Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E odlično, bilo je malo nezgodno ići na druge portale da se prisjetiš nekih ne tako davnih vijesti, za koje znaš da su sigurno bile tu :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ante, čeka mi komentar na odobrenje na članku o Vettelovom vozikanju F14T, još od 10:40 !!
Da nije možda zbog linkova koje sam stavio ?? :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Odobreno, vjerojatno zbog više linkova filter automatski ostavio na pending.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:Odobreno, vjerojatno zbog više linkova filter automatski ostavio na pending.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
OK, pretpostavio sam da je zbog linkova. :thumbs:
Ma ne treba ih možda ni stavljati.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jedan mali praktični prijedlog.. za prikazane datume na početnoj stranici, recimo za predstavljanje, testove, trkaće vikende, bilo bi dobro postaviti link za dodavanje termina na googlovom kalendaru. Tako bi mogli automatski na svojim kalendarima (na kompovima i mobitelima) imati podsjetnike za određene evente sa jednim klikom.

To sam vidio na nekim stranicama, i moram priznati da je jedno od elegantnijih rješenja. To se može uvrstiti u sve termine koji bi se prikazivali na sajtu.. datumom, intervalom i vremenom.

Druga stvar u reklame, kao što sam sinoć pokazao Marku, dobivam totalno nezanimljive reklame tipa kure za mršavljenje, ćelavost, traktore, kredite, podravkine proizvode, njuškalo, online RPG igrice i sl. Trebalo bi ograničiti da se na sajtu prikazuju isključivo preference samog sajta.. i to bi bilo najbolje tehničke gedžeterije jer se na to svi ljepimo kao muhe na g.. . Neznam dali je to moguće, jer ovako sumnjam da će itko stisnuti na nešto sl. što mu se pojavljuje. Neznam dali ima tko sl. iskustva sa tim "penzionerskim" reklamama, no ja ih redovito dobivam na F1Pulsu i Gp1.
btw.. imao sam jednu reklamu za neki bjesni ultrabook Lenova (koji naravno nebi nikad kupio) i to je sve od tehničkog, i jednu malu nezamjetljivu reklamu za Karting Arenu u skupu traktora, kure za težinu i ćelavost i kredite, legalizaciju i sl.

________

I treće najbitnije.. svaka čast ekipi F1Pulsa na novom dizajnu i ažurnosti dostavljanja vijesti, pogotovo na angažmanu u ova "sušna" vremena. Samo tako nastavite. :thumbs:

Ako još budem imao kakav prijedlog javim.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

fap
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: mclaren
Sve pohvale za novi izgled svaka cast.
Jedna primedba pisao sam i ranije i nisam dobio odgovor.Zasto na naslovnoj stranici mogu da ostavljam komentare samo kad sam prikljucen preko mobilnog operatera a kad se prikljucim preko wairlesa koji je za celu zgradu ne izlaze mi komentari.
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Kao sto sam vec u komentarima rekao, ko da ste mene pitali kakav ce dizajn biti :D sve mi.nekako na mjestu, svaka vam cast :thumbs:
Evo kako sam mobitel kupio Moram pohvaliti i stranicu na mobitelu koja radi ko sat :pivo:
slikaslika

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Mala primedba, off topic u temi "Filmovi i serije" ste mogli prebaciti u odgovarajucu "Ostale serije (general)".

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
To je par postova, pa bolje ostaviti nego da korisnici ostaju zbunjeni. A time se nekako i razbija čavrljanje, barem po mojim iskustvima.
Ali, hvala na primjedbi :)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Ali taj off topic je obrisan. Ja i zekohonda smo ga vodili.

fap
Baniran
Baniran
fap je napisao/la:Sve pohvale za novi izgled svaka cast.
Jedna primedba pisao sam i ranije i nisam dobio odgovor.Zasto na naslovnoj stranici mogu da ostavljam komentare samo kad sam prikljucen preko mobilnog operatera a kad se prikljucim preko wairlesa koji je za celu zgradu ne izlaze mi komentari.
ADMINI molim za resenje problema vec treci put postavljam isto pitanje jel moze neko resenje ili sta vec :klanjam:
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ne znam je li ovo prava tema, ali...Mogli bi malo promjeniti pozadinsku sliku na naslovnoj. I zašto u tablici di su datumi kada momčadi predstavljaju bolid nema RB (na gp1 je objavljeno predstavljanje (ako sam dobro zapamtio)17.2.?
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Naslovnu sam spremio, uskoro će biti nova :) Što se tiče Red Bulla, čekam da to potvrdi neki relevantan portal :)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
fap je napisao/la:
ADMINI molim za resenje problema vec treci put postavljam isto pitanje jel moze neko resenje ili sta vec :klanjam:
Mislim da ipak nije do nas, već do tog vašeg interneta u zgradi. Ali nisam stručnjak za to, pričekajmo Antu.
Ciki-F1 je napisao/la:Ne znam je li ovo prava tema, ali...Mogli bi malo promjeniti pozadinsku sliku na naslovnoj. I zašto u tablici di su datumi kada momčadi predstavljaju bolid nema RB (na gp1 je objavljeno predstavljanje (ako sam dobro zapamtio)17.2.?
Ako misliš na ovo bijelo sa strane, o tome je već raspravljano na prošloj stranici ove teme. Oduzimalo bi previše resursa, a i velika je frka naći sliku takvih dimenzija, a kada se nađe, vidljive su samo njeni krajevi što baš i nema smisla. I onda sbako malo trebaš tražiti drugu sliku isto tako velikih dimenzija. Nema potrebe za tim.
A što se Red Bull tiče, on će predstaviti samo svoj livery, dok još uvijek nisu objavili kada će predstaviti bolid tj. RB12. :D
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
fap je napisao/la:
Baniran si s komentara davnih dana, ali vjerojatno ti ban hvata samo wireless mrežu koju koristiš, a preko mobitela još prolaziš filter.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ciki-F1 je napisao/la:Ne znam je li ovo prava tema, ali...Mogli bi malo promjeniti pozadinsku sliku na naslovnoj.
Evo stigla je nova naslovnica, još malo prvaka pa ćemo onda za koji dan novog vozača. :) Samo refreshaj ili CTRL+F5.

fap
Baniran
Baniran
avetma je napisao/la:
fap je napisao/la:
Baniran si s komentara davnih dana, ali vjerojatno ti ban hvata samo wireless mrežu koju koristiš, a preko mobitela još prolaziš filter.
Znaci da ako je neki komsija popio ban mi ostali iz zgrade ne mozemo da komentarisemo prekotog istog wirelessa po meni malo glupo ali ok

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
fap je napisao/la: Znaci da ako je neki komsija popio ban mi ostali iz zgrade ne mozemo da komentarisemo prekotog istog wirelessa po meni malo glupo ali ok
Nije komšija nego ti :) a ako neki komšija ne može pristupiti zbog tvog bana - nek se javi ili neka iseli.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ovo s fapovim login problemima je nešto najsmješnije što sam pričito u zadnje vrijeme. :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

fap
Baniran
Baniran
avetma je napisao/la:
fap je napisao/la: Znaci da ako je neki komsija popio ban mi ostali iz zgrade ne mozemo da komentarisemo prekotog istog wirelessa po meni malo glupo ali ok
Nije komšija nego ti :) a ako neki komšija ne može pristupiti zbog tvog bana - nek se javi ili neka iseli.
Znaci da banovanjem ip adrese vi onemogucujete sve iz zgrade i okruzenja da se prikljuce raspravi preko wirelesa malo glupo da zbog necije tudje greske ako je bilo ispastaju drugi
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡