čak sudili bacanja za Philu.
Nisam išao gledati zbog čega je Embiid (poslije) izbačen.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Evo da odgovorim i tebi @crashu kad ga vec spominjes.
Wemby niti je ispao djubro niti smiješan i jadan.Jedino tko je u cijeloj priči ispao sve to sto ste naveli je Embiid koji je napravio cist faul u napadu i koji se bunio sto mu je sviran taj cist faul u napadu.
Sinoc su sudije pogrijesile u onoj Drummond situaciji, jer zena nije dobro vidjela, pa je pozurila sa iskljucenjem, ali su odmah to i ispravili,sto je bilo u potpunosti ispravno.Snimak je pokazao da je Drummond stao na nogu Wembyu i da je ovaj zato pao.Nista nije ni trebalo biti sudjeno,niti je Wemby uopce flopao. Na kraju su tu Spursi osteceni, jer je Phila tu sutirala slobodno bacanje i dobila poen za tehnicku koju je Wemby dobio za flop,a koja je nakon snimka ponistena, s tim da je poen za Philu ostao!
I sad mi ti objasni kako je flopao na najjace kao sto su svi “mediji” objavili a poništena mu ta tehnicka.
Ali izgleda da ipak nemamo svi oči ili ih imamo a ne vidimo.
Wemby niti je ispao djubro niti smiješan i jadan.Jedino tko je u cijeloj priči ispao sve to sto ste naveli je Embiid koji je napravio cist faul u napadu i koji se bunio sto mu je sviran taj cist faul u napadu.
Sinoc su sudije pogrijesile u onoj Drummond situaciji, jer zena nije dobro vidjela, pa je pozurila sa iskljucenjem, ali su odmah to i ispravili,sto je bilo u potpunosti ispravno.Snimak je pokazao da je Drummond stao na nogu Wembyu i da je ovaj zato pao.Nista nije ni trebalo biti sudjeno,niti je Wemby uopce flopao. Na kraju su tu Spursi osteceni, jer je Phila tu sutirala slobodno bacanje i dobila poen za tehnicku koju je Wemby dobio za flop,a koja je nakon snimka ponistena, s tim da je poen za Philu ostao!
I sad mi ti objasni kako je flopao na najjace kao sto su svi “mediji” objavili a poništena mu ta tehnicka.
Ali izgleda da ipak nemamo svi oči ili ih imamo a ne vidimo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
Ono su toliko smiješna i jadna, i loše odglumljena, bacanja i floppanja, da to prosto nisu istine...
Još kad ih onako nezgrapan čovjek pokuša "izvesti".
Nemoj me, živ bio, da više raspravljam na ovu temu
Dalje ako hoćeš možeš sa @Crashom

Još kad ih onako nezgrapan čovjek pokuša "izvesti".
Nemoj me, živ bio, da više raspravljam na ovu temu

Dalje ako hoćeš možeš sa @Crashom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Meni je to sve isto, smijesan, jadan, djubre....
To zdrav covjek nista ne sudi jer nema sta sudit.
Jedva ikakvi kontakti u pitanju a ispala drama zbog sudaca koji ne kuze da su prateci instrumenti.
Emiida nitko nije spominja, on je poznati paksu kad je rijec o kontaktima.
Cesce odustanem od tekme nego odgledam do kraja, sve skupa je porpilicno nategnuto i ne bas tako zanimljivo sto od igracke sto od sudacke strane.
To zdrav covjek nista ne sudi jer nema sta sudit.
Jedva ikakvi kontakti u pitanju a ispala drama zbog sudaca koji ne kuze da su prateci instrumenti.
Emiida nitko nije spominja, on je poznati paksu kad je rijec o kontaktima.
Cesce odustanem od tekme nego odgledam do kraja, sve skupa je porpilicno nategnuto i ne bas tako zanimljivo sto od igracke sto od sudacke strane.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Solidne tekme
Bridges (41) nosio Knickse do pobjede, uprkos Wembyevih 42.
Dončić se povrijedio (list), pa su Wolvesi očekivano dobili, uz malu dramu na kraju.
Koju su sami sebi napravili i igrači Phile, jer su imali prilično sigurnih +15 na polovini zadnjeg perioda. Kelti u zadnje 2 sedmice, 4 poraza, a sinoć je Prizgonja opet istegnuo skočni zglob.
Na zapadu ista stvar kod Obrve, koji je napustio tekmu u 1. četvrtini. Na kraju je Reaves (triple double) polaganjem riješio pobjednika iako je Curry imao dvije luđačke trice u zadnjih 15ak sekundi.
Green opet imao show
Baš dobar opis, WWE potez, na dvojici igrača (kojima su vrlo lako mogla biti dislocirana ramena) i još se prepire sa sucem

Na kraju, Sunsi bez Armanija nadjačali Nuggetse. Falilo je 4-5 Jokićevih asista (imao samo dvije) da bi bilo napetije. Nurkić dosta bolji nego prije 2 noći.
Bridges (41) nosio Knickse do pobjede, uprkos Wembyevih 42.
Dončić se povrijedio (list), pa su Wolvesi očekivano dobili, uz malu dramu na kraju.
Koju su sami sebi napravili i igrači Phile, jer su imali prilično sigurnih +15 na polovini zadnjeg perioda. Kelti u zadnje 2 sedmice, 4 poraza, a sinoć je Prizgonja opet istegnuo skočni zglob.
Na zapadu ista stvar kod Obrve, koji je napustio tekmu u 1. četvrtini. Na kraju je Reaves (triple double) polaganjem riješio pobjednika iako je Curry imao dvije luđačke trice u zadnjih 15ak sekundi.
Green opet imao show

Baš dobar opis, WWE potez, na dvojici igrača (kojima su vrlo lako mogla biti dislocirana ramena) i još se prepire sa sucem

Na kraju, Sunsi bez Armanija nadjačali Nuggetse. Falilo je 4-5 Jokićevih asista (imao samo dvije) da bi bilo napetije. Nurkić dosta bolji nego prije 2 noći.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Gledah Mavse i Philu. Zadovljan ishodima 
Mislio sam da se se iscupat Kelti onom serijom 11:0 mislim..
Nisu bili ni Vukovi daleko da prospu tekmu a imali su skoro plus 30
Mislio sam da se se iscupat Kelti onom serijom 11:0 mislim..
Nisu bili ni Vukovi daleko da prospu tekmu a imali su skoro plus 30
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A i igrac
Jel se to meni cini ili ovih zenskih sudaca ima u svakoj sudackoj postavi

Jel se to meni cini ili ovih zenskih sudaca ima u svakoj sudackoj postavi

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Evo, Cigla je odigrao sinoć, skoro pa isto. 16p / 10s / 10as, 7-7 iz igre, 2-2 sa slobodnih, bez izgubljene lopte (nevjerovatno za njegaFrantic je napisao/la: 07.11.2024., 10:10 Joker 20/20/15 TD, sa 23p/20s/16as, protiv najbolje ekipe zapada i najjače odbrane u ligi.![]()
Ali ono što je uradio Sabonis je epic
Dakle, TD (17p/11s/13as), ali bez promašaja (6/6 iz igre, sve za 2p, 5/5 penali), sa 0 faula i 0 izgubljenih lopti.![]()
![]()
Ovo mu je 8. tekma sa TDom bez promašaja iz igre i sa penala (), s tim što je sinoć, dodatno, odigrao bez greške.
Navodno, to je prva takva tekma nekog igrača ikad u NBA.![]()

Jokara je sa triplom 36p / 22s / 11as, prestigao Baylora na listi po broju 35+/20+/10+ triplova. Ispred je ostao, naravno, Wilt.
I opet su, uprkos takvoj predstavi njih dovjice, Nuggetsi slomili Jazzere u drugom dijelu zadnjeg perioda.
Cavsi uđoše u novu godinu sa najboljim skorom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ja sam jucer slucajno pogleda Partizan i Cedevitu i to mi je bilo zanimljivije od 70% NBA sta sam pogleda ove sezone 
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Heat suspendiro Butlera na 7 tekmi. Trade incoming
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ne da mu Riley maximalni ugovor.

It's all about Benjamins

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisu ni Bullsi pa je isa ca samo je tad bio mladji. Sad ga nece dobit sigurno.
Kaze da je izgubio joy of playing basketball il nes tak
Kaze da je izgubio joy of playing basketball il nes tak
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Kakvo smećarsko drugo poluvrijeme Kelta
Pravi melem za moje oči
U prvom održali bukvicu OKCu u igri na niskom i visokom postu, pod košem, uopšteno, unutar luka 7,24. Vodili 10 na pauzi.
Imali su i trojki, 6-22.
U drugom počeli ispucavati trojke, fulali sigurno 15 trojki zaredom (na kraju su imali trojke 9-46, postigli čitavih 27 poena za 24 minute), OKC ih ubio odbranom u trećem, a naročito u četvrtom periodu (nisu ni oni bilo ofanzivno perfektni, ali sasvim solidni).
Mislim da se ovo ispucavanje trica debelo počelo gaditi i najvećim fanovima Kelta.
A kao što sam i govorio. Stisneš ih u odbrani, pa ih izbaciš na perimetar, i samo malo ako ih stane šut, nema ih nigdje. Onda počnu srljati pod koš k'o muhe bez glave, što se i večeras desilo....
Još Kelti kompletni bili, OKC bez Cheta i Carusa.
OKCu treba još malo mase pod košem (iako su doveli Hartensteina) možda bude neki trade. Ne mora biti neki kvalitet, neko od 208 i 115kg, ko će solidno odraditi 15-ak minuta.
Mislim da bi mogli/trebali izaći za zapada.

Pravi melem za moje oči

U prvom održali bukvicu OKCu u igri na niskom i visokom postu, pod košem, uopšteno, unutar luka 7,24. Vodili 10 na pauzi.
Imali su i trojki, 6-22.
U drugom počeli ispucavati trojke, fulali sigurno 15 trojki zaredom (na kraju su imali trojke 9-46, postigli čitavih 27 poena za 24 minute), OKC ih ubio odbranom u trećem, a naročito u četvrtom periodu (nisu ni oni bilo ofanzivno perfektni, ali sasvim solidni).
Mislim da se ovo ispucavanje trica debelo počelo gaditi i najvećim fanovima Kelta.
A kao što sam i govorio. Stisneš ih u odbrani, pa ih izbaciš na perimetar, i samo malo ako ih stane šut, nema ih nigdje. Onda počnu srljati pod koš k'o muhe bez glave, što se i večeras desilo....
Još Kelti kompletni bili, OKC bez Cheta i Carusa.
OKCu treba još malo mase pod košem (iako su doveli Hartensteina) možda bude neki trade. Ne mora biti neki kvalitet, neko od 208 i 115kg, ko će solidno odraditi 15-ak minuta.
Mislim da bi mogli/trebali izaći za zapada.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Dobra tekma, solidna poluvremena sto Thundera sto Kelta, malo jace OKCa.
To pocanje trojki samo da se pukne je ono, kruh bez motike i lijepo je kad tako zavrsi.
Samo neka nastave, dobra ekipa.
Indiana digla formu solidno u zadnja 4 tjedna. Porazi od Thundea i Bucksa koji to mozda i kisu trebali bit i jedno brisanje parketa od strane Celticsa izgleda puno bolje od vidjenoga do tad.
To pocanje trojki samo da se pukne je ono, kruh bez motike i lijepo je kad tako zavrsi.
Samo neka nastave, dobra ekipa.
Indiana digla formu solidno u zadnja 4 tjedna. Porazi od Thundea i Bucksa koji to mozda i kisu trebali bit i jedno brisanje parketa od strane Celticsa izgleda puno bolje od vidjenoga do tad.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Od svih ekipa Indiana je prva ostavila Cavse ispod 100 koseva
I prekinuli seriju od 12 pobjeda. Igraju opet za dva dana.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hahahhahahahahahah. Pa ovo nebi ni LeBronu dao 

Koji q....
Kakve spodobe vode taj sport
Koji q....
Kakve spodobe vode taj sport
Fino Alla Fine