Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Edwards je los zadnje tri tekme. U tekmama koje su na ubacaj dva on treba bit oruzje svoje ekipe a trenutno puca ćorke.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ni u snu ne bi pomislio da će Mavsi nakon prve dvije u gostima voditi 2:0. Wolvesi izgleda zeleni, Ant tanak kad treba.
Kidd - krasio ga je IQ kao igrača, krasi ga i kao trenera, odlično vodi ekipu kroz čitav PO
Doduše, čist faul nad Mcdanielsom na 47 sec do kraja na 108:106 kod onog challengea.
Kidd - krasio ga je IQ kao igrača, krasi ga i kao trenera, odlično vodi ekipu kroz čitav PO
Doduše, čist faul nad Mcdanielsom na 47 sec do kraja na 108:106 kod onog challengea.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Pacersi opet prosuli čistu pobjedu.
Vodili su dobar dio utakmice, imali i 18 poena prednosti u trećoj četvrtini (a još im nije igrao Halil).
Ajd što ih Kelti dobijaju, već što im Pacersi služe za popravljaje (chokerskog) samopouzdanja.
Sinoć su zatvorili tekmu serijom 8:0 u zadnjih 70 sekundi.
Malo iskusnija PO ekipa od Pacersa bi hladno imala barem 2 pobjede dosad.
Vodili su dobar dio utakmice, imali i 18 poena prednosti u trećoj četvrtini (a još im nije igrao Halil).
Ajd što ih Kelti dobijaju, već što im Pacersi služe za popravljaje (chokerskog) samopouzdanja.
Sinoć su zatvorili tekmu serijom 8:0 u zadnjih 70 sekundi.
Malo iskusnija PO ekipa od Pacersa bi hladno imala barem 2 pobjede dosad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Da da. I ja slicno razmisljam. Da je malo vise mozga upotrebljeno bilo bi 2:1 za Pacerse.
Ok, igras brzu kosarku ali nekad stvarno treba stat i razmislit, usporit cak... Steta dobrih partija. 3:0
Ne bi me sad cudila ni metla.
Ok, igras brzu kosarku ali nekad stvarno treba stat i razmislit, usporit cak... Steta dobrih partija. 3:0
Ne bi me sad cudila ni metla.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
3:0 i Dallas ....Zadnjih 5 minuta 14:3
Iriving i Doncic po 33...
Iriving i Doncic po 33...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ni pod razno nisam očekivao da će Dallas sa zapada u finale (dobro, nije još, ali...).
Pa više šansi za bilo kakav napredak u PO sam davao Lakersima ili Sunsima , nego njima.
Nadam se da mogu zapapriti Keltima (dobro, nisu ni oni još u finalu, ali....).
Barem Luka i Kyrie (a ni ostatak ekipe) nisu chokeri.
Pa više šansi za bilo kakav napredak u PO sam davao Lakersima ili Sunsima , nego njima.
Nadam se da mogu zapapriti Keltima (dobro, nisu ni oni još u finalu, ali....).
Barem Luka i Kyrie (a ni ostatak ekipe) nisu chokeri.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A vise je i vrijeme da netko okrene 0:3
Vikovi u zadnoj cetvrtiti ostanu bez pare izgleda. Pucaju trice samo da puknu.
Svaka cast Dallasu ...

Vikovi u zadnoj cetvrtiti ostanu bez pare izgleda. Pucaju trice samo da puknu.
Svaka cast Dallasu ...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Metla Kelta
Pacersi su skoro "imali" i ovu tekmu.
Ispadoše veći chokeri od Bostona.
Ipak su "zeleniji" od Bostona.
Uz zadržavanje ovog kostura ekipe, dobro zdravlje i malo jaču odbranu, Pacersi će biti sila na istoku u narednim godinama (biće zreliji, ovo im je škola, naravno).
Kelti su favoriti u finalu (na moju žalost).
Čak i da Wolvesi nekim čudom dignu igru za 2 levela, pa dobiju 4 naredne protiv Mavsa, biće preumorni od 7 tekmi, iako smatram da su (kad igraju na nivou) bolji match-up Bostonu od Mavsa.
I pored toga što Luka&Kyrie igraju odlično, smatram da Mavsi imaju vodstvo, ne toliko zbog svoje dobre igre, već prvenstveno zbog loše igre Wolvesa, koja je na još lošijem nivou nego što su je imali npr. u periodu kad im je Denver napravio niz od 3 pobjede, nakon vodstva Wolvesa od 2:0.
U slučaju da Mavsi budu u finalu (99%), polažem nade i u Kidda (pored Luke&Kyrieja) jer je doktor za Mazzullu.
Pacersi su skoro "imali" i ovu tekmu.
Ispadoše veći chokeri od Bostona.
Ipak su "zeleniji" od Bostona.

Uz zadržavanje ovog kostura ekipe, dobro zdravlje i malo jaču odbranu, Pacersi će biti sila na istoku u narednim godinama (biće zreliji, ovo im je škola, naravno).
Kelti su favoriti u finalu (na moju žalost).

Čak i da Wolvesi nekim čudom dignu igru za 2 levela, pa dobiju 4 naredne protiv Mavsa, biće preumorni od 7 tekmi, iako smatram da su (kad igraju na nivou) bolji match-up Bostonu od Mavsa.
I pored toga što Luka&Kyrie igraju odlično, smatram da Mavsi imaju vodstvo, ne toliko zbog svoje dobre igre, već prvenstveno zbog loše igre Wolvesa, koja je na još lošijem nivou nego što su je imali npr. u periodu kad im je Denver napravio niz od 3 pobjede, nakon vodstva Wolvesa od 2:0.
U slučaju da Mavsi budu u finalu (99%), polažem nade i u Kidda (pored Luke&Kyrieja) jer je doktor za Mazzullu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Slazem se @Frantic
Mladi su dosta, previse lete po terenu i kad treba i kad ne treba ali zadrzat ekipu i bit ce sve bolji ..
Evo i poraza Dallasa jutros, napokon malo bolja zadnja cetvrtina i uzeli su pobjedu..
Boston u finalu, jbg
Mladi su dosta, previse lete po terenu i kad treba i kad ne treba ali zadrzat ekipu i bit ce sve bolji ..
Evo i poraza Dallasa jutros, napokon malo bolja zadnja cetvrtina i uzeli su pobjedu..
Boston u finalu, jbg

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Imamo finaliste. Relativno lagano osvajanje zapada. Jos su im Clippersi najvise problema zadali.
Finale kao finale , svasta se moze ocekivati. Ako se vrati Porzingis onda su Kelti sigurno favoriti.
Osobno bi samo zbog Luke htio da Dallas uzme , pa da vidi svijet da balkan dominira ligom doslovno
Finale kao finale , svasta se moze ocekivati. Ako se vrati Porzingis onda su Kelti sigurno favoriti.
Osobno bi samo zbog Luke htio da Dallas uzme , pa da vidi svijet da balkan dominira ligom doslovno

- Frantic
- Formula 1
Kao što bi Pacersi trebađi biti u narednom periodu sila na istoku, Wolvesi bi to trebali biti na zapadu.
Kad sazriju, naravno, još su zeleni.
Mlada su ekipa, što bi rekli.
Možda promjena trenera.....
E sad, ko bi rekao da će Mavsi istući Wolvese 4:1.
I ko bi rekao da će stići do finala iako nisu bili favorit ni u jednoj od serija.
Nisu ni u finalu.....
Kad sazriju, naravno, još su zeleni.
Mlada su ekipa, što bi rekli.

Možda promjena trenera.....
E sad, ko bi rekao da će Mavsi istući Wolvese 4:1.
I ko bi rekao da će stići do finala iako nisu bili favorit ni u jednoj od serija.
Nisu ni u finalu.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mene Dallas iznenadio pravo, u regularnoj sezoni su Dončić i Irving izvlačili Dallas do pred kraj sezone i odjednom se ustabiliše u zadnjih 20 tekmi, uđoše u play-off i posle Clippersa igraju predobro. Mislim da sa ovakvom igrom mogu osvojit nebitno bude li Porzingis igrao, a i navijam za njih jer ko voli Boston
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisu uopce izgledali kao ekipa koja moze do velikog finala.. I ja sam iznenadjen.. Cisto iz narative ne zelim da Kelti uzmu naslov
premda mi je i Dallas kamilica..
Sudjenje je i dalje katastrofa.. Ne znas uopce gdje ce udarit suci, totalna lutrija..

Sudjenje je i dalje katastrofa.. Ne znas uopce gdje ce udarit suci, totalna lutrija..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ovdje bi nazalost trebala doc do izrazaja obrana Kelta.. Napad je tako i tako broj 1 u ligi.. Sinoc relativno lagana pobjeda..
Fino Alla Fine