F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: McLaren
BTW , nisam nesto pratio. Dali su sredili da se F1 TV moze na Samsung Tv , tj Tizen OS instalirati ?
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
reso20 je napisao/la: 19.02.2025., 12:26
CrashOverride je napisao/la: 19.02.2025., 09:30 Ne znam za vas ostale ali ja nisam mogao placati karticom koja nije iz drzave u kojoj je pretplata :chill:
Doduse, prosle godine nisam imao pretplatu ali ove godine cu uzet, ne mogu vise sa SKom
Ako ovo sljaka i dalje na F1TV za Tursku u tom slučaju ti treba samo Revolut kartica i preko nje šljaka :thumbs:
I to sam bio probava ali nije prihvacalo..
Kasnije jesam vidio da su placali sa Revolutom.. :thumbs:
Ove godine svakako idem na F1TV
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Već treći dan vodim bitku sa F1TV.
Uzeo novu pretplatu, ne mogu se ulogirati niti na jednom pregledniku, bilo na PC-u ili mobitelu.
Nakon unešene šifre učitava u beskonačnost i nikada me ne ulogira.

3. dan za redom me pitaju za moje podatke, iako sam im već u prvom mailu sve napisao, i naravno pojma nemaju.

74 eura platio za ništa. Lagano pomišljam na IPTV
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 6 mj
Kontakt:
Koji browser? Odi na PC i otvori konzolu (F12 u Edgeu, za Chrome mislim CTRL+Shift+J). Udari screenshot ili kopiraj što ti stoji tamo.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Svi. Edge, Chrome, Brave, Firefox više nije podržan. Ista stvar i na mobitelu. Mogu se ulogirati samo u aplikaciju i tamo gledati.

slika slika slika slika
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Neobično... Jesi probao bez adblockera (i bez ijedne ekstenzije) u incognitu?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Da, u najmanju ruku neobično.
Probao sam i bez ekstenzija u inkognitu kako si rekao, ali ništa.

Vidim da sam sa svojim problemom zbunio i podršku F1TV-a. :zubo:
slika

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: AlonsoForever
Bitno kad tvrdim da F1 ima probleme SVAKE sezone, i to ne male, budem popljuvan. Nekad se utrke nisu mogle gledati pa su vracali dio novca itd, jos sto problema mogu nabrojati...
Zasto kupujete nesto kad mozete gledati kvalitetan stream besplatno (da, ima kvalitetnih streamova i nije ih tesko naci).
Kupujete nesto sto iz godine u godinu ima iste ili slicne probleme/boljke.
Da nemaju problema ili da su oni rijetki i da se ne ponavljaju, fine, treba uzeti- ali ovako nikako. Ustedite novce i zivce.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ja nikad nisam imao problem sa F1TV.
Bilo preko aplikacije, bilo u nekom browseru, bilo preko kompa/laptopa, bilo na TVu.
Čak i da nađem stream koji kvalitetom parira F1TV, F1TV ima nemjeriljivo drugih prednosti, po pitanju odabira prenosa, kamere, live timing tabele, ostalog sadržaja (testiranja, F2, F3, tehničke analize, neki serijali, stare trke - bilo komplet, bilo highlights), i naravno, reprize.
Takođe (a u svrhu prepucavanja na portalu/forumu :mrgreen: ) pruža mogućnost analize nekog događaja na stazi do u detalje (glavna kamera, onboard kamere, premotavanje do besvijesti,...).
Plus, ne moraš slušati Crofta.
A još kad sam kupio zadnji TV, pa vidio da ima instaliranu F1TV aplikaciju. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 28.02.2025., 17:10 Lagano pomišljam na IPTV
Bez toga ne mogu..
Njje skup, ima opciju gledanja unazad (nije ni blizu kao EON recimo, komande su malo banana ali radi), ima mi sve bitne sportske programe, nase iz regije i strane da pratim sve sto me zanima, epg, pkus naravno previse drugih programa ali si das truda pa naoravis shortlistu programa koje u biti trebas, mozes u app ili kod providera... Samo trrba nac dobar...

Za sad jedino tebe znam sa problemima, ekipi koja prati, sve radi tip top...
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 01.03.2025., 12:38 (a u svrhu prepucavanja na portalu/forumu :mrgreen: ) pruža mogućnost analize nekog događaja na stazi do u detalje (glavna kamera, onboard kamere, premotavanje do besvijesti,...).
Plus, ne moraš slušati Crofta.
A još kad sam kupio zadnji TV, pa vidio da ima instaliranu F1TV aplikaciju. :klanjam:
Mozda najbitniji razlog za kupnju :mrgreen: a Crofty je samo plus...

:thumbs: za TV :party:
Fino Alla Fine

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: CL16 & OP81
Meni F1TV radi ok, gledam na Philips Google TV-u od prosle sezone, a prije toga preko browsera isto ok. Evo sad na testiranjima se par puta javila neka greska ali otvorio ponovo aplikaciju i radi. Vise me zeza smeće od T-coma s užasnom internet vezom, pa se tu i tamo slika "zamuti".

Sent from my SM-A356B using Tapatalk

✅ Monza 2018
✅ Spielberg 2019
✅ Interlagos 2024

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Evo nakon 4 dana mozganja skuzio problem.

Nemojte sastaviti šifru sa znakom "?"
Promijenio sam u znak "!" koji je vjerojatno u listi dozvoljenih posebnih znakova i sada se mogu normalno ulogirati u browsere.

Fascinantno je da je radilo u aplikaciji i da mi je uopće dopustilo staviti šifru koja sadržava znak "?"

Možda i nije u tom znaku, ali promjena šifre je dala pozitivan rezultat.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ako ti se da - prijavi tehničkoj podršci da je problem riješen nakon što si maknuo znak ? iz lozinke. Nevjerojatno, ali upućuje da nepropisno spremaju lozinke bez kriptiranja. :?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Jesam, odmah sam im javio da mi oni dodatno nešto ne pomrdaju opet.
Nevjerojatno, ali čini mi se da je ovo drugi put da imam ovaj problem, pred dvije godine ako se ne varam. Tada sam odmah promijenio lozinku, nisam znao u čemu je kvaka pa sam na blef riješio problem.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Nevjerojatno, ali 5. put za redom mi šalju mail gdje mi kažu da im napišem svoje podatke i kako će mi pomoći kroz 24 sata iako sam im poslao mail gdje sam objasnio da sam samostalno riješio problem i objasnio im u čemu je bila kvaka.

Kada sam im slao mail sa podacima sljedeći dan ni me opet pitali za podatke :facepalm:

Nedo Bog da vam ikada zatreba njihova podrška. Ovo još nisam doživio.

slika
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 3 mj
Tako to izgleda kad AI handla customer support. Izgleda da su i Bangladešani postali preskupi....

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Evo došao je F1tv premium 4k.

Koliko sam skužio na pro verziji više neće biti moguće streamati na više uredaja u isto vrijeme. Super pa sam već uzeo pro prije ovih promjena :bang:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: sve powered by honda
obavijestio svoga dilera o promjeni.
mora vidit kakve su mu opcije, jerbo mu se 10.03. automatski pro obnavlja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Šupački odrađeno u svakom slučaju, a još su mi se više zgadili sa "ad free" riječima uz pakete. Sve mi se čini da će pro imati reklame u budućnosti.

Cijelu zimu su imali za predstavljanje paketa i oni ih predstave kada je već 50% ljudi uzelo pretplate. Zar stvarno misle da postoje idioti koji će odgoditi pro za premium, za koji se ne plaća razlika u cijeni već se mora odgoditi i platiti punih 100 eura, odnosno 175 . :bonk:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡