Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Sarma je napisao/la: 22.06.2020., 09:15 Atalanta igra najljepši nogomet u Italiji :)
Top za gledat..
Mislim da su dali najvise golova na kontinentu po prosjeku.. Eventualno dvojac iz bundeslige da je jaci ili tu negdje.. Nisam sad bas racuno..
Fino Alla Fine

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
@Crash
Nisam gledao od početka utakmicu, alj penal koji je suđen Realu je sumnjiv (https://youtu.be/-Wk3W3qhrsM)... Zatim pogodak Sociedada za 1-1 je poništen nitko ne zna zašto te uz to uopće situacija nije pregledavana VAR-om... Iz iduće akcije, Benzema zabija gol za 0-2. Isto sumnjiv gol... Sve u svemu, sumnjam da bi se ijedna situacija dosudila da su strane obrnute...
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nemam sumnje da bi se drukcije dosudilo da su uloge obrnute uz uvjet da treba Realu :zubo:
Svo situacije su dvojbene, nisam previse gledo snimke.
Ne vidim bas neki kontakt osim kad je Llorente vec stao nogom na pod pa onda Vinicius zapinje za nogu i pada, doduse zavrsnica bi bila ista i da je bio sam, nemre lik puknut normalno loptu da ga hebes..
Mozda ima neki kut di se sve vidi, nisam trazio..
Ruka/rame - li la
Ponisten gol je za mene bullshit..
Real je blizu i nema sumnje da ce mu se pomoc..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Realov penal nepostojeći, Benzov gol po meni regularan, negdje sam vidio sliku i vidi se da ga je lopta pogodila baš u rame. Barem tako ta slika pokazuje, u videu se i meni činilo da je ruka.
Kao navijač Reala mogu se i moram složiti da se navlači dosta za Real i ne znam koliko već puta njihovim protivnicima mikroskopom pregledavaju svaki gol na VAR-u. Slično je i sa Barcelonom.

Što se tiče Hajduka.
Gledam sinoć i očekujem glatki poraz kad ono Hajduk vodi 2-0. I sad ono znam da neće do kraja biti lako, ali 3 komada nisam očekivao. Hajduk i kad ne očekuješ ništa uspije te na novi način razočarati.
Treba promjene od vrha do igrača i trenera. Sinoć su se prizivala trenerska imena koja su bila popljuvana kao nedovoljno dobra za jedan veliki Hajduk. U tome i leži jedan od najvećih problema Hajduka.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Ajmo stavit po strani to da Loksa ne bi smjela nikada igrati 1. ligu i to da Batinić ne bi smio više nikada suditi u 1. ligi i tako dalje, Lokomotiva igra jako dobar nogomet i njihov trener Tomić zbilja zna znanje .
Hajduk je osakačen, pokraden i uništen iznutra od ljudi sa sitnim interesima te godinama unazad teškom krađom u vidu suđenja iz kola u kolo .
Sada je jako teško i Tudoru napraviti bilo šta sa ovom ispodprosječnom ekipom u kojoj nema doslovno 3 nogometaša, sve su to neki poluigrači i škart igrači .
Samo vodstvo od 2-0 u gostima kod Lokomotive je pravo malo čudo ( s tim da kod penala ide i drugi žuti stoperu Lokse,zar ne ? , ali ne,ipak je to Batinić sudio ) , a kasnije se Loksa razmahala i normalno došla do 2-2 lako , a kasnije u finišu došla i do očekivane pobjede .

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Wehrlein94 je napisao/la: 22.06.2020., 12:09 Sada je jako teško i Tudoru napraviti bilo šta sa ovom ispodprosječnom ekipom u kojoj nema doslovno 3 nogometaša, sve su to neki poluigrači i škart igrači .
Osim ovog, ništa drugo nije ni bitno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kako glup penal za Juve sinoc :facepalm:
Dybala :cheer:
Pjanke, Rabiot :thumbsd:
Lazio jedini u igri ali imaju zeznut raspored do kraja pa ih ne ocekujem u nekom fotofinisu ali bi bila lijepa prica da uzmu kantu..
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
CrashOverride je napisao/la: 23.06.2020., 08:00 Kako glup penal za Juve sinoc :facepalm:
Dybala :cheer:
Pjanke, Rabiot :thumbsd:
Lazio jedini u igri ali imaju zeznut raspored do kraja pa ih ne ocekujem u nekom fotofinisu ali bi bila lijepa prica da uzmu kantu..
Pa zar opet penal poguranac za Juve !? Ma nemoguće !?

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ma ono.. Nije bas sad da je izmisljen ali je bas glup, pogotovo za danasnje prilike..
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Wehrlein94 je napisao/la: 22.06.2020., 12:09 Ajmo stavit po strani to da Loksa ne bi smjela nikada igrati 1. ligu i to da Batinić ne bi smio više nikada suditi u 1. ligi i tako dalje, Lokomotiva igra jako dobar nogomet i njihov trener Tomić zbilja zna znanje .
Hajduk je osakačen, pokraden i uništen iznutra od ljudi sa sitnim interesima te godinama unazad teškom krađom u vidu suđenja iz kola u kolo .
Sada je jako teško i Tudoru napraviti bilo šta sa ovom ispodprosječnom ekipom u kojoj nema doslovno 3 nogometaša, sve su to neki poluigrači i škart igrači .
Samo vodstvo od 2-0 u gostima kod Lokomotive je pravo malo čudo ( s tim da kod penala ide i drugi žuti stoperu Lokse,zar ne ? , ali ne,ipak je to Batinić sudio ) , a kasnije se Loksa razmahala i normalno došla do 2-2 lako , a kasnije u finišu došla i do očekivane pobjede .
Nadam se da "Zadruga" broji zadnje dane.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Što se Hajduka tiče, dugogodišnji sam navijač zbog tate,on me na to navukao,ali Hajduk zadnjih par sezona radi sam protiv sebe.
I žao mi je samo Marija Stanića što se prihvatio posla tamo jer nema dole sreće. Gdje ulica vodi klub,to ne može nikako dobro ispasti nažalost .
Tudor je tvrdoglav baš jako i drži se svog sustava igre te ga ne mijenja čak ni sada kada vodi da to ne vodi nikamo ali opet mislim da nije Tudor glavni krivac nego "struka" zadnjih par sezona . Struka koja je dopustila da im vrhunski golman Ivo Grbić ode u Lokose za "Đabe" , a s druge strane plate Posaveca kojeg su mogli i besplatno dovesti iz Palerma koji je bankrotirao itd itd.
Jesam Hajdukovac ali za ovakav Hajduk ne mogu navijati nažalost. Stvarno spadaju kvalitetom tu gdje jesu,na 5. mjesto u HNL-u . Katastrofa

nikola_st
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Kimi
Wehrlein94 je napisao/la: 24.06.2020., 17:26 Što se Hajduka tiče, dugogodišnji sam navijač zbog tate,on me na to navukao,ali Hajduk zadnjih par sezona radi sam protiv sebe.
I žao mi je samo Marija Stanića što se prihvatio posla tamo jer nema dole sreće. Gdje ulica vodi klub,to ne može nikako dobro ispasti nažalost .
Tudor je tvrdoglav baš jako i drži se svog sustava igre te ga ne mijenja čak ni sada kada vodi da to ne vodi nikamo ali opet mislim da nije Tudor glavni krivac nego "struka" zadnjih par sezona . Struka koja je dopustila da im vrhunski golman Ivo Grbić ode u Lokose za "Đabe" , a s druge strane plate Posaveca kojeg su mogli i besplatno dovesti iz Palerma koji je bankrotirao itd itd.
Jesam Hajdukovac ali za ovakav Hajduk ne mogu navijati nažalost. Stvarno spadaju kvalitetom tu gdje jesu,na 5. mjesto u HNL-u . Katastrofa
Totalno se slazen. Svi klubovi u HNLu dovode pojacanja jedino Hajduk dovodi razne panjeve koji nisu ni za 1. Somalijsku ligu

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kakva golcina Atalante za 2:2 :cheer:

Inter 6 golova i ova tekma za sad 4.. Odmor od premier lige uz hrpu golova..
Fino Alla Fine

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
CrashOverride je napisao/la: 24.06.2020., 23:11 Kakva golcina Atalante za 2:2 :cheer:

Inter 6 golova i ova tekma za sad 4.. Odmor od premier lige uz hrpu golova..
Ma dojadili mi Englezi. Talijani lijepo složili prijenose bez umjetne publike, Lijepo mikrofoni kod suca, blizu trenera, sve se čuje. Odlično. Lazio pokleknuo. Meni i dalje nije jasno kako smo mi Atalantu tukli 4:0. Neka i jesmo. Pamtit će se. :)
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Majstorski Gundogan i Mendy :cheer: :cheer:

Liverpool nakon 30 godina... Jos 50 minuta 😊
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
CrashOverride je napisao/la: 25.06.2020., 21:52 Majstorski Gundogan i Mendy :cheer: :cheer:

gotovo je to bilo još oko Božića,realno, a ti čekaš matematičku potvrdu,drhtiš tu ko list na vjetru na +30 bodova :zijev: :zijev:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Golčina De Bruynea - skinuo paučinu iz slobodnjaka :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 25.06.2020., 22:30 Golčina De Bruynea - skinuo paučinu iz slobodnjaka :klanjam:
Bas ga je metno :party:
Koji metez u obrani Cityja.. Otiso dr. mr. Kompany i slabiji su iza 30% tko god igra..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la: 25.06.2020., 22:28
CrashOverride je napisao/la: 25.06.2020., 21:52 Majstorski Gundogan i Mendy :cheer: :cheer:

gotovo je to bilo još oko Božića,realno, a ti čekaš matematičku potvrdu,drhtiš tu ko list na vjetru na +30 bodova :zijev: :zijev:
Pa realno naslov ce past tek dns izgleda i onda jos docek Cityja za nove prvake za tjedan dana a onaj pehar oko Bozica si ostavi u sobi doma..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Liverpool :klanjam:
Napokon :mrgreen:
Razvalili su sezonu, nema šta :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡