Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Slažem se. Čak bih išao toliko daleko i rekao da Philladelphia ima veće šanse. A sljedeće godine će se vrlo vjerojatno boriti za doigravanje, naravno, ako ne budu pogođeni ozlijedama.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakva maestralna partija sinoc glavnog kandidata za MVP nagradu Westbrooka sut iz igre 6/23 ili ako se ne varam mizernih 26% uz 9 izgubljenih lopti a i Oladipo je odigrao nevjerojatnu utakmicu sa sutom 1/12 i ako se Beastbrook ne probudi ovdje bi mogla vrlo lako biti metla,s druge strane po meni igrac koji bi trebao biti MVP Harden je odigrao strasnu partiju i vodio je svoj tim do pobijede.Westbrooka se moze vrlo lako zaustaviti ali Harden skoro pa nemoguce jednino ako ga Kawhi cuva mislim da ovo Houston lagano dobija na kraju.Iznenadila me je pobijeda Chicaga koji je jako dobro odigrao i imam veliki respect prema Thomasu koji je skupio snage za igrati iako mu je dan prije sestra poginula mislim da ova serija ide u 7 utakmica,kad vec pricate o Roseu kako bi on sad valjao Chicagu ali da je onaj stari ovo sto je "igrao" Westbrook ove sezone nije ni blizu onog sto je Rose radio u svoje vrijeme dovoljno je samo reci da je najmladji MVP ikada.

Vcrs moji Spursi ocekujem jednu "laganu" pobijedu naravno uz jos jednu fantasticnu noc trenutno najboljeg igraca lige Leonarda koji je prvu utakmicu gadjao 79% iz igre ali to je nebitno jer je Westbrook ipak klasa ispred svih sa prosjekom od 7 izgubljenih lopti i sutom iz igre od 30% ali on je ipak najbolji njemu treba MVP nagrada.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Sam govoriš "....ako se Westbrook ne probudi.....".
Dakle, prvo se šprdaš zbog jedne loše partije, zatim praktički poentiraš ono što sam i je poentirao u više navrata.
Na osnovu čega se Westbrook može lako zaustaviti a Harden gotovo nikako?? :shock:
:kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Westbrook pumpa statistiku, al treba mu priznati da je odradio regularni dio sezone najbolje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
I ja mislim da ce prije Philly u playoff nego Knicksi, Melo i jos neki moraju otici da ta momcad ozivi.. A Westbrook je nadasve odlican igrac ali nikad kruha od njega.. Harden i ekipa ce to rjesit bez problema.. Bullsi ce bit tvrdi svakome.. Ne ulazim da li ih je Cleveland namjerno izbjegavo.. Na zapadu ocekujem Spurse i Golden State u finalu.. Hazarderska najava :zubo:
Fino Alla Fine

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Frantic je napisao/la:Sam govoriš "....ako se Westbrook ne probudi.....".
Dakle, prvo se šprdaš zbog jedne loše partije, zatim praktički poentiraš ono što sam i je poentirao u više navrata.
Na osnovu čega se Westbrook može lako zaustaviti a Harden gotovo nikako?? :shock:
:kokice:
Gledaj Frantic sprdam se iz razloga sto je odigrao katastrofalno lose a poentiram ono sto ti poentiras iz razloga sto jedini on moze povuc koliko toliko bar na domacem terenu jer ako se ne probudi njima je metla a mislim da mu metla nebi sjela nakon 43 triple double a metla je ono najgore u playoffu.
Postujem ga kao igraca i postujem to sto je napravio ali kao sto kaze kolega ispod to je vise napumpano,a najvise zbog cega mi je zivce digao je to sto je osuo paljbu po Durantu nakon sto je ovaj otisao.Sta je trebao!?Da cijelu vjecnost igra u OKC i nista ne osvaja ili da ode u ekipu gdje moze osvojiti ono po cemu se kosarkasi pamte a to je prsten i samo prsten.Westbrook ako ima imalo pameti nakon ove sezone ce otici u ekipu koja bi se moze boriti za prsten ali ako on zeli ostvarivati triple double ucinke nek onda izvoli i ostane u Oklahomi i nek izigrava postenjacinu i narodnog heroja.
Sta mislis koga ce ljudi vise pamtiti Westbrooka koji ima 43 triple doubla u sezoni 0 (prstenova) za sada ili Duncana koji ima 5 titula NBA prvaka i par puta je bio MVP Finala!?

Razlog zbog cega je Westbrooka lakse zaustvaiti je taj sto ima groblje od igraca pored sebe i prakticki forsira retardirane suteve i to je jedan od razloga zbog cega bi trebao otici a Harden uvijek ima pored sebe kome moze dodati i koje ce ubaciti loptu u kos.
Zar stvarno ljudi misle da je Westbrook najbolji igrac u ligi jer je Triple double masina!?Treba se gledati i ostali ucinci a to je odbrana izgubljene lopte odnosno igra na obe strane terena i ono najbitnije skor u regularnom djelu sezone neznam za vas ali kad bi pravio tabelu Top5 igraca lige Westbrook bi bio na 5 mjestu a on i dalje nek pumpa statistiku i finala lige gleda preko tv-a.Toliko od mene.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Sinoc Cavsi opet od gotovog napravise veresiju. Imali su Indijanu na skoro 20 razlike.

Na Q3 sam otisao spavati, kontam gotovo je ovo, al jutros vidjeh Indiana ih opet u Q4 nadigrala momacki.

Opecnito LeBron je tamo centar, play, bek i krilo!!! Sve frajer igra. Snaga njihova jest u individualcima, al meni se to nikad nije svidjalo. Onaj je Lue k*rina od trenera, bice dobar dok LeBron i Irving igraju, ostala ekipa tuta hava. Kad im zatvoris 3 igraca ili bar 2, tad su donji, steta sto se Indiana uvijek kasnije probudi. Al sad idu kuci, uzeti ce Indiana tamo pobjedu, mozda cak i dvije, Cavsi ne ozgledaju nesto ubjedljivo, itekako su ranjivi.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Ovaj put nisam gledao prve dvije četvrtine tako da sam odgledao CAVSe u drugom​ dijelu. Namjerno su tankali da ne idu na Chicago ili Miami. Žali Bože Indiane jednostavno izgledaju uplašeno i oni sami ne vjeruju u prolaz. CAVSi su toliko moćni da bi ih sam LBJ pobjedio toliko je bilo lakih koševa sa njegove strane a sve zato što Indiana kriminalno igra obranu. LBJ je imao jedno 5 missmatchova gdje ga brani najmanji igrač Indiane LBJ puhne ovoga nema ni na parketu. Flat Earth Irving je lomio članke s lakoćom i radio je što je htio. Nisu imali odgovor za Lovea koji se i sam čudio kakve zicere daje, teže mu je na treningu nego na utakmici.
Jedino što daje možda neku nadu da Indiana pruži kakav takav otpor je zadnje četvrtine u obije tekme.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Prošle je godine Indiana igrala dobru obranu, a ove godine su se fokusirali na jači napad. Samo, ne možeš ti protiv ekipa koje imaju kvalitetnije igrače ići napadom, treba obranu igrati.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
ma pacersi ne mogu ništa cavsima ovi to lako prolaze samo prva utakmica malo je zavarala :gandalf:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nazalost i ja mislim da Pacersi ne mogu nista Cavsima.. 4-1 recimo.. Obrana steka.. Ono je bila vrlo dobra ekipa sa Westom, Hibbertom, Hillom, Stephensonom, Grangerom i Georgeom :) Toj ekipi je falilo sutera a ovoj obrana :( U to doba ih je Heat izbacio 3 puta za redom tako ocito protiv LeBrona ne ide..
Fino Alla Fine

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
slažem se indiana nakon 2000 nema jaku ekipu više i dobro da su uopće u play off ušli spursi su poveli 2-0

Frantic
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la: Gledaj Frantic sprdam se iz razloga sto je odigrao katastrofalno lose a poentiram ono sto ti poentiras iz razloga sto jedini on moze povuc koliko toliko bar na domacem terenu jer ako se ne probudi njima je metla a mislim da mu metla nebi sjela nakon 43 triple double a metla je ono najgore u playoffu.
Postujem ga kao igraca i postujem to sto je napravio ali kao sto kaze kolega ispod to je vise napumpano,a najvise zbog cega mi je zivce digao je to sto je osuo paljbu po Durantu nakon sto je ovaj otisao.Sta je trebao!?Da cijelu vjecnost igra u OKC i nista ne osvaja ili da ode u ekipu gdje moze osvojiti ono po cemu se kosarkasi pamte a to je prsten i samo prsten.Westbrook ako ima imalo pameti nakon ove sezone ce otici u ekipu koja bi se moze boriti za prsten ali ako on zeli ostvarivati triple double ucinke nek onda izvoli i ostane u Oklahomi i nek izigrava postenjacinu i narodnog heroja.
Sta mislis koga ce ljudi vise pamtiti Westbrooka koji ima 43 triple doubla u sezoni 0 (prstenova) za sada ili Duncana koji ima 5 titula NBA prvaka i par puta je bio MVP Finala!?
Duncana naravno (čak i kada bi Westbrook uzeo 5 titula, pitanje je da li bi ga pamtili kao Duncana), međutim to je totalno drugi par opanaka i nebitna stvar. Pričamo o ovoj sezoni.
Osipanje paljbe po Durantu nema veze sa ovom temom. BTW, po meni je DURANT ispao samo takva 3.14zda kad je napustio OKC i otišao u možda najjaču ekipu lige. Zbog toga naklon Westbrooku. Ako on ode negdje, za mene neće ispasti isto što i Durant, jer je Durant napustio Russa, a mogli su, uz par pametnih tradeova imati dinastiju, a Russ ako ode, neće napustiti nikoga praktički (i šteta je da truli u OKCu, žali Bože u šta se pretvoriše nekadašnji Supersonicsi). Međutim, to je off i nema nikakve veze sa MVP izborom ove godine.
alonso5 je napisao/la:Razlog zbog cega je Westbrooka lakse zaustvaiti je taj sto ima groblje od igraca pored sebe i prakticki forsira retardirane suteve i to je jedan od razloga zbog cega bi trebao otici a Harden uvijek ima pored sebe kome moze dodati i koje ce ubaciti loptu u kos.

Bravo. :thumbs:
alonso5 je napisao/la:Zar stvarno ljudi misle da je Westbrook najbolji igrac u ligi jer je Triple double masina!?Treba se gledati i ostali ucinci a to je odbrana izgubljene lopte odnosno igra na obe strane terena i ono najbitnije skor u regularnom djelu sezone neznam za vas ali kad bi pravio tabelu Top5 igraca lige Westbrook bi bio na 5 mjestu a on i dalje nek pumpa statistiku i finala lige gleda preko tv-a.Toliko od mene.
Po izgubljenim loptama Harden je šampion. Westbrook je drugi, ali je Harden šampion. :chill:

Da li je najbolji ili ne, vrlo je teško procijeniti. Međutim, skraćenica je slijedeća. Most Valuable Player, dakle u prevodu Najvrijedniji igrač. Russell Westbrook je STATISTIČKI najvrijedniji igrač lige. Na stranu 3-2 prosjek, efficiency index mu je 33,8, dok je Harden drugi sa 32,4, Davis treći sa 31,1, LBJ 4. sa 31,.....

Pored toga on je ujedno i najvrijedniji igrač za EKIPU U KOJOJ IGRA (možda silom prilika, ali je tako), od svih igrača u ligi, a to je možda još i bitnija stvar u svoj priči.

Za poređenje MS je statistički najbolji vozač F1 ikad, za sada (meni je najbolji i bez toga), ali ima dosta ljudi koji će reći da su Fangio, Clark ili Senna bolji vozači od njega, zbog ovog ili onog.

Russell Westbrook sa ovakvim brojkama, u ovakvoj ekipi OKCa, u ovoj sezoni ZASLUŽIO da bude MVP!
Pa makar ih Houston pomeo i makar svaku utakmicu protiv Houstona u play-offu pucao 6-23 iz igre.
Neće se gledati te 4 (ili koliko već utakmica) niti 20-ak utakmica u komplet play-offu, već se gleda onih 82 iz regularne sezone.
Sretno, prijatno. [ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
A dobro ta ekipa 2000 je igrala veliko finale i naravno, izgubila od Kobea i Shaqua.. A ova koju sam ja spomeno je tamo iz vremena kad je LeBron bio u Heatu.. 2014 se ta momcad razisla..
A idu Spursi do finala :) Nece im se 2 puta za redom dogodit OKC :cool:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
I ja mislim da bi Russel trebo dobit MVP.. To sto trosi napade ko Honda gorivo je nesto drugo.. Nije mi niti jedan posebno drag od ta dva kandidata i svejedno mi je tko ce to uzet..
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:
alonso5 je napisao/la: Gledaj Frantic sprdam se iz razloga sto je odigrao katastrofalno lose a poentiram ono sto ti poentiras iz razloga sto jedini on moze povuc koliko toliko bar na domacem terenu jer ako se ne probudi njima je metla a mislim da mu metla nebi sjela nakon 43 triple double a metla je ono najgore u playoffu.
Duncana naravno (čak i kada bi Westbrook uzeo 5 titula, pitanje je da li bi ga pamtili kao Duncana), međutim to je totalno drugi par opanaka i nebitna stvar. Pričamo o ovoj sezoni.
Osipanje paljbe po Durantu nema veze sa ovom temom. BTW, po meni je DURANT ispao samo takva 3.14zda kad je napustio OKC i otišao u možda najjaču ekipu lige. Zbog toga naklon Westbrooku. Ako on ode negdje, za mene neće ispasti isto što i Durant, jer je Durant napustio Russa, a mogli su, uz par pametnih tradeova imati dinastiju, a Russ ako ode, neće napustiti nikoga praktički (i šteta je da truli u OKCu, žali Bože u šta se pretvoriše nekadašnji Supersonicsi). Međutim, to je off i nema nikakve veze sa MVP izborom ove godine.
alonso5 je napisao/la:Razlog zbog cega je Westbrooka lakse zaustvaiti je taj sto ima groblje od igraca pored sebe i prakticki forsira retardirane suteve i to je jedan od razloga zbog cega bi trebao otici a Harden uvijek ima pored sebe kome moze dodati i koje ce ubaciti loptu u kos.

Bravo. :thumbs:
alonso5 je napisao/la:Zar stvarno ljudi misle da je Westbrook najbolji igrac u ligi jer je Triple double masina!?Treba se gledati i ostali ucinci a to je odbrana izgubljene lopte odnosno igra na obe strane terena i ono najbitnije skor u regularnom djelu sezone neznam za vas ali kad bi pravio tabelu Top5 igraca lige Westbrook bi bio na 5 mjestu a on i dalje nek pumpa statistiku i finala lige gleda preko tv-a.Toliko od mene.
Po izgubljenim loptama Harden je šampion. Westbrook je drugi, ali je Harden šampion. :chill:

Da li je najbolji ili ne, vrlo je teško procijeniti. Međutim, skraćenica je slijedeća. Most Valuable Player, dakle u prevodu Najvrijedniji igrač. Russell Westbrook je STATISTIČKI najvrijedniji igrač lige. Na stranu 3-2 prosjek, efficiency index mu je 33,8, dok je Harden drugi sa 32,4, Davis treći sa 31,1, LBJ 4. sa 31,.....

Pored toga on je ujedno i najvrijedniji igrač za EKIPU U KOJOJ IGRA (možda silom prilika, ali je tako), od svih igrača u ligi, a to je možda još i bitnija stvar u svoj priči.

Za poređenje MS je statistički najbolji vozač F1 ikad, za sada (meni je najbolji i bez toga), ali ima dosta ljudi koji će reći da su Fangio, Clark ili Senna bolji vozači od njega, zbog ovog ili onog.

Russell Westbrook sa ovakvim brojkama, u ovakvoj ekipi OKCa, u ovoj sezoni ZASLUŽIO da bude MVP!
Pa makar ih Houston pomeo i makar svaku utakmicu protiv Houstona u play-offu pucao 6-23 iz igre.
Neće se gledati te 4 (ili koliko već utakmica) niti 20-ak utakmica u komplet play-offu, već se gleda onih 82 iz regularne sezone.
Sretno, prijatno. [ link do slike ]
Očito Harden nije dovoljno dobar da se stvori Dinastija. Durant-Russ-Harden bolje napraviti neki pametan trade jel da? U start jel' može bolje od ovoga? Ako već nekoga nazivaš πzdama upri gore prstom u garnituru koja je sutnula Hardena kao najveće smeće. Vidio si kako su mu pružili priliku da potpiše ugovor da bi njihova bila zadnja a čovjek nije ni prespavao da razmisli o ponudi. slika slika OKC

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hardena nisam nazvao 3.14zdom, da se razumijemo (niti pomislio na to). Što se tiče Duranta neka "stoji" pridjev.
Ako pažljivije pročitaš post, vidjećeš da sam napisao šta se desi sa nekadašnjim Supersonicsima.
U stvari, slažem se s tobom, glede njihove uprave.
Međutim, kvaka je bila što Harden i Westbrook igraju iste pozicije, ali ko kaže da dvije "1" ne mogu igrati "1" i "2", kombinovano. :kokice:
Ali, sad idemo u off što se tiče priče oko MVPa, ovo je sasvim druga tema.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Ali nitko ne može garantirati da to nije srž problema zašto je Durant otišao. Kad tad bi se i njega riješili a franšiza je odavno osla u onu stvar. Harden Russ ladno mogu igrati zajedno, onaj tko tvrdi da ne mogu onda očito nisu imali dobar stručni stožer da to poslože. Durant ništa loše nije napravio što je osao uredno im servirao kajlu kako su oni riješili Hardena. Meni iskreno drago sad samo čekam da Russ digne [ANCHOR] i moje zadovoljstvo će da bude na vrhuncu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Naravno i da će Westbrook otići, pa nije valjda budala da ostane tu, nosi sam ekipu, skuplja triplove, jedva ulazi u PO, gdje ispada u prvom krugu.
Naravno, bez zamjerki.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
To je taj timski rad, a ostali, ma 'ta ce ostali.. :)

slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡